dissabte, 19 de març del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 0 - PENYA ORIENT 3.

Avui els infantils de primer any han perdut contra un dels liders el Penya Orient per 0 a 3, un partit que ja sa posat dificil en els 5 minuts en que els ciutadellencs s'han avançat, a partir d'aqui ens ha costat molt en els primers 35 minuts poder superar la defensa ordenada del Penya, els jugadors ho intentaven peró ens ha faltat poder donar la darrera passada, a mes en una de les rapides jugades a la contra han sentenciat es partit amb un segon gol, que ja no hem pogut aixecar.
En el segon temps l'equip ha millorat un poc, almenys hem tingut mes opcions en atac, fins i tot l'equip ha fallat un penal que hagués pogut donar un poc d'emoció en es partit, mentre que s'equip contrari en una altra jugada de qualitat ha fet el tercer gol.
Els jugadors han mostrat una bona actitud avui, peró davant hem tingut un bon equip que ha estat superior.