diumenge, 26 de febrer del 2012

INFANTIL B. DOSA CF 0 - FERRE 2.

Important i merescuda victoria dels infantils b en el camp del Dosa per 0 a 2, tot i tenir un dels millors equips de la lliga avui han sortit amb molta concentració i ganes per no deixar nos sorprendre i d'aquesta manera l'equip es posa en una brillant primera posició.
L'equip ha sortit desde l'inici amb moltes ganes fent circular la pilota amb ràpidesa i portant la iniciativa no ha tardat gaire en arribar el primer gol que ha marcat en Daniel Pons en el minut 6, a partir d'aqui hem pogut jugar millor el nostre joc en que tot l'equip ha treballat molt be fent un gran esforç perque l'equip ciutadellenc no reacciones, a mesura que passaven els minuts anavem creant perill per poder sentenciar el partit en defensa no hem concedit massa perill, el segon gol ha arribat passada la mitja hora quant n'Isaac Alcaide ha culminat una jugada colectiva.
Després del descans hem seguit igual perque el Dosa no ens sorprengués i només en un parell d'ocasions hem passat per perill, nosaltres en camp moment hem renunciat a l'atac i hem disposat de mes espais per marcar mes gols peró el marcador ja no s'ha mogut i hem conseguit una meritoria victoria.
Ara ens tocarán 2 partits seguits a casa contra 2 bons equips, i l'equip jugara amb les mateixes ganes per completar una bona competició de lliga.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA VICTORIA.