diumenge, 12 de febrer del 2012

REGIONAL PREFERENT. MIGJORN 4 - FERRE 3.

L'equip de regional ha perdut en el camp del Migjorn per 4 a 3, ha estat un partit emocionant amb alternatives en que de nou els nostres jugadors han tornat a fer un bon partit posant les coses molt dificils a un dels equips amb mes tradició i candidat a quedar en les primeres posicions, una llastima ha estat veure com a falta de 8 minuts per acabar el Migjorn ha conseguit el gol de la victoria després de veure opcions de fins i tot guanyar el partit nosaltres.
Durant el primer temps hem contingut les embestides del Migjorn que a casa seva sempre es un equip dificil i combatiu, ens han presionat peró amb tranquilitat hem sabut frenar les seves arribades fins ben entrat el primer temps, ha estat en el minut 30 que ha arribat el primer gol, els nostres jugadors en cap moment han perdut la cara del partit i han cercat les seves opcions per arribar a la porteria local, durant el primer temps hem conseguit arribar en un parell de vegades davant porta, hem arribat al descans amb el partit obert.
Tot just començar el segon temps el Migjorn ha fet el segon gol que semblava deixar el partit sentenciat, peró l'equip no ha baixat els braços i han anat per el partit conseguint en uns esplendits 20 minuts del segon temps capgirar el resultat amb 3 gols, primer ha estat Willy Pascual que ha fet el primer en el minut 4 de la represa aquest gol ens ha donat confiança per seguir insistint i en Juanjo Lopez en el minut 15 ha empatat el partit, aixó ho hem aprofitat per tres minuts després n'Angel Allés marcar el 2 a 3, amb el marcador a favor ens disposavem a tancar nos be per aprofitar alguna contra i sentenciar el partit, peró tot just dos minuts després el Migjorn ha conseguit el gol de l'emptat, aixó els ha fet venir-se a dalt per cercar el quart gol, noltros ens hem defensat amb ordre esperant la nostra ocasió per sorprendre fins que a falta de 8 minuts ha arribat el definitiu 4 a 3, ho hem intentat de totes les maneres fins el final, peró el marcador no s'ha mogut.
Hem de treure coses positives del partit, i seguir amb aquesta linea de ordre i esforç i conseguirém mes satisfaccions, lo important es anar millorant i progressant cada partit.