dijous, 31 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

32ªJORNADA. COLLERENSE - CE FERRERIES.
Ens desplaçam a Palma per jugar contra el Collerense equip classificat per davant noltros a la classificació i que aquesta temporada ha millorat respecte l'any passat amb jugadors mes experimentats, es un equip tipic de la tercera divisió amb ofici i ben ordenat en defensa dins el seu camp costa de guanyar, si jugám com ho venim fent tindrém opcions de puntuar seria molt important per apropar-nos al nostre objectiu, per aquest partit de moment tenim la baixa confirmada de Raúl Marqués que va ser expulsat la setmana passada.
Ens espera un partit dur peró els nostres jugadors estan amb ganes de anar a puntuar a Mallorca.

LLIGA NACIONA JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.

29ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els juvenils de lliga nacional jugarán aquest dissabte es darrer partit a casa de la temporada contra el Penya Ciutadella, per tant será un bon derbi ja que els dos equips esteim salvats i les ganes de despedir-nos guanyant es derbi será un alicient mes afegit, després de que l'equip per tercera temporada hagi conseguit la salvació en una categoria tant complicada será una bona ocasió perque la nostra afició els despedeixin com mereixen a tot l'equip jugadors i entrenadors, també hem de despedir al nostre entrenador amb un gran aplaudiment per les dues grans temporades que ha fet i es despedeix de nosaltres malauradament per temes personals.
Es partit que ens esperá será jugat amb molta intensitat ja que tots dos equips ho donám tot dins el camp, el perill mes gran del Penya es a la part ofensiva ja que te bons jugadors i marquen gols amb facilitat, confiem totalment amb es bon moment del nostre equip que en el darrer mes ha mostrat una gran solvencia com a bloc, esperém que els 3 punts sigui la guinda a la temporada.

PRECEDENTS COLLERENSE - FERRE.

Aquesta será la segona vegada que jugám en es camp del Collerense, fins ara l'unic precedent era el partit de la temporada passada en que vam guanyar per 0 a 1, una victoria que va ser clau per la permanencia, esperém que aquest any també ho sigui.

AQUEST ES EL PRECEDENT:

TEMPORADA 2009-10: COLLERENSE 0 - FERRERIES 1. (David Melià).

dimecres, 30 de març del 2011

IMPORTANT ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DIA 1 ABRIL.

Recordám desde el club a tots els socis que aquest divendres tenim l'Assemblea General Extraordinària, per posar en marxa el periode electoral.
Començará a les 19.30 hores en 1ªConvocatoria i a les 20.00 hores en 2ªconvocatoria, baix el següent ordre del dia:

1.Convocatòria Eleccions a President.

IMPORTANT LA VOSTRA ASSISTENCIA PER EL NOSTRE CLUB.

REGIONAL LLIGA. DIUMENGE A LES 17.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Aquesta setmana ens enfrontám en el Sant Lluís un equip que vindrá amb la moral alta, ja que van ser capaços de guanyar al Penya Ciutadella, ens trobarém un equip dificil de jugar que esta ordenat en defensa i que lluita cada pilota, es un partit que si les coses ens surten podem plantar cara, ja ho vam demostrar en la fase classificatoria que vam ser capaços de empatar-hi, si jugám concentrats i feim un bon partit será possible conseguir puntuar per primera vegada.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 19.00 H.
15ªJORNADA. CE FERRERIES - UE.SAMI.
Aquesta setmana ens visitará el Sami vuité classificat un equip que te 11 punts, en el partit d'anada vam guanyar dins el seu camp, esperém un partit obert en que s'equip pugui tornar a fer el joc que va fer contra el Penya, en que com a bloc ha estat el millor partit que hem fet, si tornam a jugar aixi será possible sumar els tres punts.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Comença la segona volta per els infantils de segon any que jugarán en el nostre camp contra l'Sporting sisé classificat i que compta amb els mateixos punts que nosaltres, será aquest un partit igualat en que els dos equips voldrán donar una bona imatge, tindrém que aprofitar el punt debil de s'equip maonés que es la defensa, els jugadors estan amb ganes de poder oferir un bon partit.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any jugarán en es camp de s'Alaior segon classificat amb els mateixos punts que el lider, ens trobarém un equip en un bon moment que ve de guanyar per 7 a 0, el problema mes gran que ens trobarém es que comptem amb jugadors de segon any, cosa que es nota molt en aquestes edats, a pesar d'aixó els nostres jugadors tenen ganes de posar-li les coses complicades i lluitarán per fer un bon partit.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
22ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Darrera jornada de lliga per els alevins f-11, que han fet una gran temporada i per acabar ens ha tocat jugar en es camp del campió el Menorca que ha guanyat la lliga després de una competició molt igualada en que el nostre equip ha estat a punt de agafar-los, per tant será un gran partit entre dos bons equips, els nostres jugadors tenen ganes de poder acabar sa lliga aconseguint una victoria en es camp del Menorca, equip que en el partit d'anada van guanyar per 3 a 0.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
22ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 tambe acabén la lliga, jugant en es camp del Penya Orient cinqué classificat, pot ser una bona ocasió perque el nostre equip es despedeixi amb un bon resultat ja que davant tindrém un equip que ens donará opcions, la nota mes destacada dels ciutadellencs es que juguén ordenats i costa fer-li gols, tindrém que aprofitar les nostres opcions.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Els benjamins A jugarán en es camp anexe contra el Villacarlos cinqué classificat i que es troba a la zona mitja, es un rival complicat que lluita tot es partit i acostumén a tenir una bona mitja de gols, els nostres jugadors afrontarán es partit amb moltes ganes, si ens surten les coses poden obtenir un bon resultat.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. SALLE MAHON - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán a Maó en es camp de la Salle, s'equip maonés es el sisé classificat peró no ens posara les coses facils, ara el nostre equip es troba en un bon moment i han agafat moral, per lo que tenen ganes de continuar amb el bon fútbol que están fent i anar adquirint experiencia.

dilluns, 28 de març del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 12é. PJ: 31. PG: 8. PE: 11. PP: 12. GF: 29. GC: 38. AV: -9. PUNTS: 35.

Golejadors: 8 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 28. PG: 11. PE: 7. PP: 10. GF: 34. GC: 30. AV: +4. PUNTS: 40.

Golejadors: 7 Gols: Miguel Caballo i Jonathan Martinez. 5 Gols: Martin Pasantes. 4 Gols: Rubén Ametller i Clavijo. 3 Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 8. PG: 0. PE: 0. PP: 8. GF: 6. GC: 31. AV: -25. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 13. PG: 2. PE: 1. PP: 10. GF: 17. GC: 56. AV:-39. PUNTS 7.

CADETS: LLIGA. FINAL DE LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 22. PG: 12. PE: 5. PP: 5. GF: 69. GC: 31. AV:+38. PUNTS: 41.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 7. PG: 1. PE: 4. PP: 2. GF: 13. GC: 13. AV: +0. PUNTS: 7.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 11. GC: 25. AV: -14. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 19. PG: 14. PE: 4. PP: 1. GF: 74. GC: 16. AV:+58. PUNTS: 120.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 19. PG: 7. PE: 1. PP: 11. GF: 52. GC: 67. AV: -15. PUNTS: 97.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 0. PE: 1. PP: 7. GF: 6. GC: 20. AV: -14. PUNTS: 33.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 23. GC: 19. AV: +4. PUNTS: 40.

diumenge, 27 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - FELANITX 1.




Avui capvespre s'equip de tercera divisió ha empatat contra el Felanitx a 1 gol, el nostre equip ha merescut molt mes avui contra un rival directe, hem tingut ocasions clarissimes i fins el darrer minut els jugadors s'han buidat per conseguir la victoria que ens hagués allunyat del descens, peró amb aquesta actitud ho aconseguirém ja que els jugadors mostren un gran esperit de lluita només ha faltat tenir un poc de sort avui.
Han començat molt fort es partit, ja que en el minut 3 ens han pitat un penal, que malauradament ha tocat en es poste, un gol que hagués pogut donar es partit de cara, a pesar d'aixó ha continuat s'equip amb el control i una forta pressió en el migcamp que no deixava sortir a la contra en el Felanitx, mentres que nosaltres hem dispusat de mes opcions, com un altra poste en aquest primer temps, peró avui no hem estat encertats l'equip estava molt be en defensa, ja que els mallorquins apenes han inquietat la porteria que defensava en Mingu, peró amb es resultat de 0 a 0 hem arribat al descans.
Tot just ha començat el segon temps el Felanitx sa avançat en la primera ocasió clara que ha tingut, aixó ha estat un cop dur per els jugadors que s'han refet a base d'entrega i en el minut 14 en David Pons ha empatat de un gran gol de falta, a partir d'aqui es partit ha estat dominat clarament per noltros mentre que el Felanitx es defensava com podia, cosa que li ha sortit be avui, hem tingut 3 ocasions clares que no han entrat per poc en corners mes una altra jugada elaborada, peró avui no era el dia davant porteria, mentres que en defensa només hem tingut un ensurt en els darrers minuts.
El punt aquest ens mante en 12 posició amb 35 punts, tindrém que anar sumant mes punts les properes jornades per sortir de baix ja que hi ha el perill dels equips de segona b, la setmana que ve jugarém en es camp del Collerense diumenge equip que esta damunt noltros, una bona ocasió per puntuar, perdrém en Raúl per l'expulsió d'avui.
ANIMS EQUIP QUE AIXÓ HO TREURÉM ENDAVANT.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MALLORCA 0 - FERRE 2.

Un gran partit el que han jugat avui els juvenils de lliga nacional en es camp del Mallorca en que hem aconseguit una historica victoria per 0 a 2, davant teniem un equip jove peró de molta qualitat, peró el bon ordre i la serietat del nostres jugadors ha bastat per guanyar amb tot mereixement, un partit que novament tot s'equip ha fet un gran desgast fisic lluitant totes les pilotes fins que ha acabat el partit.
El Mallorca desde l'inici ha intentat dur el ritme de partit, peró sa vist molt incomodat per la nostra pressió i bon plantejament, hem sortit a la contra amb perill, ja que abans del gols ja hem tingut alguna ocasió, ha estat en el minut 27 quant ha arribat el primer gol que ha fet en Jonathan Martinez, un gol que ha donat mes tranquilitat als nostres jugadors que veien la salvació mes aprop, hem tingut es partit controlat fins el descans.
A partit del segon temps el Mallorca ha intentat sorprendre amb joc mes rapid, peró avui el treball en defensa ha estat molt bo per part de tots els jugadors i hem anat dormint es partit, i aprofitar alguna contra per sentenciar, en el minut 25 del segon temps una bona jugada que ha fet en Martin Pasantes ha servit per sentenciar es partit, un gol que ha donat una gran alegria a tot s'equip, que veien com tenia el seu fruit el treball que venien realitzant.
Després fins el final del partit, ens hem dedicat a no tenir cap ensurt fins el final, en aquest segon temps han sortit en el camp tres cadets, cosa mes positiva encara ja que aixó vol dir que la nostra cantera continua funcionant, han jugat en Marti Coll, Hector Marqués i Carlos Febrer.
Ara ja amb la salvació dins la butxaca, la setmana que ve cercarém acabar la temporada a casa guanyant en el derbi contra el Penya Ciutadella.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP, PER AQUESTA LLUITA I GRAN VICTORIA.

REGIONA LLIGA. MIGJORN 3 - FERRE 0.

En es partit disputat avui capvespre el Migjorn ens ha guanyat per 3 a 0, tots els gols han estat marcats en el primer temps, el partit ha estat dominat per s'equip local, avui han jugat fins a 4 juvenils com a nota mes destacada, Tomeu Allés, Alvaro Goñalons, Angel Rios i Borja Martin.
Els jugadors han intentat plantar cara a l'inici de partit en que hem tingut una bona ocasio per avançar nos, peró poc despres en 5 minuts el Migjorn ha marcat dos gols que li han deixat es partit molt favorable, els jugadors han intentat arribar a sa porteria contraria amb alguna passada llarga peró no ha estat possible superar la ordenada defensa rival.
En el segon temps els jugadors han lluitat per mostrar una bona imatge i caure amb dignitat, cosa que han aconseguit ja que hem mantingut la defensa ordenada.
La setmana que ve ens visita el Sant Lluís un equip de la part baixa en que intentarém, sorprendre per tenir una alegria a la lliga regional.

CADETS LLIGA. FERRE 1 - DOSA 1.

Els cadets en un gran partit han empatat contra es campió el Dosa 1 a 1, en un partit molt serio dels nostres jugadors i molt ben plantejat per en Canari.
En el primer temps el Dosa ha mostrat en algunes jugades la seva qualitat, peró els jugadors en cap moment han perdut la cara i després del gol visitant a força de concentració i correr han anat jugant de tu a tu i es que els jugadors en tot moment han cregut amb les seves possibilitats a pesar de tenir un gran equip davant que ha demostrat ser el millor de la lliga en el transcurs de les jornades, a mes hem de destacar que a part del gol hem disposat de bones arribades, en passades en profunditat.
Finalment ha estat en David Pons a falta de 3 minuts ha fet justicia marcant l'empat de cap, amb aquest resultat hem aconseguit una brillant quarta posició a la lliga, cosa que volém destacar i felicitar a tots els components de l'equip.

INFANTILS A 2ón any. FERRE 1 - RTV.BOSCOS 5.




Ahir mati els infantils de segon any van perdre contra el Boscos per 1 a 5, en un partit que els ciutadellencs no van demostrar la mala classificació que tenien, i ens van sorprendre amb un gran joc en els primers 20 minuts, en que tocant amb bona qualitat van marcar 3 gols, ahir el Boscos va fer es millor partit de la temporada precisament contra noltros.
Els jugadors van intentar reaccionar i en es minut 26 en Pau va retallar distancies, aquest gol ens posava dins el partit i fins el final del primer temps vam apretar de valent presionant a la defensa contraria, aquests van ser els millors moments del nostre equip, que no va poder anotar.
La sortida del segon temps va ser igual, en que el nostre equip ho va posar tot per colocar-se dins es partit, peró quant cercavém el segon gol, s'equip visitant que estava molt segur va aprofitar una contra per marcar el quart gol, a partir d'aqui va ser un cop dur per els jugadors, que ho van intentar fins el final de partit, sense poder marcar cap mes gol.
A pesar de la derrota els jugadors van fer un gran desgast per aguantar els 70 minuts de partit.

INFANTILS B. 1er any. DOSA CF 6 - FERRE ATC 4.

Avui mati han jugat els infantils de primer any que entrena en Kel Carreras, ha estat un partit amb molts de gols 10 amb es resultat final de 6 a 4, un partit molt loco en que els dos equips han jugat a s'atac imposant-se a les defenses.
Es partit ha començat molt be per noltros ja que en Capo ha marcat en el primer minut, hem intentat aguantar es marcador peró els ciutadellencs han reaccionat amb un gran encert i en els 5 minuts han empatat es partit, aquest gol els hi ha donat confiança i han ampliat es marcador en els primers 22 minuts fins el 4 a 1, després ha vingut la nostra reacció en que no hem donat es partit per perdut i en el minut 32 en Jesús Pons ha fet el segon gol, que deixava es partit obert per el segon temps.
Tot just ha començat la segona part en Toni Pons ha fet el tercer gol que ens posava dins el partit, a partir d'aqui el nostre equip ha estirat lineas cercant el gol de l'empat, peró el Dosa ho ha aprofitat per fer alguna contra perillosa per sentenciar es partit en el minut 46, peró els jugadors han cercat marcar algun gol mes que ha arribat a falta de 3 minuts, un gol que ha marcat en Capó deixant es resultat final de 6 a 4.

ALEVINS F-11. FERRE 5 - MERCADAL 0.

Una vegada mes els alevins f-11 van fer un altra gran partit sense afluixar en cap moment i es van imposar amb comoditat en el Mercadal per 5 a 0.
Desde el principi vam dur es control des partit, dominant i tocant sa pilota, ja en els primers minuts vam tenir alguna ocasió, peró els mercadelencs estavén ben tancats darrera, es primer gol va arribar en el començament del segon quart i després a partir d'aqui ja va ser un atac constant dels nostres jugadors que no van passar cap apuro en defensa, en 5 bons minuts vam anotar 3 gols, els dos primers d'en Daniel Pons i el tercer el va fer en Juan Caballo amb aquest marcador vam arribar al descans.
Amb es partit resolt els jugadors es van divertir jugant com mes saben, atacant i van arribar dos gols mes que van fer en Daniel i en Pau Benejam.
Un altra gran resultat del nostre equip que ocupa una brillant segona posició a falta de 1 partit, ara només faltará visitar es camp del Menorca que es el campió, un equip que vam guanyar per 3 a 0, i els al.lots tindrán ganes d'acabar de la millor manera treient un bon resultat del seu camp.

ALEVINS F-7. FERRE 3 - UD.SEISLAN 8.

Ahir els alevins f-7 van perdre contra el Seislan en un partit que hi va haver molts de gols, onze amb es resultat final de 3 a 8 que es massa abultat per com va anar es partit, ja que vam arribar a colocar-nos 3 a 4 dins el tercer quart, peró just dos minuts després els jugadors maonesos van marcar el quint gol que ens va fer mal i va ser clau per es desenvolupament del partit.
Es partit va començar amb un anar de porteria a porteria, en que els dos equips arribaven a sa porteria amb perill, ja en els primers minuts s'equip visitant es va avançar, i en el segon quart van ampliar es marcador amb 2 gols mes que deixava es partit molt complicat, peró una gran reacció del nostre equip amb 3 gols ens va posar dins es partit, fins que just després ens van marcar el gol que va rompre es partit.
A pesar d'aixó el nostre equip va lluitar amb moltes ganes en tot moment i vam marcar 3 gols, els golejadors van ser, Marc Meliá, Joan Piris i Adrià Pons.
Ara ja només queda un partit per acabar sa lliga, en que el nostre equip ha fet un paper ben digne, guanyant 7 partits.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. SANT LLUÍS 4 - FERRE 0.

Els benjamins que entrena en Vicent tenien un partit dificil en es camp del lider Sant Lluís, que va demostrar que es troba en un gran moment i ens va guanyar per 4 a 0, tot i el resultat els nostres jugadors van lluitar tot es partit per conseguir algún gol, peró no vam poder convertir cap de les nostres ocasions, es partit va quedar resolt els dos primers quarts en que els jugadors lluissers van estar encertats anotant dos gols, després vam intentar reaccionar peró el rival en rápides jugades va sentenciar es partit.
Anims a tot s'equip no passa res lo important es anar aprenent.

dissabte, 26 de març del 2011

BENJAMINS F-8 B. 1ER ANY. FERRE ATC 2 - ST.LLUÍS 0.

Els benjamins de primer any, han guanyat en el Sant Lluís per 2 a 0 després de fer un gran partit, no era fácil el rival que estavá classificat a la part alta, peró aixó ha estat una motivació mes per els nostres jugadors que en una demostració de ganes i bon joc s'han imposat amb tot mereixement, han marcat els gols en Bruno Carreras i en Marc Febrer en uns esplendits dos primers quarts.
A partir del tercer quart s'equip visitant ha volgut apretar, peró amb un gran treball de tot s'equip hem aguantat, també destacada ha estat l'actuació dels porters fent bones intervencions.
A mes com a premi s'equip sa colocat en primera posició.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP AL.LOTS SEGUIU AIXI.

JUVENILS B LLIGA. DOSA 10 - FERRE 0.

Els juvenils han patit una dura derrota en es camp del Dosa, un equip que ha demostrat ser el gran candidat per pujar a lliga nacional, la primera part els jugadors l'han tinguda controlada fins que ens hem quedat amb 10 jugadors, en que perdiém per 2 a 0 peró donavém la cara, el partit sa fet molt llarg en el segón temps amb un jugador menys i la gran quantitat de baixes que teniem.
Volém donar anims a tot s'equip, hem d'oblidar aixó i pensar en la setmana que ve i tornar a fer un bon partit com la setmana passada.

dijous, 24 de març del 2011

ELS ALEVINS F-11 PARTICIPARÁN EN EL TORNEIG DE FORMENTERA.

El nostre club ha estat convidat a participar en un torneig de luxe amb gran participació i que en les 3 edicions que dur amb aquest esta guanyant un gran prestigi, el torneig es celebrará per setmana santa entre els dies 22 i 24 d'abril i s'equip que hi participará será els alevins f-11 que entrena en Martí.
Aquesta será una gran experiencia per els jugadors que estan molt ilusionats amb poder hi participar, hi haurá 16 equips tots de primer nivell:

GRUP A: SD.FORMENTERA, F.C.BARCELONA, WEST BROMWICH I REAL ZARAGOZA.
GRUP B: RCD.MALLORCA, SEVILLA F.C, BORUSSIA DORTMUND I CELTIC GLASGOW.
GRUP C: CE FERRERIES, VILLARREAL, WERDER BREMEN I ATH.BILBAO.
GRUP D: PE.SANT JORDI, CF.OPORTO, INTER MILAN I CF.VALENCIA.

També tenim els horaris dels partits nostros:
DIA 22: A LES 10.40 H. CE FERRERIES - VILLARREAL.
DIA 22: A LES 18,30 H. CE FERRERIES - WERDER BREMEN.
DIA 23: A LES 14,00 H. CE FERRERIES - ATH.BILBAO.

Es jugarán a camp de fútbol 7, en 2 parts de 20 minuts.

DIA 1 D'ABRIL ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA.

Es convoca Assemblea Genereal Extraordinària el dia 01 d'Abril a les 19,30 h. en 1ªconvocatòria, i a les 20,00 h. en 2ª convocatòria, en es centre Social des Club en es camp de Sant Bartomeu, baix es següent ordre del dia:


1ª.Convocatòria Eleccions a President.

Es important que els socis venguin, ja que el club els necessita a tots.

A LA VENDA LES ENTRADES PER EL DESFILE DE DIA 9 ABRIL.

Desde dimarts ja hi ha a la venda les entrades per el desfile MODA FERRE 2011 que es celebrará el proper dissabte dia 9 d'abril a partir de les 21.00 hores en el nou poliesportiu que tindrém l'honor de poder estrenar amb una nova edició de la desfilada, els punts de venda son a les botigues: Isabel Mercadal, Sastreria Cardona, Ca Na Genera, Samoa, Astres, Nauko, Confeccions Manda, Xoc, Esports Bosch, Cucades, Bar Ferre, Bar des Camp, Violeta's.
També en tenim a disposició el club, les podeu demanar a n'es directiu Tian Torrent.
No vos ho podeu perdre hi haura novetats.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

31ªJORNADA. CE FERRERIES - FELANITX.
En aquesta jornada viurém un important partit per el nostre equip ja que rebrém la visita del Felanitx 14 classificat amb 2 punts menys que noltros, per lo que no podrém deixar escapar els punts, el rival es un equip que acaba de pujar de la regional mallorquina i lluita per evitar el descens, que pot ser mes perillós si baixen equips de 2ªb, ja que si només baixassin 3 equips ja tindriém la permanencia gairebé assegurada, peró per culpa d'aixó tindrén que fer molts mes punt i intentar acabar com mes amunt millor, per ara esteim en una zona tranquila peró els equips de darrera venen presionant i la millor manera de fugir será aconseguir una victoria contra un rival directe, en quant a nombres es molt semblant a nosaltres, amb la diferencia que reben mes gols, els jugadors afrontarán es partit amb moltes ganes i concentració, ja que sabén que haurán de presionar tot es partit per treure es partit endavant, esteim convençuts que si seguim amb la nostra linea de seguretat darrera i aprofitar alguna de les ocasions tindrém clares opcions de guanyar i d'aquesta manera podriém respirar un poc millor.
Una vegada mes esteim convençuts que la afició será el jugador numero 12 i treurém es partit endavant, comptarém amb algunes baixes ja que hi ha jugadors que encara no s'han recuperat del tot.

PRECEDENTS FERRE - FELANITX.

El Felanitx feia 21 anys que no ens visitava, ja que ha estat molts d'anys fora de la tercera divisió, en la decada dels 80 van jugar fins a 5 vegades en es camp de Sant Bartomeu amb un balanç molt favorable al nostre equip, ja que vam guanyar 4 partits i l'altre el vam empatar, amb un registre de 7 gols a favor i cap en contra, esperém que diumenge es pugui continuar amb aquests bons registres.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1983-84: FERRERIES 2 - FELANITX 0. (Selú i Tià Carreras).
TEMPORADA 1984-85: FERRERIES 0 - FELANITX 0.
TEMPORADA 1985-86: FERRERIES 1 - FELANITX 0. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1988-89: FERRERIES 1 - FELANITX 0. (Sebastian Marquez).
TEMPORADA 1989-90: FERRERIES 3 - FELANITX 0. (Serín, Pau Wamba i Diego Llopis).

dimecres, 23 de març del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 11.00 H.

28ªJORNADA. R.C.D.MALLORCA - CE FERRERIES.
Els juvenils tenen una sortida dificil en es camp del Mallorca, un equip que ja no es juga res i disposar de bons jugadors que la temporada que ve possiblement jugarán a DIvisió d'Honor, amb aquest partit ens podriém assegurar la permanencia matematica, els jugadors es troben en un gran estat de forma després dels bons resultats, la motivació extra de jugar contra un rival d'entitat.
Per aquest partit comptarém amb les baixes de Tomeu Allés i Alvaro sancionats a mes de Dani Perez que encara es recupera de la lesió.

REGIONAL LLIGA. DIUMENGE A LES 16.30 H.

8ªJORNADA. CD MIGJORN- CE FERRERIES.
Aquesta setmana s'equip de regional jugará en es camp del Migjorn, un equip dels punters de sa lliga i una dura prova, els jugadors voldrán mostrar la bona imatge que van deixar en es camp del Penya, en que van jugar amb una gran actitud, es un partit en que tindrén que estar concentrats tot es partit, ja que els migjorners tenen jugadors de qualitat en atac i no voldrán perdre les opcions que encara tenen de poder fer campions.
Per aquest partit esperém recuperar algun jugadors dels que teniem tocats.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.
14ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Dificil sortida per els juvenils Menorca en es camp del Dosa segon classificat, i que lluita amb el Villacarlos per es campionat, els ciutadellencs es troben a 3 punts del primer classificat, per lo que tindrán la obligació dels 3 punts, cosa que intentarán aprofitar els nostres jugadors que venen de fer un bon partit contra el Penya, per tant ho donarán tot per treure un bon resultat i complicar les coses en el rival.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
22ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Darrera jornada de lliga en que rebrém la visita dels campions el Dosa que han demostrat ser el millor equip de sa competició, amb una superioritat insultant i uns grans registres, será una dificil prova en aquest partit per els nostres jugadors que tenen la ilusió de poder conseguir la tercera posició, per aixó intentarán jugar amb moltes ganes de donar la sorpresa.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV.BOSCOS.
Els infantils que entrena en Fredo, jugarán aquesta setmana en es nostre camp contra el Boscos, equip que ocupa la penultima posició, el nostre equip esta fent un bon campionat només hem perdut 1 partit en es camp del lider i esteim mostrant ser un equip solid, en que tot s'equip fa un gran desgast durant es partit, amb les ganes dels jugadors de poder conseguir una nova victoria que ens colocaria a sa part alta de la classificació.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 9.30 H.
7ªJORNADA. DOSA CF - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any jugarán en es camp del Dosa en el darrer partit de la primera volta, aquest será un partit igualat ja que s'equip ciutadellenc está amb la mateixa situació que la nostra amb una victoria i quatre derrotes, els al.lots esperén aquest partit amb moltes ganes ja que volen fer un bon partit i conseguir els 3 punts.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
21ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
Els alevins f-11 juguén a casa contra el Mercadal penultim classificat a pesar d'aixó no ens podem confiar i jugar com ho venim fent, el nostre equip que es troba en un gran moment de forma ho voldrá aprofitar per conseguir una nova victoria que ens mantengui en la segona posició, i lo que es mes important seguir amb el bon fútbol que esta practicant el nostre equip, que cada setmana ens ha fet disfrutar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.30 H.
21ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.SEISLAN.
Els alevins f-7 jugarán es penultim partit de lliga contra el Seislan en es nostre camp, els maonesos estan classificats en quinta posició, aquest pot ser un bon partit entre dos equips que cercarán la victoria ja que en principi els dos equips estan igualats, els nostres jugadors cercaran acabar sa temporada a casa de la millor manera, fer un bon partit i jugar amb totes les ganes.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any, jugarán en es camp del Sant Lluís, aquesta será la segona sortida consecutiva per el nostre equip, i també será complicada ja que es el primer classificat i només han cedit un empat, a pesar d'aixó el nostre equip ja va ser capaç d'empatar en el seu camp a sa copa, el mes complicat será defensar el perillos atac que tenen ja que acostumen a fer molts gols.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. FERRERIES ATC - CE.ST LLUÍS.
Els benjamins de primer any jugarán en el nostre camp contra el Sant Lluís segon classificat, tindrán un dur rival per tant els nostres jugadors lo que també será una motivació per ells que també estan completant un bon inici, afrontarém es partit amb moltes ganes de poder fer ho be i si es possible treure un bon resultat.

dilluns, 21 de març del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 12é. PJ: 30. PG: 8. PE: 10. PP: 12. GF: 28. GC: 37. AV: -9. PUNTS: 34.

Golejadors: 8 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 27. PG: 10. PE: 7. PP: 10. GF: 32. GC: 30. AV: +2. PUNTS: 37.

Golejadors: 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller, Martín Pasantes i Clavijo. 3 Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 7. PG: 0. PE: 0. PP: 7. GF: 6. GC: 28. AV: -22. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 12. PG: 2. PE: 1. PP: 9. GF: 17. GC: 46. AV:-29. PUNTS 7.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 21. PG: 12. PE: 4. PP: 5. GF: 68. GC: 30. AV:+38. PUNTS: 40.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 6. PG: 1. PE: 4. PP: 1. GF: 12. GC: 8. AV: +4. PUNTS: 7.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 7. GC: 19. AV: -12. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 18. PG: 13. PE: 4. PP: 1. GF: 69. GC: 16. AV:+53. PUNTS: 113.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 18. PG: 7. PE: 1. PP: 10. GF: 49. GC: 59. AV: -10. PUNTS: 93.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 0. PE: 1. PP: 6. GF: 6. GC: 16. AV: -10. PUNTS: 29.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 6. PG: 3. PE: 0. PP: 3. GF: 21. GC: 19. AV: +2. PUNTS: 33.

diumenge, 20 de març del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 1.




Els juvenils Menorca han aconseguit una treballada victoria contra el Penya per 2 a 1 després de lluitar fins el darrer minut per aguantar es resultat.
Es partit ha començat molt be, ja que en es primer minut n'Hector Marqués que ja ha debutat amb els juvenils de lliga nacional tot i estar en edat cadet ha marcat el primer gol, que ha servit perqué els jugadors juguessin amb gran concentració denfensant molt be sa porteria en els primers 45 minuts en que hem vist el millor joc en lo que duim de lliga, presionant be al rival i posant intensitat que ha servit perque controlassim es partit, amb alguna que altra arribada.
El segon temps també ha començat molt be, ja que en els primers 10 minuts hem marcat el 2 a 0 que ha fet en Carlos Febrer, un gol que semblava donava bona aventatge, peró un bon gol del Penya quant faltaven 20 minuts, ha fet que tinguessim que correr molt i defensar be per aguantar aquesta victoria, que donara confiança a s'equip per fer bons partits en aquesta segona volta.
De totes maneres avui sa vist es treball del darrer mes i mig, en que els jugadors han mostrat una bona millora i segur que aquesta no será la unica alegria, ara quedám amb 7 punts.
ANIMS AL.LOTS SEGUIU AIXI.

ALEVINS F-11. PENYA ORIENT 0 - FERRE 7.

Una vegada mes impresionant s'equip alevi f-11, han tornat a fer un gran partit aquesta vegada en es camp del Penya Orient, han guanyat per un clar 0 a 7 fent una altra exhibició de fútbol ofensiu i mostrant lo be que saben jugar.
Desde el primer quart hem dominat es partit amb comoditat, a mes el resultat ens ha acompanyat ja amb un gol de David Florit, que ha donat mes tranquilitat a s'equip que ha tingut infinitat ocasions de gol i ja en el descans teniem un 0 a 3 a favor amb gols de Sergio Allés i Pau Benejam.
A partit del tercer quart ha continuat amb sa tonica inicial, i poc a poc han anat arribant 4 gols mes que han convertit en David Florti 2 i Alex Hidalgo 2, ara continuam amb aquesta brillant segona posició a falta de dos partits per acabar sa lliga, en que intentarém acabar de la millor manera, peró hem de reconeixer que els al.lots ja han complert i han d'estar molt contents de lo be que ho estan fent, ja que es l'equip que mes gols ha fet amb diferencia.

CADETS LLIGA. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els cadets han perdut avui 3 a 0 a Alaior, i d'aquesta manera hem trencat sa ratxa de bons resultats, una vegada mes s'equip alaiorenc li ha sortit un gran partit contra nosaltres i ens ha tornat a guanyar com van fer la primera volta, tot i la derrota encara continuam amb la tercera posició.
Ja desde el principi es partit sen's ha complicat amb un gol en contra en els primers 10 minuts, cosa que ha donat ales a s'equip local, a nosaltres avui ens ha costat fer el nostre joc, en canvi s'Alaior ha estat mes encertat cara a porteria i abans del descans ens han marcat el segon gol, que ha deixat es partit molt complicat.
En el segon temps hem sortit disposats a aixecar aquest resultat, intentar fer un gol rápid per entrar dins es partit, peró no hem tingut sort avui, a mes el joc de s'equip contrari de lluita constant ens ha incomodat molt, a mes encara han marcat el tercer gol, que deixava es partit sentenciat.
Tot i la derrota a falta de un partit els jugadors poden estar orgullosos ja que han fet una gran temporada, la setmana que ve ens visitará el lider Dosa.

REGIONAL LLIGA. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Ahir s'equip de regional tenia un dificil partit en es camp del Penya tercer classificat, peró la veritat es que a pesar de perdre per un ajustat 1 a 0, hem de destacar sa bona feina de tot s'equip que van lluitar durant tot es partit amb una bona colocació dins el camp, no va ser fins el minut 20 de la segona part que ens vam veure superats quant ja jugavém amb 10 jugadors per expulsió de Marc Febrer en es minut 44 de la primera part, a mes vam veure es debut d'en Txiqui dels juvenils lliga nacional, també hi van ser els altres juvenils Felix Torrent i Xavier Janer, tinguent tots ells i els altres jugadors de s'equip de regional una bona actuació.
Desde el començament de partit el Penya va intentar presionar la nostra porteria, peró davant van tenir un equip que hi va posar moltes ganes que es trobaven be en les tasques defensives, amb la tranquilitat dels nostres jugadors de no tenir la pressió de conseguir els punts en joc, vam disputar un dels millors partits de la temporada, fent un gran desgast durant els 90 minuts tot i jugar la segona part amb un jugadors menys els jugadors ciutadellencs van demanar la hora.
Esteim convençuts que si l'equip juga com ahir no tardará en arribar un resultat positiu que es mereixen per l'actitud d'ahir.

dissabte, 19 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. MONTUIRI 0 - FERRE 0.

En es partit que ha jugat s'equip de tercera a Montuiri hem tret un important punt, en un partit que ha acabat amb empat a 0 gols, avui hem disputat un partit molt serio en tots els aspectes.
El Montuiri ha mostrat la seva seguretat darrera, peró sempre perillos en atac, ens havia resultat un equip dificil de jugar les darreres vegades.
Avui lo mes important era poder sumar algun punt, ha estat un partit sense moltes ocasions de gols ja que ha estat molt trabat en es migcamp,jugat amb gran intensitat, en aquest partit hem mostrat la seguretat que veniem mostrant en els darrers mesos i tenim ara 34 punts, a partir de la setmana que ve tindrém importants partits contra equips de la nostra lliga per evitar el descens, la setmana que ve ens visitará el Felanitx i sumar els 3 punts seria un gran pas.
En es partit d'avui que teniem importants baixes en atac, hem vist el debut de Lluís Lopez a tercera divisió que ha jugat els darrers 30 minuts de partit.

INFANTILS A 2ón any. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Els infantils A que entrena en Fredo han perdut per la minima en es camp del Penya per 1 a 0, s'equip ciutadellenc que ha guanyat tots els partits, ha tingut que suar de valent per treure els 3 punts ja que els nostres jugadors han jugat amb molta intensitat demostrant perque fins avui no havien perdut cap partit, hem seguit amb la tonica de la lliga, amb bona colocació dins el camp sense concedir massa perill i tinguent les nostres opcions per haver marcat algun gol.
A pesar de la derrota, hem de destacar es bon treball durant els 70 minuts, si l'equip segueix aixi ens donará alguna alegria a sa lliga, només ens falta un poc d'encert en atac.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 0 - PENYA ORIENT 3.




Avui els infantils de primer any han perdut contra un dels liders el Penya Orient per 0 a 3, un partit que ja sa posat dificil en els 5 minuts en que els ciutadellencs s'han avançat, a partir d'aqui ens ha costat molt en els primers 35 minuts poder superar la defensa ordenada del Penya, els jugadors ho intentaven peró ens ha faltat poder donar la darrera passada, a mes en una de les rapides jugades a la contra han sentenciat es partit amb un segon gol, que ja no hem pogut aixecar.
En el segon temps l'equip ha millorat un poc, almenys hem tingut mes opcions en atac, fins i tot l'equip ha fallat un penal que hagués pogut donar un poc d'emoció en es partit, mentre que s'equip contrari en una altra jugada de qualitat ha fet el tercer gol.
Els jugadors han mostrat una bona actitud avui, peró davant hem tingut un bon equip que ha estat superior.

EN PEPO HA JUGAT AVUI ELS 90 MINUTS AMB LA SELECCIÓ BALEAR.

Avui la selecció balear sub-18 ha jugat el segon partit de la 2ªfase del campionat de seleccions autonomiques que es juga a Segovia, ahir van perdre 2 a 1 contra Castella i LLeó, i avui han guanyat per un clar 4 a 1 a Melilla, amb la bona noticia que en Pepo ha jugat els 90 minuts des partit d'avui, per lo que haura pogut disfrutar d'aquesta gran experiencia per ell, desde el club li donám la enhorabona per aquest fet.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. UD.MAHÓN 2 - FERRE 1.

Els benjamins A que entrena en Vicent han perdut per la minima 2 a 1 en es camp de la Unió, tot i la derrota el nostre equip ha fet un bon partit en que fins el darrer minut hem tingut opcions d'empatar es partit, els al.lots avui han fet un partit molt serio mostrant una gran actitud, hem disposat de les nostres ocasions durant es partit, de les que hem transformat una, que ha estat el gol que ha fet en Bosco Barber.
Per tant hem vist un partit molt disputat ja que s'equip maones també ha presionat durant tot es partit, a pesar del resultat els jugadors han d'estar satisfets per s'esforç que han fet.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - PENYA ESP 7.




Els benjamins de primer any han perdut avui davant un bon equip com es el Penya per 2 a 7, es partit ja sa complicat en el primer quart en que ens han sorpres amb 2 gols, que ens han posat es partit molt complicat de remuntar, els al.lots ho han provat durant tot es partit posant moltes ganes sense aturar de correr durant tot es partit, peró s'equip Ciutadellenc ha estat molt encertat davant porteria avui.
Hem reduit distancies amb un gol de Marc Febrer que ha donat un poc d'emoció en es partit, a part del gol hem disposat d'alguna ocasio per haver nos posat dins el partit peró avui no hem pogut convertir les ocasions, en el darrer quart en Vicente Cedrés ha conseguit el segon gol.
Tot i ser superior el Penya el resultat ha estat massa abultat per es partit que han fet els nostres jugadors.
ANIMS AL.LOTS NO PASSA RES CONTINUAU AMB AQUESTES GANES.

divendres, 18 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.00 H.

30ªJORNADA. MONTUIRI - CE FERRERIES.
Demá s'equip de tercera jugará en es camp del Montuiri, un dels equips mes combatius de la categoria i que nosaltres sempre ens costa molt de jugar, ja que de les 3 vegades que hi hem jugat desde que hem tornat a sa categoria hem perdut les 3 vegades.
Per aquesta jornada a mes comptarém amb el handicap de les lesions i sancions que ens afecten les darreres jornades, es perdrán es partit per sanció en Robert Pulido i Hector, la resta de jugadors afrontará es partit amb ganes de trencar sa mala ratxa i conseguir un bon resultat que ens apropi a la permanencia, es partit que ens esperá será de molta lluita ja que davant tenim un equip que presiona be i juga molt ordenat, en que a pesar de no tenir un gran equip ocupen la novena posició fruit del seu joc practic.
Hem de fer el nostre joc, ja que si jugám com la setmana passada segur que tindrém clares opcions en es partit, peró no podrém cometre errors i aprofitar les nostres opcions.

dijous, 17 de març del 2011

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 17.00 H.

7ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Acaba la primera volta a sa lliga regional, en que el nostre equip te una dificil sortida en es camp del Penya Ciutadella tercer classificat i maxim favorit a sa competició que en les darreres setmanes sa complicat la seva opciò, ja que es troba a 4 punts dels dos primers classificats, per lo que no pot cedir mes.
Ens trobarém un equip amb moltes ganes de refer-se, per lo que será mes dificil encara per els nostres jugadors que a la vegada intentarán aprofitar algun error dels ciutadellencs, per aquest partit podrém disposar de jugadors de s'equip de lliga nacional, que que descansen i algun podria tenir la oportunitat de debutar a regional, será complicat peró en el fútbol tot es possible.

PRECEDENTS MONTUIRI - FERRE.

El dissabte jugarém en es camp del Montuiri un equip que sempre ens ha resultat incomode ja que en les 4 vegades que hi hem jugat només hem pogut treure un punt i es que els mallorquins son un equip que no para de lluitar durant tot es partit, aquesta vegada esperém poder treure un bon resultat.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.985-86: MONTUIRI 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.986-87: MONTUIRI 1 - FERRERIES 1. (Genestar).
TEMPORADA 1.993-94: MONTUIRI 4 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.009-10: MONTUIRI 1 - FERRERIES 0.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 17.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els juvenils Menorca tenen partit aquesta setmana contra el Penya Ciutadella, nové classificat amb 8 punts, pot ser un partit obert amb dos equips amb ganes de sumar, els nostres jugadors tenen ganes de donar una bona imatge i sumar els primers punts a casa.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
21ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán es penultim partit de lliga a Los Pinos, amb ganes de defensar la tercera posició que seria el premi a una gran temporada, el rival peró no ens posará les coses fácils ja ho varém veure a la primera volta en que van ser un dels pocs equips que han guanyat dins el nostre camp, tindrém que jugar amb molta concentració i correr molt per imposar la nostra superioritat tecnica.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els infantils que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en es camp del Penya Ciutadella, equip que ha guanyat els 5 partits que ha jugat de manera clara, aquest será un bon test per continuar amb la nostra imbatibilitat, en que confiarém amb el nostro bon posicionament i aprofitar alguna contra per treure un resultat positiu de un camp tant complicat.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ORIENT.
Els infantils tornen a sa competició després de 3 setmanes sense partit, será en el nostre camp contra l'Orient segón classificat, es tracta de un equip amb bona qualitat, s'equip está amb ganes de donar una alegria després del darrer partit que van jugar, en que van aconseguir una clara victoria, cosa que els ha donat mes confiança.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 9.45 H.
20ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 arribén a sa part final de la lliga, ja que ens quedarán 2 partits en acabar aquesta jornada, visitarém es camp del Penya Orient 9é classificat que ve d'empatar en es complicat camp del Sant Lluís per lo que no ens podrém relaxar i continuar amb es gran fútbol que ens están oferint els al.lots de s'equip alevi f-11 que entrena en Martí que ocupén una brillant segona posició i ens han ofert grans partits durant tota sa lliga, per lo que han d'estar molt satisfets per lo be que ho han fet.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els benjamins de segón any, tenen partit en es camp de la Unió quart classificat, aquest es el darrer partit de la primera volta i davant tindrém un equip molt combatiu com sempre comptant amb la dificultat que jugará dins el seu camp.
Els nostres jugadors volen afrontar aquest partit amb ganes d'aconseguir els punts en joc, peró sobretot fer un bon partit en que hi posarán tota la ilusió.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ESP SON MARÇAL.
Els benjamins de primer any tanquen la primera volta en es nostre camp contra el Penya quart classificat amb 4 punts mes que nosaltres, per tant podrém veure un bon partit entre dos equips que estan jugant be, será un partit obert en que segur que hi haurá moltes ocasions, el nostre equip espera poder continuar amb sa bona temporada que esta fent.

dilluns, 14 de març del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 12é. PJ: 29. PG: 8. PE: 9. PP: 12. GF: 28. GC: 37. AV: -9. PUNTS: 33.

Golejadors: 8 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 27. PG: 10. PE: 7. PP: 10. GF: 32. GC: 30. AV: +2. PUNTS: 37.

Golejadors: 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller, Martín Pasantes i Clavijo. 3 Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 6. PG: 0. PE: 0. PP: 6. GF: 6. GC: 27. AV: -21. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 11. PG: 1. PE: 1. PP: 9. GF: 15. GC: 45. AV:-30. PUNTS 4.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 20. PG: 12. PE: 4. PP: 4. GF: 68. GC: 27. AV:+41. PUNTS: 40.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 3er. PJ: 5. PG: 1. PE: 4. PP: 0. GF: 12. GC: 7. AV: +5. PUNTS: 7.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 7. GC: 16. AV: -9. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 17. PG: 12. PE: 4. PP: 1. GF: 62. GC: 16. AV:+46. PUNTS: 106.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 18. PG: 7. PE: 1. PP: 10. GF: 49. GC: 59. AV: -10. PUNTS: 93.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 6. PG: 0. PE: 1. PP: 5. GF: 5. GC: 14. AV: -9. PUNTS: 25.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 19. GC: 12. AV: +7. PUNTS: 29.

diumenge, 13 de març del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 4 - MERCADAL 1.

Els cadets avui mati han tornat a fer un altra bon partit en la seva linea, han guanyat sense problemes en el Mercadal per 4 a 1, en un partit que hem decidit en el primer temps.
Desde el començament de partit els jugadors han dominat es partit completament fent el joc que mes ens agrada de tocar sa pilota amb rapidesa que ha trencat sa defensa visitant en infinitat d'ocasions, un gol en propia porta ha obert es partit al nostre favor a partir d'aqui ha estat molt mes facil i en uns grans minuts en que hem anotat dos gols mes un de David Pons i un altre de Sergi Mercadal han fet disfrutar als jugadors.
En el segon temps es partit ja estava decidit peró les ganes dels nostres jugadors ha fet que encara haguém anotat un altra gol que ha fet en Sergi Sansaloni, després d'aquest gol ja ens hem relaxat una mica i es que era molt dificil aguantar es bon ritme de partit que estaven fent els nostres jugadors que a mes tenen el premi d'aconseguir la tercera posició que lluitarán fins el final, seria un bon premi a sa gran temporada que estan fent.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - POBLENSE 2.





Intens partit el que hem viscut avui capvespre contra el lider Poblense que sa enduit els 3 punts, per 1 a 2, han tingut que suar de valent el primer classificat ja que han vist com en el segon temps n'Hector empatava es partit amb un gran gol escorat a la banda, per lo vist en es partit creiem que l'empat era el resultat mes just ja que els dos equips han fet un gran desgast, i no hi ha hagut moltes ocasions de gol.
El Poblense ha sortit molt fort no deixant nos jugar i sortint molt rapid a la contra amb les seves figures Toni Coll i Canals dos dels millors jugadors de la categoria, i ha estat damunt el minut 10 que han marcat el primer gol, a partir d'aqui hem anat igualant es partit a base de fer un gran desgast i presionar la sortida del Poblense amb pilotes llargues, d'aqui al final de la primera part fins i tot hem tingut es domini de partit sense poder arribar amb molt de perill ja que els mallorquins es defensaven be, peró ja no han arribat a la nostra porteria en perill, hem arribat al descans amb aquest 0 a 1.
Els jugadors han sortit a per s'empat, peró davant teniem un dels equips amb mes ofici de la categoria que son dels mes organitzats que han passat per Ferreries, ho hem intentat de totes les maneres fins que n'Hector ha marcat es gran gol de l'empat, a partir d'aqui el Poblense ha intentat també anar a per es partit, peró el nostre equip no li perdia sa cara en es partit i lluitava amb igualtat contra el lider, hem creat un parell d'ocasions a pilota aturada que tant bons resultats ens han donat, peró davant teniem un equip amb molta envergadura i experiencia, la tonica des partit semblava que podia acabar en empat peró en un pilota recuperada en el migcamp, han fet un rápid contraatac que ha acabat en el segon gol, un cop dur ja que els jugadors estavén fent un gran desgast.
En els darrers 10 minuts hem intentat aconseguir s'empat peró no ho hem aconseguit, a pesar de la derrota hem de destacar que tot s'equip ho ha intentat peró no ha pogut ser.
La setmana que ve viatjam a Mallorca per jugar en es camp del Montuiri, per aconseguir uns punts que serveixin per tenir la permanencia mes aprop.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 2 - PE SANT JORDI 0.





Els juvenils lliga nacional han fet avui un gran pas per la permanencia, ja que han guanyat en un bon partit en el Sant Jordi quart classificat per 2 a 0.
Els jugadors sabien de la importancia del partit i han sortit com sempre amb una gran actitud, sense deixar jugar a s'equip rival amb una gran pressió per tot es camp desfeien la qualitat del seu joc, mentre que nosaltres hem tingut bones ocasions de gol per haver conseguit fins i tot una victoria mes amplia, hem fallat un penal en el segon temps i no ha estat fins el temps afegit que hem marcat el segon gol, després de fer una bona segona part en que hem desfet la defensa visitant varies vegades en perilloses contres.
Quant l'equip estava controlant es joc en el minut 17 ha arribat el primer gol en un corner que ha fet en Martín Pasantes, es gol ha estat una gran alegria per els jugadors que a partir d'aqui han estat mes dominadors encara des partir, sense concedir cap jugada perillosa en la primera part.
Només en els primers 10 minuts de la segona part ens han apretat mes, xutant 2 o 3 vegades de fora l'area, peró poc a poc hem anat agafant es domini de nou i hem començat a tenir ocasions per haver resolt es partit molt abans en bones internades amb pilotes llargués, el segon gol ha arribat després de un penal, en que ha marcat en Clavijo, després del gol ja no hi hagut temps per mes i una victoria que ens donará tranquilitat per els 3 darrers partits.
La setmana que ve no hi ha competició ja que jugará la selecció balear es campionat de seleccions autonomiqués, la proxima sortida será en el camp del Mallorca dia 27 de Març.
Aquesta setmana el protagonista de s'equip será en Pepo que jugará amb la selecció Balear.
DESDE EL CLUB FELICITAM A TOT S'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA TREBALLADA.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. MENORCA AT 1 - FERRE AT 6.

En es partit que van jugar a Maó els benjamins de primer any van fer un gran partit superant amb claredat a s'equip contrari per es marcador de 1 a 6.
Ha sortit amb moltes ganes s'equip i desde el principi ha agafat es control de partit començant a trenar jugades que han provocat molt de perill, i els gols han anat arribant, primer ha estat en el primer quart en Marcos Marín que ha marcat el primer gol, a partir d'aqui els al.lots han començat a jugar sa pilota sense deixar respirar al Menorca, en Vicente Cedrés i Bruno Carreras han ampliat es marcador fins el 0 a 3, només hem tingut un petit moment de perill quant ens han marcat un gol, peró els jugadors s'han refet tot duna, i en Vicente Cedrés, Toni Riudavets i Marc Febrer han deixat es partit molt clarament en el nostre favor 1 a 6, que ens deixa en una magnifica tercera posició, i es que els jugadors cada partit que passa es van trobant millor, i estan fent un bon fútbol ofensiu sense oblidar el darrera, tot s'equip fa un gran desgast durant tot es partit.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA SEGUIU AIXÍ.

dissabte, 12 de març del 2011

REGIONAL LLIGA. FERRE 0 - MENORCA 2.

Avui hem vist un partit extrany de lliga regional contra el Menorca, ja que durant tot es partit sa pluja ha dificultat es joc dels dos equips fruit d'aixó hem vist moltes imprecisions que ha sabut aprofitar millor el Menorca, nosaltres hem afrontat es partit amb moltes baixes, han debutat els 2 fitxatges nous Toni Sintes i Victor Gomez, a mes de 3 juvenils que han anat convocats.
Es partit ha estat igualat entre els dos equips, no hem vist moltes ocasions de gol, el nostre equip ha intentat durant tot es partit cercar la porteria contraria peró ens ha faltat el darrer passe, tot lo contrari de s'equip visitant que en el primer temps ha aprofitat les 2 arribades que ha tingut i després fins el final de partit ha controlat es joc.
Amb totes les dificultats que hem jugat es partit, es jugadors han donat sa cara a pesar de tenir un resultat negatiu.

ALEVINS F-7. FERRE 7 - ALAIOR 3.

Avui els alevins f-11 han tornat a oferir un gran partit contra s'Alaior que fins ara es l'unic equips que ens ha guanyat, peró que avui no han pogut fer res davant es bon joc i superioritat dels nostres jugadors, que estan fent una gran temporada.
Hem tingut un començament fulgurant amb 3 gols en els primers 5 minuts que han deixat es partit al nostre favor, primer ha estat n'Alex Hidalgo que ha inaugurat es marcador, tot just hem tret del migcamp hem recuperat sa pilota tot duna i en Daniel ha fet el segon gol, s'equip visitant ha acusat aquest cop i en David encara ha marcat el tercer gol que ha desbordat s'alegria en es nostre equip que ha vist es partit molt mes fácil, a partir d'aqui els nostres jugadors han fet el que mes sabén fer tocar i controlar es partir i abans del descans en Juan Caballo ha fet el quart gol que ha culminat es bon joc del nostre equip.
A partir del tercer quart amb es partit sentenciat hem anat creant perill fins a incrementar es marcador amb un 6 a 1 amb gols de Francesc i Pau, amb aquest marcador tant clar ens hem relaxat una mica ja que tot es partit no podiem aguantar aixi i ens han maquillat es resultat fins el 6 a 3, peró en els darrers minuts en Sergi ha fet el 7 a 1, i una vegada mes molt be per part de tots els al.lots que podén estar contents de lo be que ho fan, a mes amb el fútbol ofensiu que fan es diverteixen dins es camp.
ENHORABONA A TOTS I SEGUIU AIXI.

JUVENILS B LLIGA. MENORCA 4 - FERRE 0.

Els juvenils Menorca han perdut avui en es camp del Menorca per 4 a 0, un resultat un tant enganyos,ja que no ha estat fins el segon temps que es partit sa trencat, durant el primer temps s'equip ha estat ben posicionat dins es camp intentant aturar les perilloses arribades del Menorca que ha demostrat que te jugadors molt joves de bastanta qualitat i estan fent una gran temporada.
Després de 3 partits en que s'equip havia jugat amb bona colocació i lluita avui en canvi davant hem tingut un equip molt encertat cara a porteria, a pesar de la derrota els jugadors han donat la cara tot es partit.
Esperém que el proper partit a casa tinguém sort i amb un bon partit puguém tornar a puntuar.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 0 - AT VILLACARLOS 0.

Hem vist un partit jugat amb molta intensitat i lluita contra el Villacarlos, un bon equip que venia colider amb 4 victories era una bona prova per el nostre equip que ha fet un partit molt solid defensivament i ha intentat anar a per es partit.
En aquest començament de lliga tot i tenir una victoria ens mantenim invictes mostrant ser un equip dificil de guanyar, ja que avui s'equip contrari no ens ha pogut marcar cap gol, en un partit en que gran part del temps es joc ha estat per es migcamp, a pesar de no veure gols ha estat un partit interessant jugat de poder a poder, en que els nostres jugadors en cap moment han mostrat inferioritat i estan presionant a s'equip contrari durant tot es partit, si continuam aixi segur que farém una bona classificació a la lliga, i es que ja hem jugat amb quasi tots els equips de dalt i no hem perdut encara.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - MENORCA 3.

Els alevins f-7 han fet un gran partit avui contra el lider Menorca, tot i perdre 2 a 3 fins el darrer minut han estat a punt de donar la sorpresa i aixó que en els primers 8 minuts haviem començat amb un 0 a 2 en contra, peró els jugadors s'han anat animant, i poc a poc han vist que tenien opcions de plantar cara a un equip que está mostrant una gran superioritat en cada partit, peró avui han patit per guanyar es partit, hem marcat un gol de falta que ha tirat en David Febrer i que ha rebotat en un jugador maonés i el segon gol de penal que ha transformat en David Febrer han servit perqué fins al final hem intentat empatar un partit que hagués estat una gran sorpresa.
Hem de destacar sa serietat que han mostrat avui tots els jugadors, i amb moltes ganes hem anat igualant es joc, si jugám com avui els jugadors ens donarán alguna alegria encara.
MOLT BE AL.LOTS PER AQUEST BON PARTIT.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 0 - MENORCA 3.




Els benjamins A no han pogut aquest mati amb el Menorca que avui ha estat mes encertat que nosaltres, en el primer quart ja ha marcat el primer gol que els hi ha deixat es partit de cara, el nostre equip ha intentat reaccionar, arribant en alguna ocasió a sa porteria maonesa, peró no hem pogut marcat i abans del descans ens han marcat el 0 a 2, que ha deixat es partit molt complicat per després del descans.
En el començament del tercer quart hi hem posat moltes ganes, els jugadors han lluitat molt per marcar un gol que ens poses dins el partit, peró davant hem tingut un equip ben posicionat que ens ha tapat les jugades ofensives.
Al final en el darrer quart ens han marcat el definitiu 0 a 3, no ha pogut ser avui peró si continuam jugant amb aquesta ilusió la proxima jornada ja treurem algun resultat positiu.
ANIMS AL.LOTS NO PASSA RES LO IMPORTANTS ES ANAR APRENENT.

divendres, 11 de març del 2011

EN JOSEP JANER "PEPO" CONVOCAT PER LA SELECCIÓ BALEAR SUB 18.

El jugador del nostre club en PEPO de s'equip juvenil de lliga nacional ha estat convocat per la selecció balear sub 18, en que durant una setmana del 14 al 20 de març jugara amb els millors jugadors de balears sub 18.
La selecció balear jugará la 2á fase del campionat d'Espanya de seleccions autonomiques per lo que tindrá sa gran oportunitat de competir amb els millors jugadors d'Espanya sub 18.
Els partits els jugarán dia 18,19 i 20 de març a Segovia.
Dia 18 a les 12.30 hores, Balears- Castilla y León.
Dia 19 a les 12.30 hores, Balears- Melilla.

Desde el club li donám la mes sincera enhorabona per aquesta convocatoria desitjant-li que tengui molta sort i que disfruti d'aquesta gran experiencia, per nosaltres es un motiu d'orgull que hagi estat cridat amb la selecció.
SORT PEPO.

dijous, 10 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

29ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.POBLENSE.
Aquest diumenge ens esperá un interessant i vibrant partit ja que arriba a Ferreries el Poblense lider de sa categoria, que está mostrant ser un blog molt fort, tant en defensa com en atac, hi ara per ara es perfila com el mes clar candidat a fer campió, compten amb jugadors experimentats dins la categoria i jugador rapids que sabén aprofitar les ocasions.
Per part del nostre equip que esperá aquest partit per donar una alegria a la afició i conseguir un resultat que confirmi la permanencia, per aquest partit recuperám els dos sancionats de la passada jornada, David Pons i Raúl Marqués, a mes de Juli que no va viatjar per tenir es grip, a pesar de recuperar aquests jugadors encará comptam amb baixes importants que s'anirán recuperant poc a poc.
Tindrém que fer un gran desgast durant tot es partit i estar molt concentrats sense concedir ocasions al rival que acostuma a jugar amb una gran intensitat durant tot es partit.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

27ªJORNADA. CE FERRERIES - PE SANT JORDI.
El diumenge tenim un partit que pot ser decisiu per la permanencia, es rival que ens visita es el Sant Jordi un gran equip que partia dels favorits per es campionat peró ja no te possibilitas i ocupa la quarta posició, per tant encara que no es juguin res podén ser a la vegada mes perillosos ja que compten amb molta qualitat i han practicat el fútbol mes ofensiu de sa lliga amb una mitja de mes de 2 gols per partit.
Tindrém que fer les coses molt be per poder puntuar, sobretot no concedir massa espai ja que amb la seva rapidesa ens poden sorprendre, esperém que els darrers 2 bons partits que ens han donat 4 punts serveixin, per que s'equip trobi la confiança ja que ganes no ni faltarán per poder, aconseguir un resultat que ens podria donar la permanencia de manera matematica.
Aquest diumenge migdia hem d'anar en es camp per animar es nostre equip juvenil, ja que aconseguir per 3 temporada consecutiva a lliga nacional seria un motiu de satisfacció per el nostre club.

PRECEDENTS FERRE - POBLENSE.

El Poblense jugará per novena vegada a Ferreries, fins a 3 victories tenim contra aquest equip historic del fútbol balear que ocupa la primera posició, les darreres visites han acabat amb victoria visitant i desde fa quasi 20 anys de la temporada 91-92 que no hem aconseguit guanyar-los esperém que es pugui trencar aquesta mala ratxa.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1989-90: FERRERIES 2 - POBLENSE 0. (Pau Wamba i Diego Llopis).
TEMPORADA 1990-91: FERRERIES 1 - POBLENSE 0. (Diego Llopis).
TEMPORADA 1991-92: FERRERIES 1 - POBLENSE 0. (Toni Goñalons).
TEMPORADA 1992-93: FERRERIES 0 - POBLENSE 0.
TEMPORADA 1993-94: FERRERIES 0 - POBLENSE 2.
TEMPORADA 1997-98: FERRERIES 1 - POBLENSE 1. (Serín Janer).
TEMPORADA 1998-99: FERRERIES 0 - POBLENSE 1.
TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 1 - POBLENSE 3. (David Meliá).

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 17.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
També torna la lliga regional aquest cap de setmana, en que el nostre equip jugará a casa contra el Menorca, un equip molt jove que está en construcció i que aquesta temporada ha estat aprop de donar un disgust als favorits, tot i anar penultims amb 4 punts la darrera jornada van guanyar 1 a 4 en es camp del Sami, i davant tindrém un equip molt lluitador a pesar de les seves mancances.
Aquest partit ha de ser el de començar a sumar algun punt i conseguir fer un bon partit, comptarém amb bastantes baixes peró també possiblement amb els 2 nous fitxatges, el porter maonés de 30 anys amb experiencia a regional Victor Gomez i el jugador alaiorenc Toni Sintes de 22 anys que la temporada passada jugava a s'Alaior de regional, venen amb sa ilusió de intentar ajudar a s'equip.
Esperém que sigui un partit obert i que poguém oferir un partit interessant als nostres aficionats.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.00 H.
12ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Comença la segona volta a sa lliga insular juvenil, ens desplaçarém a Maó per jugar contra el Menorca, que está format per molts de jugadors de primer any i que están completant una gran temporada.
Els nostres jugadors tenen moltes ganes d'aquest partit ja que els darrers bons partits disputats els hi han donat confiança i intentarán continuar aixi, a veure si poder treure un bon resultat.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
20ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
Arriba sa recta final en la lliga cadet, en que jugarém a casa contra el Mercadal nové classificat amb 20 punts, com sempre será un rival complicat ja que a pesar de no estar a sa part alta es un equip molt lluitador, que servira perqué els nostres jugadors puguin acabar en forma sa gran temporada que están fent en que están a 1 punt de la tercera posició i no volen renunciar a poder aconseguir aquesta posició.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte també es reprén sa lliga infantil, en que tindrém un interessant partit contra el Villacarlos en es nostre camp, s'equip des Castell es el segón classficat hi ha guanyat els 4 partits que ha disputat, mentre que nosaltres esteim en tercera posició i també esteim imbatuts, intentarém aprofitar aquest partit per seguir amb aquesta bona marxa.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els alevins f-11, tenen un rival complicat aquest dissabte ja que ens visitará l'Alaior un equip que en la primera volta ens va guanyar per 3 a 0, que de moment es l'unic partit que hem perdut, per aixó tindrém que jugar com ho sabém fer i posar hi moltes ganes, si ens surt un bon partit podém guanyar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquesta setmana ens visita el lider Menorca que está completant una grandissima temporada amb uns nombres aclaparadors, a pesar de tot tenen el segón classificat a 4 punts, per lo que voldrán venir a guanyar, es partit será molt complicat per els nostres jugadors, peró amb ganes tot es possible en el mon del fútbol i es nostre equip intentará posar li les coses dificils a s'equip maonés.

BENJAMINS F-8. A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Els benjamins de segon any jugarán en es camp anexe aquest dissabte contra el Menorca tercer classificat, será aquest un bon partit ja que els dos equips sortirán amb ganes de guanyar-lo, esperém veure gols i que els punts es puguin quedar a casa, els al.lots que entrena en Vicent hi posarán molta ilusió en aquest partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
6ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán en es camp del Menorca coer de la classificació, peró aixó no vol dir res ja que es una competició molt igualada, i per guanyar es partit tindrém que fer un bon partit i correr mes que el contrari, sobretot lo important es poder fer un bon fútbol i que tot s'equip disfruti, els al.lots que entrena en Capó han començat la temporada fent bons partits i fent gols.

dimarts, 8 de març del 2011

CONFIRMADA PRESENCIA VICTORIA MALDI I SILVIA PETIT EN LA DESFILADA 2011.

Desde la directiva teniem el dubta de si Victoria Maldi acompanyaria de nou a Silvia Petit en la presentació de la desfilada MODA FERRE 2011 dia 9 d'abril, ja vos podem confirmar que la popular presentadora de IB3 i tornara a ser.
Desde el club esteim fent feina per que hi hagi mes novetats i tenir alguna sorpresa per que la desfilada d'aquest any sigui millor encara que la de l'any passat.
També prest presentarém els cartells oficials i esperém que prest ja tinguém les entrades a la venta.
JA VOS ANIRÉM INFORMANT...

dilluns, 7 de març del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 12é. PJ: 28. PG: 8. PE: 9. PP: 11. GF: 27. GC: 35. AV: -8. PUNTS: 33.

Golejadors: 7 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 10é. PJ: 26. PG: 9. PE: 7. PP: 10. GF: 30. GC: 30. AV: +0. PUNTS: 34.

Golejadors: 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo, Txiqui i Martin Pasantes. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 5. PG: 0. PE: 0. PP: 5. GF: 6. GC: 25. AV: -19. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 10. PG: 1. PE: 1. PP: 8. GF: 15. GC: 41. AV:-26. PUNTS 4.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 19. PG: 11. PE: 4. PP: 4. GF: 64. GC: 26. AV:+38. PUNTS: 37.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 3er. PJ: 4. PG: 1. PE: 3. PP: 0. GF: 12. GC: 7. AV: +5. PUNTS: 6.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 7. GC: 16. AV: -9. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 16. PG: 11. PE: 4. PP: 1. GF: 55. GC: 13. AV:+42. PUNTS: 101.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 17. PG: 7. PE: 1. PP: 9. GF: 47. GC: 56. AV: -9. PUNTS: 89.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 5. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 5. GC: 11. AV: -6. PUNTS: 21.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 13. GC: 11. AV: +2. PUNTS: 22.

diumenge, 6 de març del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 0.

Els benjamins A van jugar ahir mati es partit que tenien aplaçat de la setmana passada, va ser en es camp del Penya Ciutadella que ens va vencer 2 a 0.
Els al.lots hi van posar totes les ganes peró davant vam tenir un equip molt encertat que va saber aprofitar les ocasions de gol, en els darrers quarts vam intentar reaccionar per retallar distancies, peró no ens van sortir les coses, si continuam amb aquestes ganes ja ens trobarém amb els resultats.

JUVENILS B. LLIGA. MERCADAL 2 - FERRE 2.

Els juvenils lliga Menorca van confirmar sa millora dels darrers partits i van empatar a 2 gols en es camp del Mercadal que está fent una bona temporada.
Desde el començament s'equip va jugar molt concentrat i fent una bona despesa fisica, presionant en es migcamp sense perdre la colocació, també vam saber aprofitar les nostres ocasions de gol a sa primera part en que ens vam colocar amb 0 a 2, i es que els primers 45 minuts van ser molt bons del nostre equip possiblement els millors de la temporada, Angel Rios en es minut 14 va fer el primer gol i 10 minuts després en el 24 en Francesc Allés va fer el segon, a partir d'aqui vam anar aguantant l'empenta del Mercadal que va conseguir empatar en el segon temps, peró al fina vam aconseguir un bon punt que ens donará confiança per afrontár la segona volta de la lliga.

INFANTILS B. 1er any. SAMI AT 1 - FERRE ATC 5.

Els infantils de primer any que entrena en Quel Carreras han jugat avui mati en es camp del Sami es partit que van aplaçar la setmana passada per es mal temps, han guanyat es partit de manera clara 1 a 5 i d'aquesta manera consegueixen la primera victoria.
Ha estat una victoria merescuda ja que durant tot es partit han estat molt superiors al Sami i han disfrutat fent un bon fútbol a mes de posar hi moltes ganes, els gols els han marcat, Toni Pons 2 i Josep Capó 2, s'altra gol la marcat el Sami en propia porta.
Aquest resultat ens donará confiança per els proxims partits, en que intentarém jugar be a fútbol i conseguir bons resultats.

dissabte, 5 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. CONSTANCIA 3 - FERRE 0.

Derrota a Inca avui de s'equip de tercera per 3 a 0, un partit que hem tingut moltes dificultats per fer s'equip ja que teniem moltes baixes i han debutat com a nota positiva els germans Isaac i Jesús Garcia Torrent de s'equip de regional, a pesar del marcador hem estat molt be fins el minut 23 del segon temps que ens han marcat el segon gol, ja que abans haviem dispusat de un parell d'ocasions clares per marcar, una d'en Barto i una altra a pilota aturada.
El primer temps ha estat de mes domini del Constancia un equip plagat de bons jugadors que li ha costat molt marcar nos el primer gol, i s'equip ha estat molt be en defensa en aquest primer temps ja que tot i es major domini no hem concedit moltes ocasions de gol i no ha estat fins el minut 43 del primer temps que han marcat el primer gol, una llastima ja que teniem l'empat tot just abans del descans aquest gol, no ha fet peró que ho haguém intentat en els primers 20 minuts del segons temps, i no ha estat fins a partir del segon gol que es partit ha perdut intensitat i amb el 3 a 0, ha quedat resolt.
A pesar de perdre els jugadors han fet un gran desgast per contrarrestar en el Constancia, per la propera setmana rebém a un altra equip de la part alta el Poblense, i si recuperám jugadors segur que els hi plantarém cara.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. ARENAL 1 - FERRE 1.

Els juvenils de lliga nacional han aconseguit un important punt en es camp de l'Arenal un equip que estava molt necessitat i que avui volia aconseguir sa victoria per sortir del descens per lo que ha estat un partit dificil, peró que els jugadors que entrena en Romero una vegada mes han donat sa cara en tot moment fent una gran feina per tot es camp que ha tingut el just premit del punt aconseguit, la unica nota negativa ha estat la lesió de Dani Perez que ha tingut que ser substituit en es minut 18 i que esperém que no sigui res important.
Ha començat molt concentrat el nostre equip ja que sabién que l'Arenal sortiria amb molta empenta, a mesura que anavén passant els minuts hem anat controlant mes es partit amb alguna arribada perillosa dels nostres jugadors, peró dins es camp hi havia por de no veure`s sorprés i fins el final del primer temps es marcador no sa mogut.
En el minut 3 del segon temps l'Arenal ens ha sorprés aconseguint el primer gol, peró la reacció ha estat molt bona del nostre equip i en Tomeu Allés ha fet s'empat en els 10 minuts de la segona part un gol que ens ha tornat a donar tranquilitat per afrontár la darrera mitja hora en que, amb molta solidesa defensiva hem anat tallant tot es perill de s'equip mallorquí, hem intentat aprofitar alguna contra per capgirar es marcador que ens hagués donat gran part de la permanencia peró el punt es bo i la setmana que ve ens visitará el Sant Jordi un complicat rival, peró els jugadors ho donarán tot per aconseguir una victoria que podriá valdre la permanencia.
ANIMS AL.LOTS HO ACONSEGUIREU AMB AQUESTA LLUITA I COMPROMIS.

CADETS LLIGA. SPORTING MAHONÉS 2 - FERRE 2.

Avui mati els cadets han jugat es partit que van aplaçar la setmana passada per la pluja, han empatat a 2 gols amb l'Sporting Mahonés en un partit que hem jugat a Es Migjorn, ha estat un bon partit per part del nostre equip que ha tingut que remuntar 2 gols en contra, i en una bona segona part hem aconseguit empatar sumant una nova jornada sense perdre i ara ocupám la quarta posició.
Quant es partit estava molt complicat en Josep Janer ha marcat el 2 a 1 uns minuts abans del descans, aquest gol ha estat decisiu perqué en el segon temps es domini des partit i les millors ocasions han estat del nostre equip i finalment en Sergi Mercadal ha aconseguit el segón gol que ha fet justicia en es marcador.

dijous, 3 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.30 HORES.

28ªJORNADA. CONSTANCIA - CE FERRERIES.
Aquesta jornada tenim una sortida complicada en es camp de un historic el Constancia quart classificat a només 1 punt del lider, es tracta de un equip amb grans jugadors peró que en es partit de la primera volta els vam posar les coses molt dificils i només ens van poder guanyar a pilota aturada, en un partit que vam mereixer l'empat.
Per aquesta setmana comptarém amb les baixes per sanció de David Pons i Raúl Marqués, a mes del lesionat Adán que es recuperá, els jugadors tenen ganes de puntuar en un altre camp dificil i si jugám amb la intensitat i ordre dels darrers mesos ho podém conseguir.
El Constancia a mes de tenir jugadors amb qualitat i experiencia es molt perillós en les jugades d'estrategia per lo que tindrém que estar concentrats tot es partit, i aprofitar algunes de les ocasions que tinguém, un bon resultat ja ens donaria la permanencia de manera definitiva.

dimecres, 2 de març del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 12.00 H.

26ªJORNADA. ARENAL - CE FERRERIES.
Comença la fase decisiva per els juvenils de lliga nacional, ja que només quedén 5 partits per acabar sa lliga i encara esta tot en joc, aquest dissabte ens desplaçam a Mallorca per jugar en es camp de l'Arenal 13é classificat amb 27 punts i molt necessitat ja que esta inmers dins la zona de descens per lo que es voldrán jugar les darreres opcions per salvar-se.
La nostra situació es un poc mes tranquila amb 33 punts peró necessitám seguir puntuant per sortir de la zona perillosa per aixó tenim una gran ocasió en es camp de un rival directe, es partit será complicat per els dos equips peró nosaltres podém aprofitar la major necessitat dels mallorquins per treure un bon resultat.
Els jugadors están amb moltes ganes després del bon partit que van fer diumenge contra el Ferriolense, si jugám amb les ganes de sempre i ens acompanya un poc sa sort segúr que tindrém moltes opcions de dur un bon resultat cap a Ferreries i afrontar els darrers partits amb un poc mes de marge.
ANIMS TOTA LA NOSTRA AFICIÓ ESTA AMB VOSALTRES.

PRECEDENTS CONSTANCIA - FERRERIES.

Aquesta setmana ens tocará visitar un dels camps historics de Balears i també mes complicats es Nou Camp de Inca, un estadi bastant gran i de les 11 vegades que hi hém jugat només hi tenim 1 victoria i 3 empats, aquest any amb el bon estat de forma de s'equip esperém que hi puguém treure un bon resultat.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.983-84: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 1. (Miquel Viroll).
TEMPORADA 1.984-85: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 2. (Tiá Carreras i Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.985-86: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 1. (Genestar).
TEMPORADA 1.986-87: CONSTANCIA 2 - FERRERIES 1. (Caimaris).
TEMPORADA 1.988-89: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: CONSTANCIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.992-93: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 1. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.993-94: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 3. (Juan Antonio 2 i Tonio Barber).
TEMPORADA 1.997-98: CONSTANCIA 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.998-99: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.009-10: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 0.

JUVENILS B. LLIGA. DISSABTE A LES 16.30 H.

11ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca no descansen aquest cap de setmana en que no hi ha competicións insulars a part dels equips de lliga nacional, jugarán a Es Mercadal es darrer partit de la primera volta, contra un equip que está fent un bon paper a sa lliga ja que esta classificat en quinta posició amb 15 punts.
Aquesta será una bona prova per es nostre equip per veure la millora dels darrers partits en que tot i perdre s'equip ha estat competint amb ganes i orgull i si continuam aixi segur que prest tindrém sa recompensa de treure un resultat positiu.

dimarts, 1 de març del 2011

VA SORTIR ES 2.791 EN ES SORTEIG DEL CALENDARI SUPORT FÚTBOL MENORQUÍ.

No hem tornat a tenir sort en es sorteig d'aquest mes del calendari de suport al fútbol menorquí, aquest mes hi havia es premi mes apetitós ja que eren 2 entrades i 2 bitllets d'avió per anar a Valencia a veure sa final de copa que jugarán dia 20 d'abril el Barça i el Madrid.
Es numero premiat va ser el 2.791, calendari que va correspondre vendre a s'Alaior que d'aquesta manera ha tret aquest premi, esperém que en els sortejos que queden per fer toquin a Ferreries.