dissabte, 11 de febrer del 2012

INFANTIL B. FERRE 7 - MERCADAL 0.

Els infantils b han guanyat sense problemes per 7 a 0 en el Mercadal, un partit en que desde l'inici hem dominat amb claredat creant moltes ocasions de gol, abans d'arribar el primer gol damunt el minut 15 ja haviem tingut les primeres ocasions, i es que hem fet 2 postes després de tirar amb perill dos xuts de falta, en Juan Caballo ha estat l'autor del primer gol, a partir d'aqui el partit ha estat mes fácil davant un rival que esperava tancat darrera presionant per dificultar el nostre joc de toc, en David Florit ha fet el segon gol que ha deixat el partit resolt, després del descans hem continuat dominant i creant ocasions, en Tonio Cantero ha fet el tercer gol.
En defensa no hem passat per perill en tot el partit, ja que el joc transcurria del migcamp per amunt, en Jesús Martí ha marcat el quart gol, el partit era de bon joc dels nostres jugadors que han confirmat trobar se en un bon moment de forma i han anat ampliant el marcador amb tres gols mes en els darrers 15 minuts, en Pau Benejam ha fet el 5 a 0, poc després en Sergi Bosch ha marcat el sisé gol i ha tancat el marcador en David Florit amb un gran gol de falta, un autentic golás que deixava el resultat en 7 a 0.
Amb aquest partit seguirém en les primeres posicions, decidits a anar partit a partit per continuar amb el bon joc i ganes de seguir progressant.