dimecres, 26 de gener del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.00 H.
6ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca jugarán diumenge en es camp del Villacarlos, primer classificat i que cerca l'ascens a lliga nacional, es tracta de un equip amb bastants de jugadors de segon i tercer any i caracteritzen el seu fútbol en la força fisica, per tant sera complicat per els nostres jugadors que sense cap pressió intentarán donar la sorpresa i agafar confiança en el seu joc.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
15ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquesta setmana ens visita el Villacarlos 10 classificat, encara que sembli que ha de ser un partit fácil no ho sera ja que s'equip des Castell sempre es un blog que no dona cap pilota per perduda i posen ganes, el nostre equip es superior tecnicament peró tindrém que fer un partit serio per continuar amb sa bona temporada que duim a terme.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els alevins que entrena en Martí tenen un partit complicat contra el Penya quart classificat que ens posará les coses dificil, els jugadors peró es troben en un gran moment de forma i jugarán amb sa mateixa intensitat de sempre, el rival es un bon equip en atac peró el seu punt debil es la defensa.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
El dissabte jugarém a casa contra s'Alaior tercer classificat, aquesta sera un bona prova per el nostre equip que ha guanyat els 3 darrers partits mostrant una bona progressió en que cada jornada van jugant mes compenetrats, els al.lots tenen moltes ganes en aquest partit.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Comença sa lliga per els benjamins que entrena en Vicent, en aquest primer partit jugarém contra el Sant Lluís equip que va guanyar sa copa, peró que ja vam ser capaços de poder empatar en el darrer partit de copa.
Es partit es jugará en el nostre camp, els jugadors estan amb moltes ganes de fer un bon paper a sa lliga ja que a la copa van obtenir una brillant tercera posició.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. CE ST.LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any debutarán a sa lliga en es camp del Sant Lluís, també amb sa ilusió de fer ho igual de be que a la copa en que els jugadors han mostrat bons detalls i moltes ganes d'anar progressant.
Es partit no será fácil ja que el Sant Lluís també es un bon equip i segur que veurém un partit obert.