diumenge, 27 de març del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 3 - UD.SEISLAN 8.

Ahir els alevins f-7 van perdre contra el Seislan en un partit que hi va haver molts de gols, onze amb es resultat final de 3 a 8 que es massa abultat per com va anar es partit, ja que vam arribar a colocar-nos 3 a 4 dins el tercer quart, peró just dos minuts després els jugadors maonesos van marcar el quint gol que ens va fer mal i va ser clau per es desenvolupament del partit.
Es partit va començar amb un anar de porteria a porteria, en que els dos equips arribaven a sa porteria amb perill, ja en els primers minuts s'equip visitant es va avançar, i en el segon quart van ampliar es marcador amb 2 gols mes que deixava es partit molt complicat, peró una gran reacció del nostre equip amb 3 gols ens va posar dins es partit, fins que just després ens van marcar el gol que va rompre es partit.
A pesar d'aixó el nostre equip va lluitar amb moltes ganes en tot moment i vam marcar 3 gols, els golejadors van ser, Marc Meliá, Joan Piris i Adrià Pons.
Ara ja només queda un partit per acabar sa lliga, en que el nostre equip ha fet un paper ben digne, guanyant 7 partits.