diumenge, 26 de febrer del 2012

BENJAMINS A. AT. VILLACARLOS 1 - FERRE 8.

Els benjamins A han conseguit una espectacular goletjada en el camp del Villacarlos per 1 a 8, tot i sempre ser un rival dificil dins el seu camp no s'han deixat sorprendre els nostres jugadors que han sortit molt decidits desde l'inici posant el partit a favor nostre durant el primer quart amb 3 gols després de bones jugades colectives de tot l'equip, el primer gol ha estat anotat per n'Albert Haro, que també ha estat l'encarregat de marcar el segon gol que ha deixat el partit mes fàcil, a pesar del resultat els al.lots no s'han relaxat i han continuat presionant l'equip contrari i amb les idees molt clares en atac han creat moltes ocasions de gol.
En ple moments de bon joc dels nostres jugadors ha arribat el tercer gol que l'arbitre ha concedit en propia porta, el quart l'ha anotat n'Albert Haro, amb aquest marcador l'equip local ho ha acusat i s'ha vist superat en tot moment per nosaltres que hem seguit fent bon fútbol i marcant mes gols el cinqué en Marc Febrer, poc després abans del descans l'equip des Castell ha fet el gol de l'honor.
En els darrers quarts hi ha hagut temps per fer 3 gols mes que han anotat n'Albert Haro de nou, han tancat la goletjada en Christian Carreras i en David Cardona posant fi en el complert partit que avui hem jugat, aquesta victoria ens donará confiança i ganes per seguir amb aquesta progressió.