diumenge, 5 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. SAN RAFAEL 4 - FERRE 0.

Avui capvespre l'equip de tercera ha perdut per 4 a 0 en la dificil visita a San Rafael un dels equips mes solids de la categoria, l'equip ha donat la cara durant el primer temps en que l'equip local ha pogut avançar-se amb 2 jugades discutibles que li han posat el cami mes fàcil, ja que es un equip que amb el marcador a favor es molt dificil de jugar-li ja que en defensa estan molt ordenats i en la mitja tenen envergadura i presionen amb intensitat, ja que es un dels equips mes fisics del grup.
L'equip ha sortit amb ganes de plantar cara desde l'inici jugant amb ordre i cercar alguna contra per sorprendre, el San Rafael ha aprofitat la primera ocasió per marcar el primer gol que ha posat el partit coll amunt, el gol ha estat protestat per l'equip per creure que els 2 jugadors que han quedat davant la nostra porteria estaven en fora de joc, hem intentat sortir per anar per l'empat durant el primer temps hem tingut 2 arribades de Daniel Abellán i una de Tiago que ha tret el porter en una bona aturada, peró en el minut 25 ha arribat la jugada del segon gol molt discutida per els jugadors que ens ha costat 3 targetes en pitar penal l'arbitre que ha suposat el segon gol, el partit ha quedat sentenciat amb el gol contra un equip que es troba comode amb el marcador a favor, ho hem intentat fins el descans peró sense encert en els metres finals.
A partir del segon temps ho hem intentat peró ens ha costat trobar espais contra un equip ben organitzat que compta amb bons jugadors i rapids en atac, ja que ho han aprofitat per marcar mes gols el quart ja en temps afegit, l'equip ha donat la cara sense deixar de lluitar fins el final peró davant ens hem trobat amb un equip que es troba en un gran moment amb opcions de jugar el play-off.
Ara ens queda pensar en el decisiu partit de la setmana que ve contra l'Alaior en que no poden fugir els 3 punts contra un equip molt necessitat, la nota mes negativa es que perdrem a 2 jugadors per 5 targetes en Toni Rodriguez i Angel Pulido, esperém recuperar a alguns dels lesionats.