dissabte, 11 de febrer del 2012

INFANTIL A. RTV BOSCOS 3 - FERRE 2.

Avui mati l'equip infantil A ha tornat a fer un altra gran partit contra un dels equips de dalt i ha perdut per un ajustat 3 a 2 a falta de 5 minuts per acabar el partit.
En el d'avui hem pogut veure 2 bons equips que han anat a jugar en tot moment, cercant la porteria contraria i fent jugades de merit, l'equip ciutadellenc ha sortit amb el punt mes de motivació per jugar a casa i en el minut 10 s'han avançat en el marcador, hem intentat reaccionar presionant mes amunt la sortida del Boscos, hem conseguit tenir bones arribades peró sense sort en els metres finals quant semblava que arribavém a la mitja part amb el marcador de 1 a 0 ha arribat el segon gol local, el partit quedava dificil peró en un gran segon temps hem reaccionat fins poder empatar amb gols de Xavier Muro i Francesc Gomila que feia l'empat a falta de 10 minuts per acabar el partit, hem de destacar aquests primers 25 minuts del segon temps en que hem dominat el partit tancant el rival dins el seu camp i conseguir posar nos dins el partit, els darrers minuts el joc ha quedat molt obert amb els 2 equips cercant el tercer gol, semblava que ho teniem a tocar peró a poc del final han marcat el tercer gol, que ha estat un cop dur que no mereixia l'equip que li ha faltat un poc de sort al final.
Peró el mes important a pesar de la derrota es la imatge de l'equip que lluita tot el partit i fent un bon joc contra qualsevol equip, jugant aixi vindrán els bons resultats.