diumenge, 12 de febrer del 2012

ALEVINS B. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 4.

Ahir mati els alevins b van jugar un partit extrany, ja que durant el primer quart i els primers 10 minuts del segon quart van controlar el rival que no havia arribat quasi a la nostra porteria mentre que noltros teniem el control del partit ens haviem avançat en el minut 14 amb un bon gol de Kevin Pina, abans ja haviem avisat amb un parell d'arribades, en el començament del segon quart continuava l'equip dominant i tinguen l'opció de marcar el segon gol, peró davant teniem l'equip des Castell que mai es rendeix i en una de les primeres ocasions clares va conseguir l'empat a 4 minuts del descans, l'equip va intentar reaccionar peró es va trobar amb un altra gol visitant en el darrer minut, un gol que va ser clau i va ser un cop dur per els jugadors.
El tercer quart va començar amb l'equip sortint amb ganes de donar la volta en el marcador peró de nou quant encara no s'havien complert 3 minuts en una contra l'equip des Castell va sentenciar amb un altra gol, aquest ja va ser el cop definitiu ja que va costar molt refer-se i aixó ha va aprofitar l'equip visitant que es va trobar mes a gust sortint a la contra amb perill i marcant el definitiu 1 a 4, l'equip no va aturar de lluitar fins el final per conseguir mes gols que donassin emoció en el partit, vam disposar d'algunes arribades peró no les vam poder convertir.