diumenge, 20 de març del 2011

REGIONAL LLIGA. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Ahir s'equip de regional tenia un dificil partit en es camp del Penya tercer classificat, peró la veritat es que a pesar de perdre per un ajustat 1 a 0, hem de destacar sa bona feina de tot s'equip que van lluitar durant tot es partit amb una bona colocació dins el camp, no va ser fins el minut 20 de la segona part que ens vam veure superats quant ja jugavém amb 10 jugadors per expulsió de Marc Febrer en es minut 44 de la primera part, a mes vam veure es debut d'en Txiqui dels juvenils lliga nacional, també hi van ser els altres juvenils Felix Torrent i Xavier Janer, tinguent tots ells i els altres jugadors de s'equip de regional una bona actuació.
Desde el començament de partit el Penya va intentar presionar la nostra porteria, peró davant van tenir un equip que hi va posar moltes ganes que es trobaven be en les tasques defensives, amb la tranquilitat dels nostres jugadors de no tenir la pressió de conseguir els punts en joc, vam disputar un dels millors partits de la temporada, fent un gran desgast durant els 90 minuts tot i jugar la segona part amb un jugadors menys els jugadors ciutadellencs van demanar la hora.
Esteim convençuts que si l'equip juga com ahir no tardará en arribar un resultat positiu que es mereixen per l'actitud d'ahir.