diumenge, 19 de febrer del 2012

JUVENILS B. FERRE 0 - SPORTING MAHONÉS 3.

Ahir en el partit aplaçat els juvenils b van perdre per 0 a 3 contra l'Sporting un resultat massa abultat, ja que l'equip no mereixia tant castig, ja que l'equip visitant va poder encarrilar el partit quant es va trobar amb 10 jugadors per expulsió del nostre porter, aixó va suposar tenir que jugar els darrers 30 minuts amb un jugador de camp.
Durant el primer temps l'equip va donar la cara contra un rival mes conjuntat i experimentat, amb ordre i actitud vam poder aturar les seves embestides intentant aprofitar els espais per poder sorprendre a la seva defensa, fins el descans el resultat no es va moure i el nostre jove equip format per molts cadets va estar molt correcte.
A partir del segon temps l'equip visitant va apretar mes creant perill en aquests primers minuts, el nostre cansanci va anar aumentant tot i que manteniem la porteria a 0 gols, fins que en el minut 15 hi va haver la jugada clau del partit en expulsar el nostre porter per tocar la pilota amb la ma desde fora l'area, a partir d'aqui amb inferioritat el partit va ser un altra i ho van aprofitar els maonesos per sentenciar el partit amb 2 gols mes, l'equip no va baixar els braços fins el final del partit per dificultar el maxim la zona de creació visitant.