dimecres, 23 de febrer del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 18.30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Es dissabte jugám contra s'Alaior segon classificat i amb clares aspiracions a lluitar per pujar a lliga nacional, será un partit complicat per es nostre equip que intentara jugar amb sa serietat del darrer partit, en que va plantar cara a l'Sporting Mahonés.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.30 H.
19ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán a Es Migjorn contra l'Sporting cinqué classificat, un equip que ens posara a prova per continuar amb els bons resultats dels darrers partits, els jugadors tenen moltes ganes de defensar aquesta brillant tercera posició en els 3 partits que ens faltes per acabar sa lliga, haurém de jugar concentrats tot es partit.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Es dissabte ens visita la Unió a sa quarta jornada de lliga infantil, es nostre equip intentara guanyar es primer partit davant s'equip maonés que ha perdut els 3 primers partits, no ens podrém fiar ja que es partit no será fácil, es nostre equip ha empatat els 3 primers partits de lliga per lo que continua invicte.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. UE SAMI - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any juguén aquest diumenge a Ciutadella en es camp del Sami, un equip que ha perdut els 2 partits que ha jugat, es una bona ocasio per es nostre equip per sumar els primers punts, es partit será obert amb dos equips amb ganes de guanyar i fer un bon fútbol.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 16.00 H.
18ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Important partit es que tenen els alevins f-11 en es camp del Dosa primer classificat, els ciutadellencs tenen 8 punts mes que nosaltres peró amb un partit mes, els dos equips necessiten sa victoria per tenir opcions de presionar al Menorca, esperém un gran partit ja que els dos equips practiquen un bon fútbol, el punt mes fort del Dosa es l'atac, ja que compten amb jugadors molt rápids i tecnics.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
18ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 jugarán en es camp del Sant Lluís penultim classificat, els jugadors estan amb ganes després de la bona victoria que van aconseguir en es camp del Villacarlos, tot i la classificassió del nostre rival, hem de jugar lo millor que sabém ja que segur que no ens ho posarán fácil i una nova victoria ens donaria moral per les darreres jornades.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán diumenge en es camp del Penya Ciutadella, els ciutadellens ocupen la setena posició amb 1 punt mes que els nostres, pot ser un bon partit ja que els dos equips es veurán amb opcions de poder lo guanyar i aixó facilitara es joc d'atac, lo mes important es que conseguim fer un bon partit, com el que vam fer a Maó.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - SAMI AT.
Els benjamins de primer any rebrán dissabte en el Sami, un equip que ha començat amb bon peu ja que ocupa la tercera posició, es tracta de un bon equip en atac el seu punt debil es que reben bastants gols, per tant tindrém que estar be en defensa i aprofitar les nostres ocasions, el mes important es que els nostres jugadors disfrutin fent un bon partit i si poden aconseguir la victoria.