dissabte, 12 de març del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 2 - MENORCA 3.

Els alevins f-7 han fet un gran partit avui contra el lider Menorca, tot i perdre 2 a 3 fins el darrer minut han estat a punt de donar la sorpresa i aixó que en els primers 8 minuts haviem començat amb un 0 a 2 en contra, peró els jugadors s'han anat animant, i poc a poc han vist que tenien opcions de plantar cara a un equip que está mostrant una gran superioritat en cada partit, peró avui han patit per guanyar es partit, hem marcat un gol de falta que ha tirat en David Febrer i que ha rebotat en un jugador maonés i el segon gol de penal que ha transformat en David Febrer han servit perqué fins al final hem intentat empatar un partit que hagués estat una gran sorpresa.
Hem de destacar sa serietat que han mostrat avui tots els jugadors, i amb moltes ganes hem anat igualant es joc, si jugám com avui els jugadors ens donarán alguna alegria encara.