diumenge, 27 de febrer del 2011

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 5 - UD.MAHÓN 0.

Els infantils A van conseguir una clara victoria contra la Unió per 5 a 0, va ser un partit en que els nostres jugadors es van trobar molt encertats durant tot es partit ja que van jugar amb molta claretat de idees, ja en els primers 15 minuts vam practicar un fútbol vistos amb domini de sa pilota i arribades a sa porteria maonesa, i es que els jugadors de la Unió prou feines van tenir per contenir les nostres arribades i la nostra superioritat tecnica, quant a la part final del primer temps en Xavier Pons ens va avançar semblava dificil que es pogués escapar la victoria.
El segon temps van ser de bon fútbol per els al.lots que entrena en Fredo que van anar conseguint mes gols fins arribar als 5, a més d'altres bones jugades per part de tot s'equip, i d'aquesta manera vam aconseguir la primera victoria peró ens mantenim invictes en els 4 partit que hem jugat i els al.lots van mostrar que es troben amb moltes ganes de donar guerra a sa lliga.
Els gols en aquesta segona part els van marcar, Miquel Febrer, Pau Pons 2 i Joan Coll.
Molt be al.lots continuau amb aquestes ganes i els resultats arribarán.