diumenge, 27 de març del 2011

INFANTILS B. 1er any. DOSA CF 6 - FERRE ATC 4.

Avui mati han jugat els infantils de primer any que entrena en Kel Carreras, ha estat un partit amb molts de gols 10 amb es resultat final de 6 a 4, un partit molt loco en que els dos equips han jugat a s'atac imposant-se a les defenses.
Es partit ha començat molt be per noltros ja que en Capo ha marcat en el primer minut, hem intentat aguantar es marcador peró els ciutadellencs han reaccionat amb un gran encert i en els 5 minuts han empatat es partit, aquest gol els hi ha donat confiança i han ampliat es marcador en els primers 22 minuts fins el 4 a 1, després ha vingut la nostra reacció en que no hem donat es partit per perdut i en el minut 32 en Jesús Pons ha fet el segon gol, que deixava es partit obert per el segon temps.
Tot just ha començat la segona part en Toni Pons ha fet el tercer gol que ens posava dins el partit, a partir d'aqui el nostre equip ha estirat lineas cercant el gol de l'empat, peró el Dosa ho ha aprofitat per fer alguna contra perillosa per sentenciar es partit en el minut 46, peró els jugadors han cercat marcar algun gol mes que ha arribat a falta de 3 minuts, un gol que ha marcat en Capó deixant es resultat final de 6 a 4.