diumenge, 27 de març del 2011

ALEVINS F-11. FERRE 5 - MERCADAL 0.

Una vegada mes els alevins f-11 van fer un altra gran partit sense afluixar en cap moment i es van imposar amb comoditat en el Mercadal per 5 a 0.
Desde el principi vam dur es control des partit, dominant i tocant sa pilota, ja en els primers minuts vam tenir alguna ocasió, peró els mercadelencs estavén ben tancats darrera, es primer gol va arribar en el començament del segon quart i després a partir d'aqui ja va ser un atac constant dels nostres jugadors que no van passar cap apuro en defensa, en 5 bons minuts vam anotar 3 gols, els dos primers d'en Daniel Pons i el tercer el va fer en Juan Caballo amb aquest marcador vam arribar al descans.
Amb es partit resolt els jugadors es van divertir jugant com mes saben, atacant i van arribar dos gols mes que van fer en Daniel i en Pau Benejam.
Un altra gran resultat del nostre equip que ocupa una brillant segona posició a falta de 1 partit, ara només faltará visitar es camp del Menorca que es el campió, un equip que vam guanyar per 3 a 0, i els al.lots tindrán ganes d'acabar de la millor manera treient un bon resultat del seu camp.