dissabte, 12 de març del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 7 - ALAIOR 3.

Avui els alevins f-11 han tornat a oferir un gran partit contra s'Alaior que fins ara es l'unic equips que ens ha guanyat, peró que avui no han pogut fer res davant es bon joc i superioritat dels nostres jugadors, que estan fent una gran temporada.
Hem tingut un començament fulgurant amb 3 gols en els primers 5 minuts que han deixat es partit al nostre favor, primer ha estat n'Alex Hidalgo que ha inaugurat es marcador, tot just hem tret del migcamp hem recuperat sa pilota tot duna i en Daniel ha fet el segon gol, s'equip visitant ha acusat aquest cop i en David encara ha marcat el tercer gol que ha desbordat s'alegria en es nostre equip que ha vist es partit molt mes fácil, a partir d'aqui els nostres jugadors han fet el que mes sabén fer tocar i controlar es partir i abans del descans en Juan Caballo ha fet el quart gol que ha culminat es bon joc del nostre equip.
A partir del tercer quart amb es partit sentenciat hem anat creant perill fins a incrementar es marcador amb un 6 a 1 amb gols de Francesc i Pau, amb aquest marcador tant clar ens hem relaxat una mica ja que tot es partit no podiem aguantar aixi i ens han maquillat es resultat fins el 6 a 3, peró en els darrers minuts en Sergi ha fet el 7 a 1, i una vegada mes molt be per part de tots els al.lots que podén estar contents de lo be que ho fan, a mes amb el fútbol ofensiu que fan es diverteixen dins es camp.