diumenge, 16 de gener del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - LLOSETENSE 0.

Es partit d'avui era bastant complicat peró els jugadors han demostrat avui que es troben en un bon moment de forma sumant la 8 jornada consecutiva sense perdre, en que avui han derrotat al cinqué classificat el Llosetense que venia de guanyar els 5 darrers partits, una victoria la d'avui que ens permet fugir fins a 6 punts de les posicions de descens.
Es partit ha començat electric per part dels nostres jugadors que han sortit enchufats en es partit marcant ja en es minut 3, en que ja haviem tingut una aproximació, i ha estat després de una gran passada que n'Hector ha conseguit es gol el sisé en lo que duim de temporada, un gol que ha donat ales a tots els jugadors que han jugat una gran primera part desbordant a sa defensa del Llosetense i fent una gran pressió per tot es camp que ha dificultat molt es joc de toc dels visitants en que no han arribat gairebé a sa porteria que defensava en Sastre, en canvi nosaltres hem disposat d'algunes ocasions clares per haver sentenciat es partit, peró es marcador ja s'ha mogut.
En el segon temps hem sortit a esperar mes darrere per aprofitar alguna contra, el Llosetense ha tingut una arribada en els primers 3 minuts de la represa, mentrestant nosaltrem hem acumulant gent per es migcamp, en Dani Mori ha fet els canvis per donar frescura a s'equip, que ha continuat controlant be es partit, no hem pogut aprofitar les arribades del segon temps, els jugadors sortien amb rápidesa a sa contra amb 3 tocs arribavém a s'area, no ha estát fins els darrers 10 minuts que els mallorquins han arriscat llevant un defensa i posant gent d'atac en que ens han apretat amb 2 ocasions, peró es final ha acabat amb aquest 1 a 0 que ens coloca amb 22 punts i un lleuger respir per visitar es dificil camp del Manacor tercer classificat i que només te una derrota, precisament en es camp de Sant Bartomeu.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP TECNICS I JUGADORS.