dissabte, 12 de març del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 0 - MENORCA 3.

Els benjamins A no han pogut aquest mati amb el Menorca que avui ha estat mes encertat que nosaltres, en el primer quart ja ha marcat el primer gol que els hi ha deixat es partit de cara, el nostre equip ha intentat reaccionar, arribant en alguna ocasió a sa porteria maonesa, peró no hem pogut marcat i abans del descans ens han marcat el 0 a 2, que ha deixat es partit molt complicat per després del descans.
En el començament del tercer quart hi hem posat moltes ganes, els jugadors han lluitat molt per marcar un gol que ens poses dins el partit, peró davant hem tingut un equip ben posicionat que ens ha tapat les jugades ofensives.
Al final en el darrer quart ens han marcat el definitiu 0 a 3, no ha pogut ser avui peró si continuam jugant amb aquesta ilusió la proxima jornada ja treurem algun resultat positiu.
ANIMS AL.LOTS NO PASSA RES LO IMPORTANTS ES ANAR APRENENT.