diumenge, 12 de febrer del 2012

CADETS. FERRE 2 - SANT LLUÍS 1.

Avui mati l'equip cadet ha guanyat per 2 a 1 en el Sant Lluís en un partit que hem tingut que treballar de valent per conseguir els 3 punts, ja que l'equip visitant s'ha mostrat com un equip combatiu, en el global del partit hem estat peró superiors puguent tenir mes marge en la victoria que ha arribat després de un gran gol de Joan Vidal en el minut 28 del segon temps, i es que abans en el minut 22 el partit s'ha complicat molt en marcar l'equip visitant de penal, en Toni Melià havia conseguit el primer gol en el minut 25, durant un primer temps que hem fet un joc correcte sense passar perill en defensa i haver resolt el partit si haguessim estat encertats davant porta.
Després del gol visitant els jugadors no s'han posat nerviosos i han cercat amb paciencia la porteria, puguent finalment decantar el partit a favor nostre, el Sant Lluís ha presionat be en el migcamp per dificultar la nostra millor qualitat.
Els 3 punts ens mantenen en una meritoria tercera posició, l'equip ha demostrat trobar-se en condicions d'acabar la lliga de la millor manera posible