dilluns, 31 de gener de 2011

LUCAS GASPARINI FITXA PER L'EQUIP DE TERCERA DIVISIÓ.

El jugador argenti Lucas Gasparini que juga de defensa central finalment formará part de l'equip de tercera divisió, es un jugador experimentat que ha realitzat bones temporades a l'Atletic Ciutadella, te 27 anys i será una bona ajuda per l'equip.
En Lucas fins ara s'estava recuperant de la operació que li van realitzar quant va acabar la temporada passada i ja es troba totalment recuperat, per entrar a la dinamica de la plantilla.

ELS DISSABTES MATI HI HA UN BOTI BOTI EN ES CAMP.Desde el club informam que en els partits que jugám a casa, principalment el dissabte mati hi haurá un boti-boti perqué els mes petits es puguin divertir dins el camp passant una estona divertida.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 11é. PJ: 23. PG: 7. PE: 7. PP: 9. GF: 24. GC: 29. AV: -5. PUNTS: 28.

Golejadors: 6 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià i Barto Allés. 2 Gols: Robert Pulido i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 21. PG: 8. PE: 5. PP: 8. GF: 25. GC: 23. AV:+2. PUNTS: 29.

Golejadors: 6 Gols: Miguel Caballo. 5 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo. 2 Gols: Martin Pasantes i Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 5. AV: -5. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll i Gerard Fuguet. 2 Gols: Angel Allés i Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 12. GC: 26. AV:-14. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 15. PG: 8. PE: 3. PP: 4. GF: 46. GC: 24. AV:+22. PUNTS: 27.

INFANTILS A 2on any: COPA. FINAL.

Classificacio: 4rt. PJ: 12. PG: 7. PE: 0. PP: 5. GF: 22. GC: 20. AV: +2. PUNTS: 21.

INFANTILS B 1er any: COPA. FINAL.

Classificacio: 5é. PJ: 14. PG: 7. PE: 1. PP: 6. GF: 42. GC: 47. AV:-5. PUNTS: 22.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 10. PE: 2. PP: 1. GF: 49. GC: 8. AV:+41. PUNTS: 84.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 13. PG: 5. PE: 1. PP: 7. GF: 33. GC: 43. AV: -10. PUNTS: 67.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV: -2. PUNTS: 4.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 3. AV: -1. PUNTS: 4.

diumenge, 30 de gener de 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - PENYA ARRABAL 1.

Continua la gran marxa de s'equip de tercera divisió que avui ha guanyat de nou a un rival directe el Penya Arrabal per 2 a 1, de una manera mes clara del que diu el marcador i d'aquesta manera hem deixat el descens a 10 punts, en que amb aquesta duim la increible xifra de 10 partits sense perdre cosa sense precedents en el nostre club.
Hem començat es partit molt concentrats presionant a dalt en el Penya Arrabal, que apenes ens ha creat perill en aquest primer temps, es joc peró era de pilotes llargues ja que enmig del camp no es feien gaire passades seguides, nosaltres duiem el pes del partit peró controlant i arribant amb cert perill a la porteria contraria, i en un corner l'especilitat del nostre equip ha arribat el primer gol que ha fet en Barto Allés, un gol que encara ha donat mes tranquilitat als nostres jugadors per seguint fent el nostre fútbol de no donar opcions a s'equip contrari i arribar amb velocitat a la porteria contraria hem de destacar en aquest primer temps una altra ocasió clara de n'Hector que no ha entrat per ben poc i una altre de n'Abel, amb aquest resultat hem arribat al descans.
La segona part ha començat igual amb l'empenta dels nostres jugadors que es troben en un gran moment de joc i forma fisica lluitant de manera encomiable els 90 minuts, i avui novament no hem donat mes que un parell d'arribades als mallorquins, a pesar de que hem quedat amb 10 jugadors amb gran part del segon temps per jugar, peró s'equip no sa descomposat i ha continuat controlant es partit i fruit d'aqui ha arribat el 2 a 0 que ha fet n'Abel després de empenyer un rebuig del porter, abans l'arbitre a instancies del linea ens ha anulat un gol ben legal, d'aqui al final del partit ha continuat amb alguna contra perillosa del nostre equip que només ha vist perillar es marcador quant l'arbitre ha senyalat un penal molt riguros que ningú ha vist, peró després del gol ha pitat el final de partit i els punts es queden novament a casa, i d'aquesta manera agafant una bona renta per els dificils partits que ens venen, ja que la setmana que ve viatjam a Eivissa per jugar davant el Santa Eulalia, en que tindrém la baixa de n'Adan per la expulsió d'avui.
DESDE EL CLUB FELICITÁM A TOTS ELS JUGADORS I ENTRENADORS PER AQUESTA INCREIBLE RATXA.

JUVENILS B LLIGA. AT.VILLACARLOS 3 - FERRE 0.

Derrota previsible a Es Castell per 3 a 0, contra s'equip que lidera sa lliga juvenil, a pesar de la derrota els nostres jugadors han fet un gran esforç tot el partit per contrarrestar la qualitat del Villacarlos, la victoria ha estat justa ja que han estat superiors.
Durant gran part del partit hem estat dins el partit ja que el primer temps ha acabat amb un ajustat 1 a 0, per aixó l'equip en tot moment estava viu, no ha estat fins ben entrat el segon temps que l'equip ja sa vist superat fisicament per la major experiencia del rival i al final han arrodonit es marcador per 3 a 0.
La setmana que ve ens visitara la Unió en que intentarém fer un bon partit i treure un resultat positiu.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. ESPANYA LLUCMAJOR 1 - FERRE 0.

El partit d'avui era important ja que ens permetia deixar s'equip mallorqui a bastanta distancia, peró una vegada mes hem tingut la mala sort que sen's ha escapat 1 punt en el minut 90 de partit quant l'empat a 0 semblava un fet.
Hem tingut que afrontár es partit d'avui amb unes quantes baixes, en Martin que encara es recupera de la lesió i en Txiqui que esta amb grip.
Peró els jugadors que han jugat han fet un gran esforç durant tot es partit per aconseguir un bon resultat que ens dones una bona tranquilitat, ha reaperescut en Tomeu Allés després de un parell de mesos de baixa i també el debut del cadet Carlos Allés com a notes mes positives.
Els jugadors mallorquins han jugat molt concentrats durant tot es partit conscients de la importancia del partit i han fet una gran pressió durant tot es partit que ha dificultat la nostra sortida a sa contra.
Durant el partit hem tingut les nostres opcions de gol, peró el partit en general ha estat igualat i un empat hagués estat un resultat just, ara a mes tenim que la setmana que ve tenim un partit molt complicat en el camp del lider Cide, peró en aixó del fútbol mai es sap i lo millor alla conseguim un resultat positiu, lo que si es segur es que l'equi mostrara l'orgull i caracter que mostra en cada partit.

CADETS LLIGA. FERRE 4 - AT.VILLACARLOS 3.

Els cadets han aconseguit avui una nova victoria per 4 a 3, una victoria molt sufrida que hem tingut que defensar fins el final.
Es partit ha tingut diferents cares, ja que hem arribat a tenir lo totalment guanyat peró sen's ha complicat en els darrers 10 minuts peró que en el global dels 80 minuts ha estat justa, ja que hem cercat la victoria desde el principi.
Els jugadors entrenats per en Canari han sortit decidits a dur el domini del partit, peró davant hem tingut un equip molt combatiu que ha presionat molt dificultant el nostre joc mes tecnic, han tingut que passar 32 minuts perque hagi arribat el primer gol que ha estat visitant, peró 3 minuts després en Sergi Mercadal ha empatat, resultat en que s'ha arribat al descans, després de veure un partit obert en aquest primer temps.
En el començament del segon temps hem sortit amb ganes de fer el segon gol, i en Sergi Mercadal ens ha avançat en el minut 12 del segon temps, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de partit per part dels nostres jugadors ja que hem anat ampliant es marcador, primer ha estat n'Hector Marqués en el minut 17 de la segona part que ha fet el 3 a 1, amb aquest avantatge hem jugat a plaer fins que ha arribat el 4 a 1 que ha fet en Toni Coll, peró a partir d'aqui quant semblava es partit estava resolt un penal a favor del Villacarlos en el minut 30 de la segona part ha donat emoció al partit, i mes quant 3 minuts després han aconseguit el 4 a 3 després de fer un golas desde prop de 40 metres, amb aquest resultat i 1 jugadors menys han fet que els darrers minuts fossin de nervis, peró els jugadors ho han aguantat i han aconseguit aquesta victoria que ens coloca a 2 punts del tercer classficat.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

REGIONAL LLIGA. FERRE 0 - MIGJORN 5.Derrota clara ahir davant el Migjorn, que va demostrar que será un dels equips candidats en es titol de lliga, ja que va vencer per un clar 0 a 5.
Es partit va començar amb imprecisions, ahir el nostre equip presentava bastantes baixes i es va tenir que improvisar un onze titular, durant els primer 20 minuts els jugadors estaven ben posats dins es partit dificultat el joc visitant, fins que a la primera ocasió del Migjorn en el minut 22 en Llonga va transformar un gran gol desde la banda, cosa que va canviar es partit totalment passant a dominar el Migjorn, ja que tot just 3 minuts després van fer el 0 a 2, cosa que ja va rompre es partit definitivament.
A mes si l'equip va sortir amb ganes de retallar distancies tot just començar la segona part ens vam trobar amb el tercer gol i d'aqui al final del partit es va fer molt llarg per el nostre jove equip, a mes en els darrers minuts ens van fer 2 gols mes.
Ara no ens queda mes que oblidar aquest partit que esta en un nivell superior i pensar en el proper partit, en que jugarém contra un equip mes debil que jugara per no quedar a la part baixa.
Anims i pujar sa moral que aixó tot just ha començat.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 1 - SANT LLUÍS 3.

Bon partit dels nostres jugadors a pesar de la derrota ja que ahir davant teniem es millor equip benjami de Menorca, que va sortir molt entonat ja que ens van marcar 2 gols en el primer quart, peró que partir de després ens vam anar entrant dins es partit i en tot moment vam donar sa cara aturant es perill visitant, fins i tot vam retallar distancies amb un gol de Joan Sans, que va fer que els al.lots es vegessin amb opcions de donar emoció en el partit, peró es marcador ja no es va moure i va acabar amb 1 a 3, en que vam donar una bona imatge tinguent en compte sa qualitat del rival, si seguim jugant aixi segur que també farém un bon paper a la lliga, ja que els jugadors mostren molta ilusió i ganes d'anar progressant en cada partit.

dissabte, 29 de gener de 2011

ALEVINS F-11. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 0.
Continua sa bona marxa dels alevins f-11, que avui han tornat a guanyar en un partit complicat en el Penya per 2 a 0, els ciutadellencs ens han obligat a donar lo millor de noltros, ja que ens han presionat molt be i fent una bona feina en defensa, hem de pensar que en el partit d'anada vam empatar i ja sabiem que el partit no seria facil.
Els jugadors han sortit disposats desde el principi ha dur el domini des partit, i ja hem aconseguit el primer gol en el primer quart, gol que ha marcat en David, el gol ens ha donat mes soltura dins es partit i desde aquest moment hem dominat fent una bona feina d'equip tots els jugadors, que cercaven la velocitat dels nostres davanters per fer el gol de la tranquilitat, a pesar que hem tingut 3 ocasions molt clares, no ha estat fins la part final del partit que hem aconseguit el definitiu 2 a 0, després de una bona jugada que ha culminat en Joan Caballo, un gol que ha fet justicia en el bon partit de tot s'equip.
Amb aquesta victoria continuam presionant al Menorca, peró la setmana que ve tenim una dificil sortida en es camp del Villacarlos.

ALEVINS F-7. FERRE 1 - ALAIOR 5.

Els alevins f-7 jugaven avui davant un dels millors equips de la competició s'Alaior que ens ha tallat sa gran ratxa que duiem en els darrers partits, el resultat ha estat 1 a 5, els alaiorencs han estat superiors peró el marcador ha estat massa abultat ja que fins els darrers 2 quarts estavém dins es partit, i es que hem arribat al descans amb empat a 1 gol.
Els jugadors han sortit amb moltes ganes de continuar fent el bon joc de les darreres setmanes, peró avui davant ens hem trobat amb un bon equip que ha transformat quasi totes les ocasions que ha tingut, tot i la derrota els jugadors han intentar fins el final d'anar marcant mes gols.
Els gol l'ha marcat en David Febrer.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. ST.LLUÍS 3 - FERRE ATC 2.

Els benjamins han jugat es primer partit de lliga en es camp del Sant Lluis, un bon rival que ens ha guanyat per 3 a 2, en un partit que hem estat apretant fins el darrer minut per empatar es partit.
Ha estat un partit en que els al.lots ho han donat tot dins es camp jugant amb moltes ganes i creant ocasions de gol, peró s'equip local ha estat mes encertat de cara a porteria, el gol l'ha marcat en David Cardona i el segon ha estat un gol en propia porta del Sant Lluís.

divendres, 28 de gener de 2011

CONVOCATORIA SELECCIÓ INFANTIL DISSABTE 29.

Aquest dissabte hi ha convocatoria de la selecció infantil, aprofitant es parentesi que hi ha entre la copa i la lliga que començara la setmana que ve, el seleccionador Toni Pons Riudavets ha convocat 3 jugadors del nostre equip infantil, la convocatoria es fa a Ciutadella en es camp del Penya Orient a les 10.30 hores, en que farán un entrenament per després a partir de les 11.30 hores jugar un partit amistos contra el Penya Ciutadella campió de la copa de segon any, la selecció infantil la formen jugadors de primer any.
Els jugadors convocats del nostre club son: Toni Sintes, Xavier Muro i Josep Capó.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.00 H.

23ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ARRABAL.
Aquesta setmana ens visita el Penya Arrabal equip que esta en 17 posició i que separa la salvació del descens i que compten amb 18 punts, per tant seria molt important una victoria ja que ens separarien 10 punts.
En el partit de la primera volta dins el seu camp ja vam comprovar que es un equip complicat, ja que semblava que teniem l'empat i en els darrers 3 minuts de partit ens van fer 2 gols, lo important son els 3 punts peró si poguéssim igualar o superar el goal-average ens aniria molt be, será un partit en que tindrém que vigilar es joc a pilota aturada, ja que aixi ens van fer mal en el seu camp.
Els jugadors es troben en un gran moment de forma com indiquen els 9 partits sense perdre, peró un rival aixi pot ser perillós per lo que no haurém de perdre la concentració en cap moment i jugar amb la mateixa intensitat de les darreres jornades, si ho feim aixi tindrém bastantes opcions d'aconseguir els 3 punts.

dijous, 27 de gener de 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

21ªJORNADA. ESPANYA LLUCMAJOR - CE FERRERIES.
Aquest diumenge jugarém en es camp de l'Espanya de Llucmajor, un equip amb la necessitat dels 3 punts, ja que estan en 13 posició i 19 punts, per tant será un rival dificil ja que es voldrán fer forts jugant a casa, i al mateix temps ens pot venir be a nosaltres per poder aprofitar algun error o una contra per marcar, i es que una victoria a Llucmajor seria fonamental per les nostres aspiracions ja que amb 32 punts seria una bona renta de punts.
Per aquest partit recuperám en Pepo que es va perdre es darrer partit per sanció i també en Tomeu Allés que esta quasi a punt per tornar després de la lesió, en Martin continua lesionat i confiem que prest estigui a punt per ajudar a s'equip.
Tota la resta de jugadors están molt motivats per aquest partit que pot suposar tenir una certa tranquilitat, sempre i quant no hi hagi molt de descensos de Divisió d'honor, ja que si baixassin 5 equips aixó obligaria a tenir que fer bastants mes punts, peró amb les ganes i lluita que mostra s'equip entrenat per en Juan Romero cada setmana esteim convençuts que ho aconseguirém.

dimecres, 26 de gener de 2011

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 16.30 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MIGJORN.
Aquest cap de setmana comença sa lliga regional que aquesta temporada constará de 14 jornades, ja que només hi ha 8 equips, per aquesta primera jornada ens ha tocat jugar a casa contra el Migjorn finalista de copa.
Ens espera un partit dificil ja que els migjorners es troben en un bon moment tot i perdre sa final de copa, en que van fer una brillant lligueta, es un blog bastant compacte amb alguns jugadors experimentats com l'ex jugador del nostre equip Llonga, que serán una bona mostra per els nostres jugadors que després de trobar-nos en un grup dificilissim en la copa van conseguir 2 empats i que per la lliga esperén oferir una bona imatge i donar alguna sorpresa, en que l'obejectiu dels jugadors es anar progressant i adquirint experiencia per si el primer equip els necessita.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.00 H.
6ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca jugarán diumenge en es camp del Villacarlos, primer classificat i que cerca l'ascens a lliga nacional, es tracta de un equip amb bastants de jugadors de segon i tercer any i caracteritzen el seu fútbol en la força fisica, per tant sera complicat per els nostres jugadors que sense cap pressió intentarán donar la sorpresa i agafar confiança en el seu joc.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
15ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquesta setmana ens visita el Villacarlos 10 classificat, encara que sembli que ha de ser un partit fácil no ho sera ja que s'equip des Castell sempre es un blog que no dona cap pilota per perduda i posen ganes, el nostre equip es superior tecnicament peró tindrém que fer un partit serio per continuar amb sa bona temporada que duim a terme.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els alevins que entrena en Martí tenen un partit complicat contra el Penya quart classificat que ens posará les coses dificil, els jugadors peró es troben en un gran moment de forma i jugarán amb sa mateixa intensitat de sempre, el rival es un bon equip en atac peró el seu punt debil es la defensa.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
El dissabte jugarém a casa contra s'Alaior tercer classificat, aquesta sera un bona prova per el nostre equip que ha guanyat els 3 darrers partits mostrant una bona progressió en que cada jornada van jugant mes compenetrats, els al.lots tenen moltes ganes en aquest partit.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Comença sa lliga per els benjamins que entrena en Vicent, en aquest primer partit jugarém contra el Sant Lluís equip que va guanyar sa copa, peró que ja vam ser capaços de poder empatar en el darrer partit de copa.
Es partit es jugará en el nostre camp, els jugadors estan amb moltes ganes de fer un bon paper a sa lliga ja que a la copa van obtenir una brillant tercera posició.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. CE ST.LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any debutarán a sa lliga en es camp del Sant Lluís, també amb sa ilusió de fer ho igual de be que a la copa en que els jugadors han mostrat bons detalls i moltes ganes d'anar progressant.
Es partit no será fácil ja que el Sant Lluís també es un bon equip i segur que veurém un partit obert.

dimarts, 25 de gener de 2011

9 PARTITS INVICTE MILLOR REGISTRE A 3ªDIVISIÓ.

Si la setmana passada vam dir que igualavém sa millor ratxa de jornades sense perdre, amb es partit del Manacor amb victoria inclosa ja podém dir que esteim davant sa millor ratxa a sa 3ªdivisió tota una fita historica, que esperém poder seguir ampliant.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP.

dilluns, 24 de gener de 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 14é. PJ: 22. PG: 6. PE: 7. PP: 9. GF: 22. GC: 28. AV: -6. PUNTS: 25.

Golejadors: 6 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià. 2 Gols: Robert Pulido, Barto Allés i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 20. PG: 8. PE: 5. PP: 7. GF: 25. GC: 22. AV:+3. PUNTS: 29.

Golejadors: 6 Gols: Miguel Caballo. 5 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo. 2 Gols: Martin Pasantes i Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 6. PG: 0. PE: 2. PP: 4. GF: 7. GC: 25. AV: -18. PUNTS: 2.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll i Gerard Fuguet. 2 Gols: Angel Allés i Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 12. GC: 23. AV:-11. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 14. PG: 7. PE: 3. PP: 4. GF: 42. GC: 21. AV:+21. PUNTS: 24.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 12. PG: 7. PE: 0. PP: 5. GF: 22. GC: 20. AV: +2. PUNTS: 21.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 14. PG: 7. PE: 1. PP: 6. GF: 42. GC: 47. AV:-5. PUNTS: 22.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 9. PE: 2. PP: 1. GF: 47. GC: 8. AV:+39. PUNTS: 77.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 12. PG: 5. PE: 1. PP: 6. GF: 32. GC: 38. AV: -6. PUNTS: 63.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 10. PG: 5. PE: 3. PP: 2. GF: 26. GC: 21. AV: +5. PUNTS: 58.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 4. PE: 2. PP: 4. GF: 22. GC: 27. AV: -5. PUNTS: 54.

diumenge, 23 de gener de 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - SANT LLUÍS 3.

Derrota avui contra el Sant Lluís, un partit que ha estat poc fluid en que hi ha hagut bastantes imprecisions, el resultat final ha estat 1 a 3.
Es partit ha començat molt obert sense cap dominador clar en els primers minuts entre dos equips igualats, era el partit en que el primer que conseguis marcar tindria sa victoria a la butxaca, ha estat a sa mitja hora de partit en que s'han avançat els visitants, hem intentat reduir distancia abans del descans peró en una contra ens han marcat el segon gol i aixi s'ha arribat al descans.
En els primers minuts de la segona part hem sortit disposats a marcar per posar nos dins el partit peró abans de conseguir marcar nosaltres el gol, ja ens havien marcat el tercer que ja ha estat impossible per els nostres jugadors.
El gol l'ha marcat en Angel Rios.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - SP. CIUTAT PALMA 0.
Els juvenils de lliga nacional han aconseguit avui una clara i també important victoria contra el Ciutat de Palma per 3 a 0, d'aquesta manera també superám el goal-average amb els mallorquins i una vegada mes hem convertit es Camp de Sant Bartomeu en un fortí.
Es partit ha començat amb un lleuger retrás, peró els jugadors que entrena en Romero han sortit com sempre a totes i ganes de marcar prest cosa que haguessim pogut conseguir en els primers 5 minuts, també poc després hem tingut una altra ocasió que ha aturat es porter rival, a pesar de tenir es joc controlat no hem pogut obrir es marcador en aquest primer temps que a mesura que avançava tenia el joc mes travat en el migcamp.
El segon temps ha estat una altra historia ja que hem tingut l'efectivitat que no hem tingut en el començament i ja en el minut 3 en Clavijo ens ha avançat amb un gol que ha donat la tranquilitat necessaria, ja que ens hem pogut colocar be darrera presionant be en el Ciutat de Palma i sortint en perill a la contra.
El segon gol ha arribat de una falta que hem tirat molt fort i que es porter ha deixat morta perque en Caballo fes el gol, es partit ja ha quedat sentenciat peró encara hem tingut temps perqué en Caballo marqués el tercer gol després de un fall en defensa que ha desbordat l'alegria de tot s'equip, ja que eren conscients de la importancia dels 3 punts.
Ara quedám amb un petit respir a l'espera de viatjar a Llucmajor per jugar en es camp de l'Espanya un equip molt necessitat i que podriá servir per fer un altra pas decisiu.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

CADETS LLIGA. SANT LLUÍS 0 - FERRE 2.

Els cadets avui han guanyat en es dificil camp del Sant Lluís per 0 a 2, en un partit molt complert per part de tot s'equip que ha estat superior al rival sense concedir gaire opcions.
Ja desde el principi els al.lots que entrena en Canari han sortit amb moltes ganes de demostrar que volen seguir oferint bon fútbol fins el final de lliga, a pesar d'haver tingut algunes ocasions no ha estat fins els minuts finals del primer temps que ens hem avançat amb un gol de Lluís Marqués.
El gol ens ha servit per afrontár el segon temps mes posats dins el partit, ja que en Canari no volia sorpreses i d'aquesta manera hem continuat apretant al rival fins que ha arribat el segon gol que ha fet en Marti Coll, un gol que ha servit perque es partit quedés sentenciat i totalment controlat per el nostre equip que d'aquesta manera es confima mes encara a la quarta posició.

ALEVINS F-7. DOSA 0 - FERRE 1.

Els alevins f-7 van demostrar ahir sa millora que venien mostrant en els darrers partits, i van guanyar es partit en es complicat camp del Dosa i d'aquesta manera veuen com l'esforç de cada setmana ha tingut premi, ja que en el transcurs del campionat van progressant i cada vegada es veuen amb mes confiança en el seu joc.
A pesar de conseguir marcar 1 gol, vam tenir mes ocasions per guanyar es partit, fins que finalment un gran gol d'en David Febrer va tenir es just premi.
La setmana que ve els al.lots es veurán amb forces i ganes de donar una altra alegria.

dissabte, 22 de gener de 2011

TERCERA DIVISIÓ. MANACOR 1 - FERRE 2.

De poc mes que impresionant es la dinamica que ha agafat s'equip de tercera divisió, en que avui ha guanyat en es camp del Manacor per 1 a 2 tercer classificat i d'aquesta manera es converteix amb sa bestia negra de s'equip manacori, ja que les dues derrotes que tenen en tota sa lliga ha estat contra el nostre equip.
Una vegada mes hem mostrat una imatge molt solida i mostrant una gran intensitat i pressió cosa que fa que ens convertiguém amb un equip molt incomode per es rival fruit d'aixó son les 9 jornades que hem encadenat sense perdre cap partit, es partit tenia es control dels nostres jugadors en aquesta primera part en que hem arribat en claredat unes quantes vegades, mentre que el Manacor li costava molt arribar a sa porteria defensada per en Jesús Sastre, la primera part ha acabat sense gols.
El segón temps ha començat molt be els nostres jugadors ja que en el primer quart del segon temps han deixat es partit en avantatge i lo millor de tot sa gran imatge que hem donat d'equip compacte que sap el que ha de fer en cada moment en que els jugadors fan gala de ofici, primer ha estat en Jose Enrich el que ha marcat en es minut 48 a la sortida de un corner, aquest es el tercer gol que marca aquesta temporada al Manacor i d'aquesta manera es converteix en el seu botxí, peró 5 minuts després ens han empatat, cosa que no ha desbaratat els nostres plans ja que en el minut 12 del segon temps una vegada mes a pilota aturada en David Melià ha fet el segon gol que ens ha donat la victoria.
A partit d'aquest moment hem controlat les embestides del Manacor bastant be, no ens han creat massa perill i no ha estat fins els minuts finals que si que han arriscat mes en atac.
També com a nota positiva hem de destacar el debut del nou jugador Antoni Moll Moll en es minut 71.
Amb aquest nou partit sense perdre hem fet una altra fita historica en fer 9 partits sense perdre a tercera divisió cosa no haviem fet mai en les 15 temporades a 3ª, i ens coloca cada vegada en mes bona posició per aconseguir la permanencia.
La setmana que ve tenim un altra partit clau contra un rival de la nostra lliga el Penya Arrabal que tindrém que jugar amb la mateixa intensitat de com ho venim fent per treure es partit al nostre favor.

DESDE EL CLUB DONÁM LA ENHORABONA A TOT L'EQUIP JUGADORS I ENTRENADORS, MOLT BE!!!

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 4 - MENORCA AT 3.
Avui mati els infantils de primer any han ofert un partit molt vistos i entretingut, ja que han guanyat per 4 a 3, un partit molt obert en que els nostres jugadors han tingut mes ocasions i al final hem aconseguit la victoria que cercavem.
No hem tardat gaire en inaugurar es marcador ja que en Capó en els primers 6 minuts ja ha marcat es primer, en uns minuts en que dominavem es joc ben posicionats darrera i ganes de fer mes gols per sentenciar es partit, i en una jugada ha arribat el 2 a 0 que també ha fet en Capó.
Amb aquest marcador semblava que teniem es partit bastant ben encaminat, peró tot just abans del descans el Menorca ha empatat es partit que ha arribat quant han rematat un corner.
En el començament del segon temps els jugadors han sortit amb sa lliço apresa, de no tornar a donar mes opcions a s'equip visitant i ganes de guanyar es partit, ha estat en el minut 8 del segon temps que en Toni Pons ens ha tornat a avançar, hem tingut uns bons moments de joc en que semblava mes aprop el quart gol que s'empat, peró en una jugada de mala sort ens han marcat de corner directe, i ha estat a partit d'aqui que els jugadors s'han estirat a per sa victoria en que tot i tenir 2 ocasions molt clares que hem fallat, no ha estat fins que faltaven 6 minuts per acabar es partit que ho hem aconseguit, després del gol ens hem defensat molt be sense passar apuros.
Una victoria que donara moral per es començament de lliga.
Els al.lots van demostrant que poc a poc van progresant i segur que farán un bon paper a sa lliga.

ALEVINS F-11. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 4.

Una vegada mes els alevins f-11 han tornat estar esplendits fent un partit molt complert en que han estat superiors en el rival.
Es partit s'ha decidit en els primers 2 quarts en que els al.lots que entrena en Martí han sortit decidits a sa victoria superant amb facilitat la defensa de s'equip maonés, han demostrat que es troben amb molta confiança i seguretat en el seu joc, cosa que fa que cada partit estiguin fent un gran fútbol demostrant que tenen molta qualitat.
Una vegada mes seguirém de prop en el Menorca, peró el que ningu ens llevara es la gran temporada que esta fent el nostre equip, en que tots corren i son importants en cada victoria.
Els gols han estat marcats per: Juan Caballo, Pau Benejam, Sergi Bosch i Alex Hidalgo.
Enhorabona al.lots seguiu aixi amb aquestes ganes cada partit.

INFANTILS A. 2ón any. MENORCA 3 - FERRE 1.

Els infantils A han perdut 3 a 1 en es camp del Menorca a la darrera jornada de copa, ha estat un partit igualat durant gran part des partit ja que fins els darrers minuts teniem es partit empatat a 1 gol, peró 2 gols quasi seguits han fet que s'equip perdes, era un partit en que no ens jugavém res, mentre el Menorca que es jugava anar a sa final ha tingut que patir molt per conseguir la victoria, peró en lineas generals hem donat una bona imatge demostrant els jugadors que estan a punt i amb moltes ganes de fer un bon paper a sa lliga.
Hem tingut que afrontar els darrers 12 minuts de partits amb un jugadors menys per expulsió de Xavier Salord.
Es gol l'ha fet en Francisco Porras.

divendres, 21 de gener de 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.30 HORES.

22ªJORNADA. CD MANACOR - CE FERRERIES.
Demá jugarém en es camp historia de Na Capallera a Manacor, equip classificat en tercera posició i una bona prova per comprobar la gran forma del nostre equip.
Els manacorins ens tindrán ganes ja que nosaltres som l'unic equip que fins avui l'ha derrotat aquesta temporada, per lo que ja sabém com es el seu joc, un equip que tots els jugadors es coneixen ja que fa temps que juguén junts, en el seu retorn a tercera fan una gran temporada i es mostra com un equip molt solid cada jornada, ja que tacticament es un equip molt ben colocat que costa marcar com indiquen els 11 gols en contra.
Els nostres jugadors peró es troben amb molta confiança amb el seu joc i si jugam com ho venim fent les darreres jornades tindrém opcions de treure algo positiu d'aquest partit, a mes aquests 6 punts d'aventatge que tenim damunt el descens servira perqué els jugadors no tenguin la necessitat de tenir que arriscar per aconseguir la victoria.

dijous, 20 de gener de 2011

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.30 H.

20ªJORNADA. CE FERRERIES -SP.CIUTAT DE PALMA.
Els juvenils tenen aquesta setmana un altra partit decisiu, ja que ens visitará el Ciutat de Palma que te un punt menys a la classificació i la setmana passada ja va guanyar a domicili.
Es partit será dur ja que els palmesans son un equip molt igualat al nostre, tant en defensa com en atac, tipic equip fort fisicament en que el seu joc es practic, tindrém que fer els minims errors i fer un gran esforç durant tot es partit per treure endavant els 3 punts que ens posarién en una bona situació, per aquest partit tindrém les baixes de Tomeu Allés que esta en la recta final de sa recuperació i en Pepo per la expulsió de la setmana passada.

EN TONI MOLL FITXA PER S'EQUIP DE TERCERA.Ahir vespre va fitxar en Toni Moll Moll, jugador ciutadellenc de 22 anys, tot i la seva juventut ja te experiencia dins la 3ªdivisió, ja que fins fa una setmana jugava en el Pinatar de Murcia, va començar a jugar amb s'Atletic Ciutadella i quant estavá amb edat juvenil s'en va anar a Lleida per estudiar jugant amb s'equip de divisió d'Honor del Lleida en que va arribar a entrenar amb es primer equip.
Es un jugador ofensiu que pot jugar per la banda i per enmig de s'atac, esteim segurs que aportará a s'equip per aconseguir la permanencia.
Desde el Club Esportiu Ferreries te donám la benvinguda en es nostre club i que tengui sort.

dimecres, 19 de gener de 2011

PRECEDENTS MANACOR - FERRE.

Es nostre equip visitará aquesta setmana es mitic camp de Na Capallera per desena vegada, sempre ha estat un camp complicat per sa qualitat del Manacor peró en les 9 anteriors visites i vam puntuar fins en 4 ocasions 2 empats i 2 victories cosa que no está gens malement i veure si aquesta temporada hi podém puntuar de nou i continuar s'escalada.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1983-84: MANACOR 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1986-87: MANACOR 1 - FERRERIES 1.(Tiago).
TEMPORADA 1987-88: MANACOR 3 - FERRERIES 1.(Rafa Torres).
TEMPORADA 1988-89: MANACOR 0 - FERRERIES 1.(Jandro).
TEMPORADA 1989-90: MANACOR 2 - FERRERIES 3.(Miguel Perez, Diego Llopis i Miquel Viroll".
TEMPORADA 1991-92: MANACOR 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1992-93: MANACOR 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1997-98: MANACOR 1 - FERRERIES 1.(Franz).
TEMPORADA 1998-99: MANACOR 3 - FERRERIES 0.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Partit inicialment previst per dissabte que sa passat a diumenge per la final de copa regional, aquest pot ser un bon partit per que els nostres jugadors tornin a sumar punts, ja que el Sant Lluís es el coer amb 1 punt i la victoria en es darrer partit contra el Sami ens donará confiança i ganes de seguir progressant.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.30 H.
14ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Partit complicat en es camp del Sant Lluís per els al.lots que entrena en Canari, ja que el rival es un equip capas de lo millor i lo pitjor, i si te un bon dia potser dificil de batre dins el seu camp, només tenen 2 punts mes que nosaltres i segur que els al.lots voldrán fer un bon partit i guanyar després de la dura derrota contra el Penya.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.15 H.
14ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa en que ja no tenim opcions d'anar a sa final, mentre que s'equip contrari el Menorca encará te opcions de jugar-la, per tant será un partit complicat en que el rival anirá per totes en canvi els nostres jugadors sense cap pressió podrán fer un bon partit i acabar sa lliga amb una victoria que seria la millor manera de tancar es bon campionat que hem fet i afrontár la lliga amb totes les ganes de fer ho lo millor possible.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els infantils de primer any també juguén es darrer partit de copa, será en el nostre camp contra el Menorca At, sisé classificat, será un partit obert amb els dos equips oferint un bon fútbol als aficionats en que cercarán la victoria.
Els jugadors que entrena en Quel Carreras ho farán amb sa moral alta després del gran partit que van fer en el camp del Dosa.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 12.00 H.
13ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 jugarán en es camp del Migjorn en que hi juga l'Sporting Mahonés 6 classificat, i que ens posará les coses dificils per seguir presionant al Menorca, será una nova prova per els nostres jugadors que están completant una gran temporada, en que cada partit ofereixen un fútbol de qualitat i vistós.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 15.30 H.
13ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 visitarán es camp del Dosa nové classificat, ens trobám en un bon moment de forma després d'haver guanyat els dos darrers partits de manera brillant i una bona ocasió per ampliar aquesta ratxa de resultats per part dels al.lots que entrena en Bep Pons que cada setmana que passa es van trobant millor i sembla que podrán acabar en forma sa lliga.

LA FINAL DE COPA REGIONAL ES JUGARÁ A FERRERIES.

Es camp de Sant Bartomeu ha estat escollit per jugar lafinal de copa regional que jugarán el Migjorn i el Penya Ciutadella el dissabte dia 22 de gener a les 16.30 hores.
La final de copa es el partit en que mes expectació i ha ja que arreplega a dues aficions a mes d'aficionats de tota l'illa, per aixó aquest dissabte hi haurá un gran ambient per veure aquesta final, a mes els dos equips segur que oferirán un bon espectacle, aquest es un torneig que nosaltes tenim un gran record ja que som el club amb mes titols 9.

dimarts, 18 de gener de 2011

IGUALADA SA MILLOR RATXA DE 3ªDIVISIÓ.

Els 8 partits que duim invictes a la 3ªdivisió, suposen igualar amb sa millor ratxa de les 15 temporades a sa 3ªdivisió, ens hem de remuntar a sa temporada 1987-88, en que també vam estar 8 partits sense perdre de la jornada 5 fins a la 12, recordam que aquella temporada va ser la millor en quant a classificació a 3ªdivisió ja que vam finalitzar en 7ªposició amb 43 punts.
Esperém que aquesta setmana poguém fer es millor registre, peró lo mes important es conseguir sa permanencia.

dilluns, 17 de gener de 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 15é. PJ: 21. PG: 5. PE: 7. PP: 9. GF: 20. GC: 27. AV: -7. PUNTS: 22.

Golejadors: 6 Gols: Hector Carreras. 3 Gols: Jose Enrich. 2 Gols: Robert Pulido, David Melià, Barto Allés i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 7é. PJ: 19. PG: 7. PE: 5. PP: 7. GF: 22. GC: 22. AV:+0. PUNTS: 26.

Golejadors: 5 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Miguel Caballo i Rubén Ametller. 2 Gols: Clavijo, Martin Pasantes i Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 6. PG: 0. PE: 2. PP: 4. GF: 7. GC: 25. AV: -18. PUNTS: 2.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll i Gerard Fuguet. 2 Gols: Angel Allés i Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 20. AV:-9. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 13. PG: 6. PE: 3. PP: 4. GF: 40. GC: 21. AV:+19. PUNTS: 21.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 11. PG: 7. PE: 0. PP: 4. GF: 21. GC: 17. AV: +4. PUNTS: 21.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 13. PG: 6. PE: 1. PP: 6. GF: 38. GC: 44. AV:-6. PUNTS: 19.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 11. PG: 8. PE: 2. PP: 1. GF: 43. GC: 7. AV:+36. PUNTS: 70.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 11. PG: 4. PE: 1. PP: 6. GF: 31. GC: 38. AV: -7. PUNTS: 56.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 10. PG: 5. PE: 3. PP: 2. GF: 26. GC: 21. AV: +5. PUNTS: 58.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 4. PE: 2. PP: 4. GF: 22. GC: 27. AV: -5. PUNTS: 54.

FOTOS PRESENTACIÓ CAPGROS PANXA ROTJA.


Ahir es va presentar a s'afició sa nova mascota, es Gran panxa rotja, va sortir amb els jugadors dins es camp i després va estar animant per tot es camp amb els aficionats, ja ho sabeu d'ara endavant cada partit de s'equip de tercera en es camp será.
Si voleu colaborar i fer algún partit des capgros podeu posar-vos en contacte amb el club, i estareu amb la gent ja apuntada.

diumenge, 16 de gener de 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - LLOSETENSE 0.

Es partit d'avui era bastant complicat peró els jugadors han demostrat avui que es troben en un bon moment de forma sumant la 8 jornada consecutiva sense perdre, en que avui han derrotat al cinqué classificat el Llosetense que venia de guanyar els 5 darrers partits, una victoria la d'avui que ens permet fugir fins a 6 punts de les posicions de descens.
Es partit ha començat electric per part dels nostres jugadors que han sortit enchufats en es partit marcant ja en es minut 3, en que ja haviem tingut una aproximació, i ha estat després de una gran passada que n'Hector ha conseguit es gol el sisé en lo que duim de temporada, un gol que ha donat ales a tots els jugadors que han jugat una gran primera part desbordant a sa defensa del Llosetense i fent una gran pressió per tot es camp que ha dificultat molt es joc de toc dels visitants en que no han arribat gairebé a sa porteria que defensava en Sastre, en canvi nosaltres hem disposat d'algunes ocasions clares per haver sentenciat es partit, peró es marcador ja s'ha mogut.
En el segon temps hem sortit a esperar mes darrere per aprofitar alguna contra, el Llosetense ha tingut una arribada en els primers 3 minuts de la represa, mentrestant nosaltrem hem acumulant gent per es migcamp, en Dani Mori ha fet els canvis per donar frescura a s'equip, que ha continuat controlant be es partit, no hem pogut aprofitar les arribades del segon temps, els jugadors sortien amb rápidesa a sa contra amb 3 tocs arribavém a s'area, no ha estát fins els darrers 10 minuts que els mallorquins han arriscat llevant un defensa i posant gent d'atac en que ens han apretat amb 2 ocasions, peró es final ha acabat amb aquest 1 a 0 que ens coloca amb 22 punts i un lleuger respir per visitar es dificil camp del Manacor tercer classificat i que només te una derrota, precisament en es camp de Sant Bartomeu.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP TECNICS I JUGADORS.

JUVENILS B LLIGA. SAMI 1 - FERRE 3.

Els juvenils b, avui han aconseguit la primera victoria de sa lliga en es camp del Sami per 1 a 3, després de fer un partit molt complert en tots els sentits.
Avui en Nito Torrent havia recuperat jugadors que no va poder tenir la setmana passada, mes 3 jugadors que entrenen amb el primer equip i aixó els hi ha donat una altra cara.
Els jugadors han sortit amb ganes desde el principi d'avui no deixar escapar sa possibilitat de sumar els primers punts, aixó sa reflectit en es joc que avui era bastant precis sense perdre la compostura, es gol ha tardat en arribar ja que ha vingut en es minut 39 i l'ha fet en Luís Garcia,amb aquest marcador s'ha arribat al descans.
Tot just ha començat el segon temps ens han empatat, a pesar del gol els jugadors no s'han descentrat i han continuat jugant be posant moltes ganes i aixi ha arribat el segon que ha fet en Lluc Sans, a partir d'aqui hem esperat ben colocats en defensa per sorprendre a la contra en que hem tingut temps de marcar el tercer gol que ha fet en Luís Garcia novament.
Aquesta victoria donará forces als nostres jugadors, per anar conseguint mes punts i seguir la seva etapa de formació per donar es bot a s'equip de lliga nacional.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA ARRABAL 3 - FERRE 2.

Aquest migdia s'equip juvenil ha perdut en es camp del Penya Arrabal 3 a 2, un partit que ha tingut alternancia en es marcador peró finalment ens ha sortit car tenir que jugar quasi tota la segona part amb 1 jugadors menys, quant es resultat era d'empat a 2 gols, en els darrers minuts també han expulsat el segon entrenador en Tolo.
Es partit ha començat de poder a poder amb els dos equips volguent manar en es partit, hem pogut veure bastantes ocasions i gols en es transcurs des partit, primer s'ha avançat el Penya Arrabal en es minut 15, peró 5 minuts després en Rubén Ametller ha empatat, continuava es partit anant de banda a banda amb molt d'esforç per part dels jugadors i damunt sa mitja hora de partit s'ha tornat avançar s'equip mallorquí, tot i les embestides dels nostres jugadors aixi s'ha arribat al descans.
Tot just començar sa segona part en Martin ha empatat es partit, peró quant semblava que podriem anar per es partit ha arribat una jugada clau, ja que han expulsat amb vermella directa en Pepo, cosa que desbarat els nostres plans i s'equip local ha estirat lineas presionant mes amunt i aixi en es minut 14 de la segona part ha arribat el definitiu 3 a 2, els jugadors ho han intentat fins el final tot i sa inferioritat numerica, peró es marcador ja no s'ha mogut.
Ara la setmana que ve tenim un altra partit important contra el Ciutat de Palma, en que intentarém conseguir els 3 punts per assegurar la permanencia.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - CE ST LLUÍS 2.

Els benjamins b, van aconseguir un altre resultat positiu ahir mati contra el Sant Lluís, que ens va posar les coses molt dificils demostrant que també es un bon equip.
Va ser un partit obert d'anada i vinguda, amb els jugadors cercant sa porteria i es resultat va ser un partit amb 4 gols, dos per cadascun que d'aquesta manera van tancar sa copa, amb una meritoria quinta posició per es nostres jugadors, que cada partit que passa van aprenent mes coses.
Els gols van ser marcat per en Marc Febrer.
ANIMS AL.LOTS CONTINUAU AMB AQUESTES GANES PER SA LLIGA.

INFANTILS B 1er any. DOSA 1 - FERRE ATC 6.

Bon partit el que han jugat avui els infantils de primer any en es camp del Dosa, ja que s'han imposat per un clar 1 a 6, es partit ha començat amb un gol en contra que ha fet que els nostres jugadors hagin reaccionat de manera rápida aconseguint l'empat, a partit d'aqui es gol ens ha donat tranquilitat i d'aquesta manera han anat arribant els gols, els jugadors avui han estat molt encertats de cara a porteria ja que quasi totes les ocasions han acabat en gol, es partit d'avui hagués pogut acabar amb un marcador molt alt ja que el Dosa també ha disposat de ocasions per haver marcat mes gols.
Ara ja només falta 1 jornada per acabar sa competició de copa, en que els jugadors a mesura que han anat passant les jornades han anat jugant millor i acabarán a sa part mitja alta.
Els golejadors han estat: David Janer 2, Toni Pons 2, Josep Capó i Jesus Pons.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUEST BON PARTIT.

CADETS LLIGA. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 2.
Partit molt disputat el que hem disputat contra el Penya Ciutadella, un gran equip que encara lluita per es titol juntament amb el Dosa, i que fins els darrers 10 minuts hem aconseguit aguantar, en el transcurs des partit hem disposat de 3 ocasions bastant clares per haver marcat també, peró finalment la qualitat i força de s'equip ciutadellenc ha desnivellat es partit.
Els jugadors han sortit amb ganes de posar les coses dificils, fent un gran desgast tots els jugadors durant els primers 40 minuts en que hi ha hagut ocasions per part dels dos equips, en aquest primer temps en defensa hem estat molt concentrats desbaratant ses arribades visitants.
Durant gran part del segon temps hem continuat complicant les embestides del Penya inclós un parell d'arribades amb molt de perill per part dels nostres jugadors, peró poc a poc han anat arribant i ja primer ens han avisat amb un poste i després en els minuts finals han marcat els 2 gols, els nostres jugadors es mereixien per es gran desgast que han tingut que fer haver marcat 1 gol almenys, peró si continuam aixi segur que quedarém molt ben classificats, i els jugadors demostrant que están en forma per fer el salt a sa categoria juvenil.

dissabte, 15 de gener de 2011

REGIONAL COPA. AT.VILLACARLOS 2 - FERRE 2.

Els jugadors de s'equip de regional han aconseguit un empat meritori avui en es camp del Villacarlos per 2 a 2 i d'aquesta manera han conseguit refer-se de les darreres derrotes i han vist que si es fa un partit serio es possible treure resultats positius, aquest partit servira perque creguém en les nostres opcions de fer un bon paper a sa lliga i que els jugadors vagin adquirint experiencia.
Es partit ha començat amb domini territorial dels jugadors des Castell, que intentaven superar sa nostra defensa que avui ha estat molt be durant tot es partit, aturant es perill des rival i no ha estat fins el minut 41 que han aconseguit marcar, a pesar del gol els jugadors no han baixat els braços i en es minut 45 en Sanpa ha conseguit es gol de s'empat i aixi hem arribat al descans.
Es partit ha continuat amb el Villacarlos cercant es gol de sa victoria, peró els nostres jugadors sortien a la contra ben organitzats, en una ocasió en es minut 10 de segon temps ens hem avançat amb un gol d'en Gerard Fuguet, amb aquest marcadors els jugadors han cregut en les seves possibilitats i fins el final de partit han posat en dificultat a s'equip local que ens ha empatat en es minut 17 de la segona part, a pesar de les embestides locals es marcador ja no s'ha mogut, i d'aquesta manera hem sumat el segon punt d'aquesta lligueta classificatoria que avui ha acabat.
La setmana que ve no hi ha competició ja que es jugará sa final de copa entre el Penya Ciutadella i el Migjorn, i no será fins d'aqui 2 setmanes que comenci sa lliga en que es nostre equip ho fará amb totes les ganes.

ALEVINS. F-11. FERRE 9 - SAMI 0.
Victoria molt clara dels alevins f-11, contra el coer Sami per un aclaparador 9 a 0, es partit no ha tingut cap historia ja que la diferencia entre els dos equips ha estat molt gran i encara haguessim pogut marcar mes gols.
Desde el primer minut han sortit els jugadors amb ganes ja que no volien cap sorpresa, deixant es partit encaminat en es primer quart i ja la resta de partit ha estat un atac constant en que els nostres jugadors es recreaven en les jugades, ja que la victoria de la setmana passada davant el Menorca, ha donat confiança que poder fer un gran paper a sa lliga en que esperem un competició molt igualada entre el nostre equip, el Dosa i el Menorca.
Els gols han estat molt repartits ja que han marcat 5 jugadors, Tonio, Caballo 2, David Florit, Pau Benejam, Alex 2 i Daniel Pons 2.
UNA VEGADA MES MOLT BE A TOT S'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 6 - RTV.BOSCOS 0.
Partit molt complert el que han fet avui els infantils A davant el Boscos, desde el primer minut han sortit disposats a fer un bon partit i marcar un gol rápid, cosa que han aconseguit amb suficiencia a mes hem de tenir en compta que alguns gols han estat de bona qualitat, amb aquesta victoria es coloquén en tercera posició quant falta un partit per acabar sa copa, una posició mes que digna i deixant alguns partits molt bons.
Només han tingut que passar 5 minuts perque arribés es primer gol que ha fet en Xavi Pons, un gol que ha donat molta empenta en els jugadors que han dominat de cap a fi es partit, el segón ha estat de n'Angel Allés en rematar un corner, damunt es minut 25 ha arribat el 3 a 0 que ha fet en Pau Pons, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
Sa decoració des partit no ha cambiat en el segon temps ja que ha continuat es domini des nostre equip, tocant molt sa pilota es veia que avui els jugadors es divertien dins es camp i aixi han anat caient els gols, dos gols mes per en Xavi Pons i el darrer que l'ha fet en Damiá Pons.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUEST BON PARTIT, CONTINUAU FENT FEINA.

ALEVINS F-7. FERRE 5 - SPORTING 1.

Avui mati els alevins f-7 han guanyat per 5 a 1 a l'Sporting, peró hem de dir que quant es marcador era de 1 a 0 ens han apretat bastant, fins que hem aconseguit el 2 a 0, cosa que ha fet que es partit hagi estat dominat per els nostres jugadors.
Es rival d'avui era un equip complicat ja que tenia mes punts que nosaltes, peró es veu que la victoria de la setmana passada ens ha donat confiança, ja que els jugadors han mostrat concentració i moltes ganes de fer ho be, ara hem d'aconseguir seguir amb aquesta bona linea, ja que segur que vindrán bons resultats.
Els golejadors han estat: Pere Fraga 2, Julen, Piris i David Febrer.
ENDAVANT AL.LOTS SEGUIU AIXI.

BENJAMINS F-8 A 2ón any. CCE SANT LLUÍS 2 - FERRE 2.

Els benjamins A han jugat avui es darrer partit de copa, fent un gran partit en es camp del campió Sant LLuís que fins avui havia guanyat tots els partits, es resultat ha estat d'empat a 2 gols i acabant en una brillant tercera posició.
Es partit d'avui es el premi a un gran partit en que els al.lots han jugat es partit amb moltes ganes de donar sa sorpresa tot i la dificultat del rival que s'ha avançat en es marcador per 2 a 0, amb sa mala sort que ens hem marcat un gol nosaltres, després ha vingut sa reacció amb gols de Pau Bosch i David Marrades, amb aquest marcador afrontarém sa lliga amb moltes ganes de fer ho igual de be.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER ES BON TORNEIG DE COPA.

divendres, 14 de gener de 2011

DILLUNS 17 DE GENER CONVOCATORIA SELECCIONS.

Es proper dilluns dia 17 aprofitant sa festivitat de Sant Antoni patró de Menorca, hi ha una nova convocatoria de seleccions alevins f-7 2000, infantils i cadets de Menorca, aquesta vegada es fará en 3 camps diferents, San Carlos, Estadi Mahonés i Municipal des Castell a cada una de les seleccions hi ha jugadors del nostre club convocats, aquest es el plan.

Selecció Alevi. Camp Estadi Mahonés.
Estan citats a les 10.00 h, per fer un entrenament i després a les 11.00 está previst que comenci es partit amistós, hi ha 2 jugadors del nostre club convocats que son: Marc Melià i David Febrer.

Selecció Infantil. Camp San Carlos de Maó.
Els jugadors infantils també tenen que trobar-se a les 10.00 hores per fer un entrenament i després a les 11.00 hores fer un partit contra s'equip de la Unió infantil, fins a 3 jugadors del nostre club están convocats, Toni Sintes, Xavi Muró i Francesc Gomila.

Selecció Cadet. Camp Municipal des Castell.
A la categoria cadet també es tenen que trobar a les 10.00 hores, per entrenar durant una hora fins que a les 11.00 hores comenci es partit amistós contra el Villacarlos juvenil, en aquesta categoria també hi ha 3 jugadors convocats, Miquel Angel Arguimbau, Albert Guasch i David Pons.

dijous, 13 de gener de 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

21ªJORNADA. CE FERRERIES - LLOSETENSE.
Aquesta setmana ens esperá un gran partit en el nostro camp, contra un reforçat Llosetense que va cinqué i está lluitant per entrar a sa zona de play-off, els nostres jugadors també estan en un gran moment de forma amb 7 partits invictes, cosa que ha fet que estiguém fora de la zona de descens.
Es partit será molt complicat, ja que el Llosetense es un equip fort, molt compacte en defensa i amb jugadors de qualitat davant, que sabén aprofitar be les ocasions que tenen, es tindrá que fer un gran desgast en el migcamp per frenar les rápides contres dels mallorquins, hem d'aprofitar sa confiança dels jugadors per treure aquest partit i poder agafar mes marge amb els equips de baix.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

19ªJORNADA. PENYA ARRABAL - CE FERRERIES.
Els juvenils viatgen a Palma per jugar en es camp del Penya Arrabal un equip que va en 10ªposició i 22 punts, per tant es tracta de un equip necessitat per fugir de la zona de descens, mentres que els nostres jugadors es troben en una situació mes tranquila per afrontár aquest partit, ja que ens trobám amb 27 punts i una victoria ens donaria una passa molt important per sa permanencia.
Haurém d'estar molt concentrats durant es partit ja que els partits a Mallorca sempre son dificils, peró tenim sa gran avantatge que tenim un equip solid que sap aprofitar les circunstancies, per es partit de diumenge tenim la baixa confirmada de Tomeu Allés que es recuperá de la seva lesió i esperém que d'aqui a unes setmanes estigui a punt.

DIUMENGE ES PRESENTARÁ A SA AFICIÓ ES GRAN PANXA ROTJA.

Aquest diumenge en es partit que tenim que jugar davant el Llosetense es presentará davant els aficionats es capgros que será la nostra mascota en Gran panxa rotja, que anirá vestit amb sa nostra indumentaria.
Desde el club esteim molt satisfets del gran ressó que ha tingut la nostra idea, tant mediatic com de gent i per aixó esperém que diumenge hi hagi un gran ambient dins el nostre camp.
També volém agrair a les empreses que han contribuit a n'aquesta iniciativa que son: DOS/20 ELECTRICITAT, RESTAURANT SA NANSA I TALLER DE MOTOS JAMI.
Si algú vol colaborar amb es club i fer des Capgros den Panxa Rotja es pot dirigir al club i en un partit, podrá animar a s'equip fent de mascota.

PRECEDENTS FERRERIES - LLOSETENSE.

El Llosetense es un vell conegut del nostre club, ja que ens ha visitat 6 vegades amb un balanç molt favorable per el nostre equip de 5 victories i 1 empat, confiem que continui aquesta ratxa, peró será un rival dificil.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.987-88: FERRE 0 - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.988-89: FERRE 1 (Nito Barber) - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.989-90: FERRE 4 (Jandro, Carré, Serra i Bep Barber) - LLOSETENSE 1.
TEMPORADA 1.991-92: FERRE 3 (Bep Barber, Toni Hidalgo i 1 GOL EN P.P) - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.992-93: FERRE 1 (Toni Gonyalons) - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 2.009-10: FERRE 3 (Raúl, Héctor i David Melià).

dimecres, 12 de gener de 2011

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 H.

6ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Aquest cap de setmana acaba sa fase de grups de regional, acabarém en es camp del Villacarlos un equip que tampoc es juga res, després de perdre les darreres opcions en es camp del Penya, ha estat una lligueta molt complicada ja que ens va tocar jugar amb els 3 millors equips de regional de Menorca, per sa competició de lliga ens podrem medir amb altres equips mes parells a nosaltres, en que els jugadors podrán sumar alguna victoria.
Per aquest darrer partit tenim la baixa dels dos jugadors mes veterans en Sergi Carreras i n'Hilari Janer per les expulsions del darrer partit.
Ens espera un partit dificil ja que s'equip des Castell compta amb bons jugadors i es voldrá despedir davant la seva afició amb una victoria, els nostres jugadors intentarán també acabar fent un bon partit a veure si aconseguim un bon resultat que ens donaria anims per afrontar es començament de lliga.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.00 H.
4ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els juvenils jugarán es quart partit de lliga en es camp del Sami, amb sa intenció de fer un bon partit per veure si aconseguim es primer punt, els ciutadellencs han començat be sa temporada, ja que estan a sa zona mitja, per aquest partit en Nito Torrent espera recuperar alguns jugadors.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
13ªJornada. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Bon partit el que ens espera aquest diumenge contra els cadets del Penya Ciutadella que ocupen la segona posició, encara amb opcions de poder atrapar el Dosa, els al.lots den Canari tenen moltes ganes a n'aquest partit ja que estan disposats a donar sa sorpresa per poder lluitar per la tercera posició.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV.BOSCOS.
Els infantils de segon any jugarán a casa es penultim partit de copa contra el Boscos un equip que tampoc es juga res, esperém veure un partit obert amb dos equips amb ganes de cercar la victoria i oferir un bon espectacle als espectadors, a mes els jugadors tenen ganes de acabar en forma per estar a punt per sa lliga.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 9.30 H.
13ªJORNADA. DOSA CF - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any, tenen partit en es camp del Dosa penultim classificat, será una bona ocasió per els al.lots de poder jugar un partit obert i sumar sa victoria, ja tenim assegurada la quinta posició per lo que haurém començat a agafar forces per sa lliga.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Comença la segona volta per els alevins f-11 que es troben en un gran estat de forma, com ho van demostrar en el darrer partit guanyant en el lider Menorca de manera clara, aquesta setmana ens visitará el Sami darrer classificat, tot i aixó no ens podem confiar i jugar com ho sabem fer amb les ganes de sempre.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els alevins f-7 tornen a jugar a casa per segona setmana consecutiva, amb ganes de repetir es bon partit de sa darrera jornada en que van guanyar en el quart classificat, aquesta setmana rebrém la visita de l'Sporting Mahonés un equip que está en una situació semblant a la nostra ja que ocupa la seténa posició amb 2 punts mes, segur que veurem un partit entretingut.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.45 H.
11ªJornada. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa per els benjamins A, en aquest darrer partit els al.lots que entrena en Vicent jugarán en es camp del Sant Lluís es campió de manera intractable demostrant ser el millor equip.
Per els nostres jugadors es una bona ocasió de poder donar una sopresa, de totes maneres hem de dir que han fet una gran competició demostrant una gran regularitat.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ªJORNADA. FERRERIES ATC - CE ST.LLUÍS.
Els benjamins de primer any, es despedeixen de sa competició en es nostro camp contra el Sant Lluís sisé classificat amb 1 punts menys que nosaltres, per tant es tractará de un partit igualat, en que haurém de fer un bon partit per guanyar peró lo mes important seran ses ganes en que afrontarán es partit els al.lots que entrena en Capó.

dilluns, 10 de gener de 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 16é. PJ: 20. PG: 4. PE: 7. PP: 9. GF: 19. GC: 27. AV: -8. PUNTS: 19.

Golejadors: 5 Gols: Hector Carreras. 3 Gols: Jose Enrich. 2 Gols: Robert Pulido, David Melià, Barto Allés i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 7é. PJ: 18. PG: 7. PE: 5. PP: 6. GF: 20. GC: 19. AV:+1. PUNTS: 26.

Golejadors: 5 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Miguel Caballo. 3 Gols: Rubén Ametller. 2 Gols: Clavijo i Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo, Martin Pasantes i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 5. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 5. GC: 23. AV: -18. PUNTS: 1.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll. 2 Gols: Angel Allés i Gerard Fuguet. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 8. GC: 19. AV:-11. PUNTS 0.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 12. PG: 6. PE: 3. PP: 3. GF: 40. GC: 19. AV:+21. PUNTS: 21.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 10. PG: 6. PE: 0. PP: 4. GF: 15. GC: 17. AV: -2. PUNTS: 18.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 12. PG: 5. PE: 1. PP: 6. GF: 32. GC: 43. AV:-11. PUNTS: 16.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 7. PE: 2. PP: 1. GF: 34. GC: 7. AV:+27. PUNTS: 63.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 26. GC: 37. AV: -11. PUNTS: 49.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 9. PG: 5. PE: 2. PP: 2. GF: 24. GC: 19. AV: +5. PUNTS: 53.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 20. GC: 25. AV: -5. PUNTS: 49.

diumenge, 9 de gener de 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 3 - LA UNION 1.

Bona victoria dels juvenils A contra la Union per 3 a 1 amb es fútbol practic que ens tenen acostumats, fins el darrer minut no hem sentenciat es partit, ara sa veritat es que no hem passat per massa problemes en defensa.
Desde el començament de partit els jugadors han sortit disposats a no tenir cap sorpresa, i en es minut 10 ha arribat el primer gol de Jonathan, que ha servit perque juguessim amb mes seguretat, intentant aprofitar alguna contra per sentenciar es partit, es partit ha entrat en una fase de joc per es migcamp sense massa ocasions clares ni tampoc un joc fluid peró el nostre objectiu era sumar els 3 punts.
Poc després de sa represa la Unión ens ha empatat, cosa que ha provocat un cert descontrol fins que 8 minuts després ha vingut sa jugada clar del 2 a 1, en que hem aconseguit el 2 a 1, de una manera un poc afortunada ja que en Jonathan ha xutat de mes de 30 metres, sa pilota ha tocat sa part alta des poste i ha rebutat a s'esquena des porter i ha entrat dins, un gol que ha estat un gran alivio ja que hem pogut contenir sense apuros les embestides rivals, fins i tot hem pogut montar algunes contres perilloses que no hem pogut finalitzar, i no ha estat fins es darrer minut que en Ruben Ametller ha culminat una bona passada per fer un gol colocat de fora de s'area.
Amb aquesta victoria assolim una certa tranquilitat amb 26 punts, i cada vegada una passa mes per l'objectiu de la permanencia.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP TECNICS I JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

REGIONAL COPA. FERRE 1 - UD.MAHÓN 7.
Partit extrany el que ha jugat avui capvespre s'equip de regional contra la Unió que encara te opcions d'anar a sa final, en es començament de partit els jugadors maonesos han imposat la seva qualitat i experiencia dominant es partit, peró sense arribades perilloses, en que els nostres jugadors estaven ben situats dificultat s'atac visitant, fins que s'arbitre ha decidit carregar-se es partit concedint els primers gols, es primer en un fora de joc clamorós i el segon també en una mes que previsible posició dubtosa, hem quedat amb 10 jugadors a sa mitja hora del primer temps, abans del descans ha arribat el tercer gol visitant, quant es partit ja s'havia romput i el segon temps no ha tingut cap historia ja que encara ens hem quedat amb 9 jugadors per una altra expulsió molt rigurosa, amb 0 a 4 ens han pitat un altra penal que no ho era, per mes colmo en Nacho s'ha fet mal i hem tingut que jugar els darrers 20 minuts amb 8 jugadors cosa que ha aprofitat la Unió per marcar mes gols fins els 7 finals, en Sarmiento ha marcat es gol nostro.
Es un partit que el rival es superior que ens hagués guanyat ja que es millor, peró almenys es partit hauria estat mes viu si no ens haguéssim perjudicat tant.