diumenge, 27 de març del 2011

INFANTILS A 2ón any. FERRE 1 - RTV.BOSCOS 5.

Ahir mati els infantils de segon any van perdre contra el Boscos per 1 a 5, en un partit que els ciutadellencs no van demostrar la mala classificació que tenien, i ens van sorprendre amb un gran joc en els primers 20 minuts, en que tocant amb bona qualitat van marcar 3 gols, ahir el Boscos va fer es millor partit de la temporada precisament contra noltros.
Els jugadors van intentar reaccionar i en es minut 26 en Pau va retallar distancies, aquest gol ens posava dins el partit i fins el final del primer temps vam apretar de valent presionant a la defensa contraria, aquests van ser els millors moments del nostre equip, que no va poder anotar.
La sortida del segon temps va ser igual, en que el nostre equip ho va posar tot per colocar-se dins es partit, peró quant cercavém el segon gol, s'equip visitant que estava molt segur va aprofitar una contra per marcar el quart gol, a partir d'aqui va ser un cop dur per els jugadors, que ho van intentar fins el final de partit, sense poder marcar cap mes gol.
A pesar de la derrota els jugadors van fer un gran desgast per aguantar els 70 minuts de partit.