diumenge, 13 de febrer del 2011

CADETS LLIGA. RTV.BOSCOS 0 - FERRE 4.

Els cadets han aconseguit una comoda victoria avui en es camp del Boscos per 0 a 4, ha estat un partit facil com preveiem ja que s'equip ciutadellenc compta tots els partits amb derrota.
Els jugadors han sortit amb ganes de marcar prest per jugar amb tranquilitat, en un parti que hem dominat tot es temps, i ja en el minut 11 en Carlos Febrer ha marcat el primer gol, els jugadors del Boscos intentaven aturar les nostres jugades en bones combinacions, cosa que han aconseguit fins el final del primer temps en que n'Hector Marqués ha marcat el segon gol que ha deixat es partit sentenciat.
Durant el segon temps els al.lots que entrena en Canari han dispusat de moltes ocasions de gol per haver fet un marcador d'escandol, hem conseguit aprofitar dues ocasions mes fins els quatre gols definitius, en aquesta segona part han marcat en Sergi Mercadal i Sergi Sansaloni.
Amb aquesta victoria tornám a agafar una altra bona ratxa de resultats i joc, que ens deixen a 2 punts de la tercera posició, la setmana que ve tindrém un dificil rival amb el Menorca.