diumenge, 19 de febrer del 2012

INFANTIL B. FERRE 3 - SPORTING MAHONÉS 0.

Els infantils b van conseguir una victoria per 3 a 0 contra l'Sporting un equip que ens va complicar les coses durant la primera part tancant be els espais, cosa que va dificultar el nostre joc peró a mesura que va avançar el partit vam poder sentenciar el partit, en el partit d'ahir vam ser clarament superiors a l'equip rival seguint amb la bona dinamica de joc i resultats.
L'equip va sortir decidit a marcar el primer gol prest, contra un equip que presionava i jugava ordenat, peró amb paciencia vam saber esperar a la nostra oportunitat en el minut 19 quant en Sergi Bosch va batre la porteria maonesa, a partir d'squi les coses van seguir igual amb noltros dominant el partit i l'equip contari esperant per sorprendre en alguna contra, el marcador no es va moure fins el descans tot i tenir varies oportunitats per sentenciar el partit.
L'equip va sortir en el segon temps amb ganes de resoldre ràpid i després d'avisar en un parell d'ocasions en David Florit va fer el segon gol, amb el resultat ja ens vam trobar mes tranquils controlant el partit, per no passar per apuros en defensa, l'equip va treballar molt be en tasques defensives ja que no va concedir gaire perill.
Abans del final en David Florit de nou marcava el definitiu 3 a 0, que feia justicia al bon partit del nostres jugadors, que amb aquesta victoria continuen en segona posició, amb ganes de seguir donant satisfaccions i brindar-nos bons partits.