dissabte, 25 de febrer del 2012

BENJAMINS B. FERRE ATC 0 - ALAIOR 4.

Avui mati l'equip benjami B ha perdut 0 a 4 contra l'Alaior, l'equip visitant ha mostrat ser un bon equip, que davant compta amb jugadors rápids que ha estat dificil aturar.
L'equip ha sortit amb moltes ganes de fer un bon partit tot i tenir a un bon rival, durant els primers 10 minuts hem aguantat be intentant arribar a la porteria contraria, en una de les arribades visitants en el minut 11 han conseguit el primer gol, després de començar el segon quart hem intentat sorprendre presionant mes amunt a la seva defensa, en varies acciones els hem posat en apuros, peró en els darrers 6 minuts abans del descans ens han sorpres en 2 ràpides jugades que han sentenciat el partit.
En els darrers quarts hem intentat fer algun gol que ens poses dins el partit, peró l'equip contrari ha estat encertat en defensa i ha dificultat el nostre joc de creació, tot i no conseguir cap gol durant el tercer quart hem aturat be el joc alaiorenc lo que ens ha obligat a fer un gran desgast, encara en el darrer quart hem disposat de un parell d'arribades sense poder concretar, l'equip visitant ha marcat el definitiu 0 a 4, aquests partits ens servirán per anar aprenent i progressant ja que els resultats son el menys important ara.