diumenge, 20 de març del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els juvenils Menorca han aconseguit una treballada victoria contra el Penya per 2 a 1 després de lluitar fins el darrer minut per aguantar es resultat.
Es partit ha començat molt be, ja que en es primer minut n'Hector Marqués que ja ha debutat amb els juvenils de lliga nacional tot i estar en edat cadet ha marcat el primer gol, que ha servit perqué els jugadors juguessin amb gran concentració denfensant molt be sa porteria en els primers 45 minuts en que hem vist el millor joc en lo que duim de lliga, presionant be al rival i posant intensitat que ha servit perque controlassim es partit, amb alguna que altra arribada.
El segon temps també ha començat molt be, ja que en els primers 10 minuts hem marcat el 2 a 0 que ha fet en Carlos Febrer, un gol que semblava donava bona aventatge, peró un bon gol del Penya quant faltaven 20 minuts, ha fet que tinguessim que correr molt i defensar be per aguantar aquesta victoria, que donara confiança a s'equip per fer bons partits en aquesta segona volta.
De totes maneres avui sa vist es treball del darrer mes i mig, en que els jugadors han mostrat una bona millora i segur que aquesta no será la unica alegria, ara quedám amb 7 punts.