diumenge, 13 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - POBLENSE 2.

Intens partit el que hem viscut avui capvespre contra el lider Poblense que sa enduit els 3 punts, per 1 a 2, han tingut que suar de valent el primer classificat ja que han vist com en el segon temps n'Hector empatava es partit amb un gran gol escorat a la banda, per lo vist en es partit creiem que l'empat era el resultat mes just ja que els dos equips han fet un gran desgast, i no hi ha hagut moltes ocasions de gol.
El Poblense ha sortit molt fort no deixant nos jugar i sortint molt rapid a la contra amb les seves figures Toni Coll i Canals dos dels millors jugadors de la categoria, i ha estat damunt el minut 10 que han marcat el primer gol, a partir d'aqui hem anat igualant es partit a base de fer un gran desgast i presionar la sortida del Poblense amb pilotes llargues, d'aqui al final de la primera part fins i tot hem tingut es domini de partit sense poder arribar amb molt de perill ja que els mallorquins es defensaven be, peró ja no han arribat a la nostra porteria en perill, hem arribat al descans amb aquest 0 a 1.
Els jugadors han sortit a per s'empat, peró davant teniem un dels equips amb mes ofici de la categoria que son dels mes organitzats que han passat per Ferreries, ho hem intentat de totes les maneres fins que n'Hector ha marcat es gran gol de l'empat, a partir d'aqui el Poblense ha intentat també anar a per es partit, peró el nostre equip no li perdia sa cara en es partit i lluitava amb igualtat contra el lider, hem creat un parell d'ocasions a pilota aturada que tant bons resultats ens han donat, peró davant teniem un equip amb molta envergadura i experiencia, la tonica des partit semblava que podia acabar en empat peró en un pilota recuperada en el migcamp, han fet un rápid contraatac que ha acabat en el segon gol, un cop dur ja que els jugadors estavén fent un gran desgast.
En els darrers 10 minuts hem intentat aconseguir s'empat peró no ho hem aconseguit, a pesar de la derrota hem de destacar que tot s'equip ho ha intentat peró no ha pogut ser.
La setmana que ve viatjam a Mallorca per jugar en es camp del Montuiri, per aconseguir uns punts que serveixin per tenir la permanencia mes aprop.