diumenge, 19 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. COLLERENSE 2 - FERRE 0.

Ahir l'equip de tercera va patir una derrota per 2 a 0 en el camp del Collerense, un resultat massa abultat per com va anar el partit, i es que en 2 jugades a pilota aturada vam rebre els 2 gols, el joc va estar mes equilibrat a nosaltres ens va faltar la darrera passada per poder haver marcat algun gol.
El partit va ser de lluita constant desde el començament amb els 2 equips presionant en la zona mitja, en aquests primers minuts vam poder aturar be l'atac del Collerense, esperant sortir amb perill a la contra, els minuts passavem amb el joc controlat per part nostra, fins que en el minut 31 va venir la jugada del primer gol en anotar l'equip mallorquí un gol de corner directe, va ser una llastima per el bon treball que venien fent els jugadors que van intentar reaccionar per conseguir l'empat abans del descans, el Collerense va poder esperar darrera fent el joc que millor sap fer per trenar alguna jugada a la contra, l'actitud de l'equip va seguir sent bona peró quant arribavém a dalt l'acumulació de jugadors locals dificultava poder arribar en claredat, el partit va seguir obert durant gran part del segon temps, ja que podiem aturar els intents de contra del Collerense, i de nou va ser en un corner a falta de 2 minuts que van sentenciar amb el 2 a 0 final.
Ara la setmana que ve no podém fallar contra l'Alcudia per poder sortir d'aquesta zona de descens.