diumenge, 20 de març del 2011

ALEVINS F-11. PENYA ORIENT 0 - FERRE 7.

Una vegada mes impresionant s'equip alevi f-11, han tornat a fer un gran partit aquesta vegada en es camp del Penya Orient, han guanyat per un clar 0 a 7 fent una altra exhibició de fútbol ofensiu i mostrant lo be que saben jugar.
Desde el primer quart hem dominat es partit amb comoditat, a mes el resultat ens ha acompanyat ja amb un gol de David Florit, que ha donat mes tranquilitat a s'equip que ha tingut infinitat ocasions de gol i ja en el descans teniem un 0 a 3 a favor amb gols de Sergio Allés i Pau Benejam.
A partit del tercer quart ha continuat amb sa tonica inicial, i poc a poc han anat arribant 4 gols mes que han convertit en David Florti 2 i Alex Hidalgo 2, ara continuam amb aquesta brillant segona posició a falta de dos partits per acabar sa lliga, en que intentarém acabar de la millor manera, peró hem de reconeixer que els al.lots ja han complert i han d'estar molt contents de lo be que ho estan fent, ja que es l'equip que mes gols ha fet amb diferencia.