dissabte, 19 de març del 2011

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - PENYA ESP 7.

Els benjamins de primer any han perdut avui davant un bon equip com es el Penya per 2 a 7, es partit ja sa complicat en el primer quart en que ens han sorpres amb 2 gols, que ens han posat es partit molt complicat de remuntar, els al.lots ho han provat durant tot es partit posant moltes ganes sense aturar de correr durant tot es partit, peró s'equip Ciutadellenc ha estat molt encertat davant porteria avui.
Hem reduit distancies amb un gol de Marc Febrer que ha donat un poc d'emoció en es partit, a part del gol hem disposat d'alguna ocasio per haver nos posat dins el partit peró avui no hem pogut convertir les ocasions, en el darrer quart en Vicente Cedrés ha conseguit el segon gol.
Tot i ser superior el Penya el resultat ha estat massa abultat per es partit que han fet els nostres jugadors.
ANIMS AL.LOTS NO PASSA RES CONTINUAU AMB AQUESTES GANES.