dissabte, 5 de febrer del 2011

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 6 - SALLE/SPORTING 4.

Els benjamins que entrena en Capó han ofert un gran partit avui davant la Salle, es resultat 6 a 4, ho diu tot, ja que ha estat un partit en que els dos equips han jugat a s'atac i fins i tot s'haguessin pogut marcat mes gols.
Els al.lots han sortit amb moltes ganes i ja en el primer quart hem aconseguit el primer gol que ha fet Alvaro Borras, els jugadors de la Salle també arribaven en perill a sa nostra porteria, en el segon quart hem aconseguit marcar de nou amb gols de Marc Febrer i Bruno Carreras, en el tercer quart en David Cardona ens ha posat en avantatge de 5 a 3 amb dos gols, ja en el darrer quart en Marc Febrer ha fet un bon gol que ha sentenciat es partit fent el sisé gol.
Una victoria que donará moral en els nostres jugadors per lo que resta de lliga.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUEST BON PARTIT.