diumenge, 19 de febrer del 2012

INFANTIL A. FERRE 7 - UD MAHON 0.

Ahir els infantils A van golejar per 7 a 0 a la Unió, després de fer un gran partit tot l'equip mostrant una gran superioritat contra l'equip rival, els jugadors no van donar treva en cap moment.
En els primers minuts va costar un poc poder foradar la porteria visitant, tot i dominar el partit desde el començament, peró a mesura que van anar passant els minuts es va veure la nostra superioritat amb jugades de merit i un bon treball de tot l'equip, va ser en el minut 20 que en Francesc Gomila va marcar el primer gol, aixó va servir perque l'equip visitant avances mes les seves posicions i ho van aprofitar per sentenciar el partit poc després amb un altra gol de Francesc Gomila, el marcador ja no es va moure fins el descans.
Amb el partit resolt la segona part es va convertir en un atac constant del nostre equip que va anar ampliant el resultat amb cinc gols mes, en Francesc Gomila feia el tercer gol, pocs minuts després en ple festival dels nostres jugadors va arribar un altra gol que va fer en David Janer, encara hi quedaven 20 minuts per acabar peró l'equip no va baixar els braços i va seguir creant perill en ràpides contres que desfeien la defensa visitant, en Josep Capó marcava en cinqué gol, a falta de 4 minut en Toni Pons marcava un gran gol, encara hi va haver temps perque en el darrer minut en Josep Capó tancás el resultat amb el 7 a 0 final.
Un partit complert de tot l'equip que confirma la bona forma del jugadors, que estan amb ganes de seguir evolucionant en aquesta lliga.