dijous, 17 de març del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 17.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els juvenils Menorca tenen partit aquesta setmana contra el Penya Ciutadella, nové classificat amb 8 punts, pot ser un partit obert amb dos equips amb ganes de sumar, els nostres jugadors tenen ganes de donar una bona imatge i sumar els primers punts a casa.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
21ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán es penultim partit de lliga a Los Pinos, amb ganes de defensar la tercera posició que seria el premi a una gran temporada, el rival peró no ens posará les coses fácils ja ho varém veure a la primera volta en que van ser un dels pocs equips que han guanyat dins el nostre camp, tindrém que jugar amb molta concentració i correr molt per imposar la nostra superioritat tecnica.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els infantils que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en es camp del Penya Ciutadella, equip que ha guanyat els 5 partits que ha jugat de manera clara, aquest será un bon test per continuar amb la nostra imbatibilitat, en que confiarém amb el nostro bon posicionament i aprofitar alguna contra per treure un resultat positiu de un camp tant complicat.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ORIENT.
Els infantils tornen a sa competició després de 3 setmanes sense partit, será en el nostre camp contra l'Orient segón classificat, es tracta de un equip amb bona qualitat, s'equip está amb ganes de donar una alegria després del darrer partit que van jugar, en que van aconseguir una clara victoria, cosa que els ha donat mes confiança.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 9.45 H.
20ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 arribén a sa part final de la lliga, ja que ens quedarán 2 partits en acabar aquesta jornada, visitarém es camp del Penya Orient 9é classificat que ve d'empatar en es complicat camp del Sant Lluís per lo que no ens podrém relaxar i continuar amb es gran fútbol que ens están oferint els al.lots de s'equip alevi f-11 que entrena en Martí que ocupén una brillant segona posició i ens han ofert grans partits durant tota sa lliga, per lo que han d'estar molt satisfets per lo be que ho han fet.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els benjamins de segón any, tenen partit en es camp de la Unió quart classificat, aquest es el darrer partit de la primera volta i davant tindrém un equip molt combatiu com sempre comptant amb la dificultat que jugará dins el seu camp.
Els nostres jugadors volen afrontar aquest partit amb ganes d'aconseguir els punts en joc, peró sobretot fer un bon partit en que hi posarán tota la ilusió.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ESP SON MARÇAL.
Els benjamins de primer any tanquen la primera volta en es nostre camp contra el Penya quart classificat amb 4 punts mes que nosaltres, per tant podrém veure un bon partit entre dos equips que estan jugant be, será un partit obert en que segur que hi haurá moltes ocasions, el nostre equip espera poder continuar amb sa bona temporada que esta fent.