diumenge, 26 de febrer del 2012

ALEVINS B. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE ATC 2.

L'equip alevi b que entrena en Fredo ha conseguit una treballada victoria per 1 a 2 en el camp del Penya Ciutadella un equip que no ens ha posat les coses fàcils i ha obligat a no baixar els braços fins el final.
El partit l'hem pogut encarrilar en una bona sortida de partit en que els jugadors han sortit amb moltes ganes i prest en Kevin Pina ha marcat el primer gol que ens ha donat confiança i tranquilitat per afrontar la resta de partit hem continuat jugant be tocant la pilota amb criteri i treballant en defensa quant no teniem la pilota, fent bones jugades per resoldre el partit, peró el segon gol ha tardat en arribat ha estat just abans del descans quant n'Ismael Menorca ha fet el 0 a 2 que semblava deixar el partit resolt.
Després del descans hem sortit a controlar el partit i aprofitar els espais per poder marcar algun gol mes, el Penya peró no sa rendit en cap moment i ha conseguit reduir distancies posant emoció fins el final del partit en que els jugadors han defensat amb ordre i ganes el gol d'avantatge durant el darrer quart, hem disposat d'alguna ocasió per sentenciar peró el marcador ja no s'ha mogut, partit correcte de tot l'equip que ha tingut que fer un gran desgast fins el final.