diumenge, 13 de març del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 2 - PE SANT JORDI 0.

Els juvenils lliga nacional han fet avui un gran pas per la permanencia, ja que han guanyat en un bon partit en el Sant Jordi quart classificat per 2 a 0.
Els jugadors sabien de la importancia del partit i han sortit com sempre amb una gran actitud, sense deixar jugar a s'equip rival amb una gran pressió per tot es camp desfeien la qualitat del seu joc, mentre que nosaltres hem tingut bones ocasions de gol per haver conseguit fins i tot una victoria mes amplia, hem fallat un penal en el segon temps i no ha estat fins el temps afegit que hem marcat el segon gol, després de fer una bona segona part en que hem desfet la defensa visitant varies vegades en perilloses contres.
Quant l'equip estava controlant es joc en el minut 17 ha arribat el primer gol en un corner que ha fet en Martín Pasantes, es gol ha estat una gran alegria per els jugadors que a partir d'aqui han estat mes dominadors encara des partir, sense concedir cap jugada perillosa en la primera part.
Només en els primers 10 minuts de la segona part ens han apretat mes, xutant 2 o 3 vegades de fora l'area, peró poc a poc hem anat agafant es domini de nou i hem començat a tenir ocasions per haver resolt es partit molt abans en bones internades amb pilotes llargués, el segon gol ha arribat després de un penal, en que ha marcat en Clavijo, després del gol ja no hi hagut temps per mes i una victoria que ens donará tranquilitat per els 3 darrers partits.
La setmana que ve no hi ha competició ja que jugará la selecció balear es campionat de seleccions autonomiqués, la proxima sortida será en el camp del Mallorca dia 27 de Març.
Aquesta setmana el protagonista de s'equip será en Pepo que jugará amb la selecció Balear.
DESDE EL CLUB FELICITAM A TOT S'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA TREBALLADA.