diumenge, 6 de febrer del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CIDE 2 - FERRE 1.

Els juvenils de lliga nacional han perdut en es camp del lider Cide per 2 a 1, en que tot i la derrota hem fet un bon partit tenint en compta sa qualitat del rival que dur la directa cap a divisió d'honor.
Els nostres jugadors han fet un partit molt serio avui a Palma i han complicat les coses a s'equip contrari, durant gran part del partit hem estat donant la cara fins i tot hem duit es domini del partit en el primer temps en bastantes fases, i fins el final en que els jugadors del Cide han tingut que demanar l'hora.
Han sortit amb molta concentració els jugadors sabent la dificultat del rival, hem tingut que fer un gran desgast fisic per contrarrestar l'atac mallorquí, en una de les primeres arribades del Cide han conseguit avançar-se, peró 4 minuts després en Martin que avui reapareixia ha fet justicia empatant es partit.
A partir d'aqui els jugadors han controlat es partit fins el descans sense concedir cap ocasió clara, la llastima ha estat tot just començar el segon temps en que ens han marcat el segon gol, que ha donat tranquilitat per esperar mes tancat en el Cide, fins el final de partit ho han intentat de totes les maneres de igualar es partit, peró no hem estat afortunats.
Tot i la derrota els jugadors han d'estar satisfets ja que si jugám aixi, anirém guanyant partits i ens salvarém, i es que avui no hem desentonat en tot es partit, ara hem de pensar en el proxim partit en que ens visitará La Salle un equip que esta en una situació semblant a la nostra i conseguir els 3 punts que posarién a una bona situació a s'equip que entrena en Juan Romero.
ANIMS AL.LOTS, HEU FET UN BON PARTIT TOT I LA DERROTA.