dimecres, 2 de març del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 12.00 H.

26ªJORNADA. ARENAL - CE FERRERIES.
Comença la fase decisiva per els juvenils de lliga nacional, ja que només quedén 5 partits per acabar sa lliga i encara esta tot en joc, aquest dissabte ens desplaçam a Mallorca per jugar en es camp de l'Arenal 13é classificat amb 27 punts i molt necessitat ja que esta inmers dins la zona de descens per lo que es voldrán jugar les darreres opcions per salvar-se.
La nostra situació es un poc mes tranquila amb 33 punts peró necessitám seguir puntuant per sortir de la zona perillosa per aixó tenim una gran ocasió en es camp de un rival directe, es partit será complicat per els dos equips peró nosaltres podém aprofitar la major necessitat dels mallorquins per treure un bon resultat.
Els jugadors están amb moltes ganes després del bon partit que van fer diumenge contra el Ferriolense, si jugám amb les ganes de sempre i ens acompanya un poc sa sort segúr que tindrém moltes opcions de dur un bon resultat cap a Ferreries i afrontar els darrers partits amb un poc mes de marge.
ANIMS TOTA LA NOSTRA AFICIÓ ESTA AMB VOSALTRES.

1 comentari:

miquel ha dit...

Trob raro que ni a n'aquest comentari ni a n'el de de la setmana pasada d'es juvenils de lliga nacional es comenti per res es debut d'un cadet (Hector Marquès), més encara quan han debutat altres cadets si sa fet referencia.
Per altra banda sorpren que haguent hagut aquesta setmana convocatòria de seleccions tampoc s'hagi dit res a n'aquest blog, quan normalment es comenta (cosa que crec s'hauria de fer sempre).