diumenge, 6 de març del 2011

JUVENILS B. LLIGA. MERCADAL 2 - FERRE 2.

Els juvenils lliga Menorca van confirmar sa millora dels darrers partits i van empatar a 2 gols en es camp del Mercadal que está fent una bona temporada.
Desde el començament s'equip va jugar molt concentrat i fent una bona despesa fisica, presionant en es migcamp sense perdre la colocació, també vam saber aprofitar les nostres ocasions de gol a sa primera part en que ens vam colocar amb 0 a 2, i es que els primers 45 minuts van ser molt bons del nostre equip possiblement els millors de la temporada, Angel Rios en es minut 14 va fer el primer gol i 10 minuts després en el 24 en Francesc Allés va fer el segon, a partir d'aqui vam anar aguantant l'empenta del Mercadal que va conseguir empatar en el segon temps, peró al fina vam aconseguir un bon punt que ens donará confiança per afrontár la segona volta de la lliga.