diumenge, 12 de febrer del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. AT BALEARES 10 - FERRE 0.

Ahir en el camp del Baleares vam patir una dura i dolorosa derrota per 10 a 0 en un partit que poc hi ha que dir, ja que en el primer minut ja vam rebre el primer gol aixó va ser un cop dur del que va costar reaccionar, tot i que fins el minut 29 quant va venir el segon gol l'equip va lluitar per no perdre la cara en el partit i fins que no va caure el segon gol vam estar dins el partit, ara després a partir del segon gol ja no es va poder fer res per aturar la debacle i l'equip mallorquí va marcar 2 gols mes que van deixar el partit sentenciat amb 4 gols.
Amb el partit perdut i sense opcions el partit va ser molt llarg fins el final, contra un rival envalentonat que no va baixar els braços fins el final marcant 6 gols mes, una derrota aquesta que hem d'oblidar el mes ràpid posible i refer-nos en el proxim partit a casa contra el Penya Arrabal, a mes d'aquest després jugarém 2 partits mes a casa en que hem d'intentar conseguir puntuar per acabar la temporada de la millor manera posible.