dissabte, 5 de març del 2011

TERCERA DIVISIÓ. CONSTANCIA 3 - FERRE 0.

Derrota a Inca avui de s'equip de tercera per 3 a 0, un partit que hem tingut moltes dificultats per fer s'equip ja que teniem moltes baixes i han debutat com a nota positiva els germans Isaac i Jesús Garcia Torrent de s'equip de regional, a pesar del marcador hem estat molt be fins el minut 23 del segon temps que ens han marcat el segon gol, ja que abans haviem dispusat de un parell d'ocasions clares per marcar, una d'en Barto i una altra a pilota aturada.
El primer temps ha estat de mes domini del Constancia un equip plagat de bons jugadors que li ha costat molt marcar nos el primer gol, i s'equip ha estat molt be en defensa en aquest primer temps ja que tot i es major domini no hem concedit moltes ocasions de gol i no ha estat fins el minut 43 del primer temps que han marcat el primer gol, una llastima ja que teniem l'empat tot just abans del descans aquest gol, no ha fet peró que ho haguém intentat en els primers 20 minuts del segons temps, i no ha estat fins a partir del segon gol que es partit ha perdut intensitat i amb el 3 a 0, ha quedat resolt.
A pesar de perdre els jugadors han fet un gran desgast per contrarrestar en el Constancia, per la propera setmana rebém a un altra equip de la part alta el Poblense, i si recuperám jugadors segur que els hi plantarém cara.