diumenge, 12 de febrer del 2012

ALEVINS A. PENYA CIUTADELLA 5 - FERRE 1.

Avui mati l'equip alevi A ha perdut en el camp del Penya Ciutadella per 5 a 1, d'aquesta manera es romp la bona ratxa de l'equip, avui hem jugat contra un bon equip que ha creat molt perill en atac.
El partit ha estat complicat desde l'inici, ja que el Penya ha sortit amb molta empenta i ens ha creat dificultats en defensa, després d'aguantar els primers 10 minuts ha arribat el primer gol del Penya, l'equip ha intentat reaccionar presionant mes amunt peró en una altra jugada hem rebut el segon gol, l'equip no li ha perdut la cara i han començat a crear perill, en una d'aquestes jugades ha arribat el 2 a 1 que ha fet en Tofúl Torrent posant emoció en el partit, poc després hem rebut un gol clau ja que poc abans del descans han fet el 3 a 1.
El marcador ha estat un pes per els jugadors en aquests darrers quarts, i ho han aprofitat per fer ràpides jugades i marcar 2 gols mes, l'equip ha insistit per marcar algun gol mes, peró no ha estat posible.
L'equip oblidara aquest partit per la setmana que ve en el partit aplaçat en el camp del Dosa tornar a trobar-se amb el bon joc.