diumenge, 12 de febrer del 2012

JUVENIL B. MERCADAL 2 - FERRE 1.

Els juvenils b van perdre per un ajustat 2 a 1 en el camp del Mercadal va ser un partit correcte del nostre equip que va donar la cara i només a falta de 5 minuts per el final va veure com s'escapava l'empat, ahir amb una bona actitud i ordre vam tenir opcions de puntuar contra un equip classificat en la zona mitja.
El partit durant la primera part va ser de molt de joc per el migcamp, en que l'equip local volia dur la iniciativa i la bona colocació del nostre equip que presionava be la posesió local, per robar alguna pilota que ens dones avantatge en atac, fins el descans no hi va haver moltes ocasions i el marcador no es va moure.
A partir del segon temps el partit va quedar mes obert, ja que noltros vam veure l'opció de poder treure algo positiu a mes els jugadors van anar agafant confiança a mesura que passaven els minuts, el primer gol del Mercadal va arribar en el minut 21 del segon temps, l'equip no es va rendir i va anar a cercar l'empat jugant be la pilota i arribant a la porteria mercadelenca, quant quedaven poc mes de 10 minuts per el final en Toni Coll va fer l'empat, que va donar aire a l'equip que es va veure amb opcions de guanyar, l'equip local va apretar en aquests darrers minuts, conseguint el segon gol a falta de 5 minuts per el final, va ser una llastima per l'esforç dels jugadors peró jugant com ahir conseguirém alguna satisfacció.