dijous, 10 de març del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.00 H.
12ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Comença la segona volta a sa lliga insular juvenil, ens desplaçarém a Maó per jugar contra el Menorca, que está format per molts de jugadors de primer any i que están completant una gran temporada.
Els nostres jugadors tenen moltes ganes d'aquest partit ja que els darrers bons partits disputats els hi han donat confiança i intentarán continuar aixi, a veure si poder treure un bon resultat.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
20ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
Arriba sa recta final en la lliga cadet, en que jugarém a casa contra el Mercadal nové classificat amb 20 punts, com sempre será un rival complicat ja que a pesar de no estar a sa part alta es un equip molt lluitador, que servira perqué els nostres jugadors puguin acabar en forma sa gran temporada que están fent en que están a 1 punt de la tercera posició i no volen renunciar a poder aconseguir aquesta posició.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte també es reprén sa lliga infantil, en que tindrém un interessant partit contra el Villacarlos en es nostre camp, s'equip des Castell es el segón classficat hi ha guanyat els 4 partits que ha disputat, mentre que nosaltres esteim en tercera posició i també esteim imbatuts, intentarém aprofitar aquest partit per seguir amb aquesta bona marxa.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els alevins f-11, tenen un rival complicat aquest dissabte ja que ens visitará l'Alaior un equip que en la primera volta ens va guanyar per 3 a 0, que de moment es l'unic partit que hem perdut, per aixó tindrém que jugar com ho sabém fer i posar hi moltes ganes, si ens surt un bon partit podém guanyar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquesta setmana ens visita el lider Menorca que está completant una grandissima temporada amb uns nombres aclaparadors, a pesar de tot tenen el segón classificat a 4 punts, per lo que voldrán venir a guanyar, es partit será molt complicat per els nostres jugadors, peró amb ganes tot es possible en el mon del fútbol i es nostre equip intentará posar li les coses dificils a s'equip maonés.

BENJAMINS F-8. A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Els benjamins de segon any jugarán en es camp anexe aquest dissabte contra el Menorca tercer classificat, será aquest un bon partit ja que els dos equips sortirán amb ganes de guanyar-lo, esperém veure gols i que els punts es puguin quedar a casa, els al.lots que entrena en Vicent hi posarán molta ilusió en aquest partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
6ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán en es camp del Menorca coer de la classificació, peró aixó no vol dir res ja que es una competició molt igualada, i per guanyar es partit tindrém que fer un bon partit i correr mes que el contrari, sobretot lo important es poder fer un bon fútbol i que tot s'equip disfruti, els al.lots que entrena en Capó han començat la temporada fent bons partits i fent gols.