diumenge, 6 de febrer del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 9 - PENYA ORIENT 0.

Partit amb clar domini del nostres jugadors, que avui desde el principi han sortit decidits a sentenciar rápid i ja en el primer quart d'hora el marcador era de 2 a 0, amb gols de Carlos Febrer i Sergi Sansaloni, a partir d'aqui els al.lots que entrena en Canari han jugat a plaer i han anat caient els gols fins a 9, peró haguessin pogut ser molts mes ja que hem tingut infinitats d'ocasions de gol amb mans a mans amb el porter, l'equip ciutadellenc ha baixat prest els braços i ha estat una joguina per el nostre equip, que d'aquesta manera es confirma a la quarta plaça a només 2 punts del tercer classificat.
Els tercer i quart gols han estat marcats per en Martí Coll, després en plena festa de bon joc del nostre equip n'Hector Marqués ha marcat en quint gol en el quart de la segona part, 8 minuts després en Lluís Marqués ha marcat el sisé gol, i en els darrers 10 minuts amb s'equip contrari totalment entregat han caigut 3 gols mes que han marcat, Carlos Febrer, Marti Coll i Hector Marqués.
La setmana que ve visitám l'altre equip debil de la competició el Boscos que ha perdut els 16 partits que ha disputat, a pesar d'aixó no ens hem de confiar i jugar com sabém.