diumenge, 19 de febrer del 2012

ALEVINS A. DOSA CF 1 - FERRE 8.

Ahir els alevins A van tornar a fer un gran partit conseguint una espectacular victoria per 1 a 8 en el camp del Dosa, el nostre equip va tenir el domini del partit desde el començament creant infinitat d'ocasions de gol.
En els primer minuts el Dosa va intentar no deixar-se sorprendre sortint amb ganes, peró el gol de Toful Torrent en el minut 6 va posar el cami mes fácil donant confiança en els jugadors per jugar amb les idees molt clares, en Felip Florit va conseguir el gol de la sentencia poc després de començar el segon quart, a partir d'aqui els jugadors es van creixer dominant a plaer i fent bones jugades fins que van anar vinguent mes gols, en David Febrer feia el tercer gol abans del descans.
A partir del tercer quart van venir els millors minuts de joc del nostre equip, en Toful Torrent feia el 0 a 4, i poc després en Jordi Moll va anar ampliant el marcador, els gols van arribar quasi seguits ja que novament en Jordi Moll feia el sisé gol, encara hi quedava el darrer quart que va servir per marcar 2 gols mes, primer en Jordi Moll feia el seu tercer gol i tancava la golejada en David Febrer, el Dosa va marcar el gol de l'honor a falta de 3 minuts per el final.
Un altra bon partit de l'equip que esta decidit a continuar amb la progressió fins el final de la lliga.