diumenge, 19 de febrer del 2012

BENJAMINS B. FERRE ATC 3 - CD MENORCA 5.

Ahir en el partit aplaçat per la primera jornada els benjamins b van perdre contra el Menorca per 3 a 5 en un partit molt disputat, en que l'equip no va deixar de lluitar tot el partit per contrarrestar la qualitat del rival que va quedar tercer a la copa benjamí de segón any, vam tenir la ocasió de donar emoció en el partit amb un penal que no vam poder convertir en gol.
Desde el primer quart el partit va tenir molt de ritme i ocasions de gol, en que els nostres jugadors van mostrar una gran ambició, conseguint empatar dos minuts després el gol visitant en el primer minut,aquest primer gol el va fer en Vicente Cedrés, novament ens responia l'equip maonés amb un altra gol, peró la reacció va ser ràpida i en Marcos Marín feia l'empat a 2 gols, de un primer quart molt vistós entre dos equips que jugavén la pilota amb criteri.
A mesura que va anar avançant el segon quart el Menorca es va escapar en el marcador amb 2 gols mes, peró l'equip no va baixar els braços i va seguir insistint fins que en Marcos Marin va conseguir posar emoció fent el 3 a 4, l'equip va anar decidit a conseguir l'empat, tinguent alguna que altra ocasió, peró l'equip visitant va aprofitar una contra per sentenciar amb el definitiu 3 a 5, bon partit del nostre equip en aquest dificil primer nivell contra bons equips com el que vam jugar ahir.
Aixó ens servirá per anar progressant i millorant.