diumenge, 26 de febrer del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - POBLENSE 2.

L'equip juvenil nacional ha patit una derrota injusta per 1 a 2 contra el Poblense, un equip que tot i anar en setena posició avui no ha fet merits per guanyar, l'equip avui s'ha buidat de nou fent un gran esforç sense aturar de correr durant tot el partit, en l'inici de partit hem pogut agafar avantatge després de una bona jugada de Sergi Pelaez que ha rematat en Carlos Febrer fent un bon gol, els jugadors han continuat presionant amb insistencia la posesió del Poblense perque no ens pugués arribar amb perill, i ho han conseguit durant bona part del primer temps en que no hem donat opció, només en la unica arribada clara han conseguit l'empat, tot i haver estat un cop dur l'equip no s'ha vingut avall i ha continuat posant hi un alt ritme en el joc que ha fet que l'equip mallorquí no pogués desplegar el seu joc i sempre hem cercat la porteria contraria per conseguir la victoria.
Després del descans el joc ha continuat igual peró el Poblense ha anat mes amunt a presionar i ens ha posat en dificultat en un parell d'ocasions, mentre que nosaltres continuavem amb la intenció de sorprendre amb alguna pilota llarga a la seva defensa tinguent tres bones arribades per desnivellar el marcador, l'equip mallorquí ha conseguit el segon gol després de una posible posició dubtosa, l'equip ha reaccionat presionant be la seva sortida i hem disposat de 2 ocasions en els darrers 10 minuts per conseguir el merescut empat, una d'aquestes després de pitar nos una falta quant ha estat un defensa mallorquí que ha xocat amb el seu porter que hagués significat l'empat.
Una llastima el resultat, peró destacar i han d'estar orgullosos els jugadors del partit que han fet fent un gran esforç durant els 90 minuts, ara dijous rebrém el Portmany penultim classificat per jugar el partit aplaçat de dia 5 de febrer.