diumenge, 16 de gener del 2011

JUVENILS B LLIGA. SAMI 1 - FERRE 3.

Els juvenils b, avui han aconseguit la primera victoria de sa lliga en es camp del Sami per 1 a 3, després de fer un partit molt complert en tots els sentits.
Avui en Nito Torrent havia recuperat jugadors que no va poder tenir la setmana passada, mes 3 jugadors que entrenen amb el primer equip i aixó els hi ha donat una altra cara.
Els jugadors han sortit amb ganes desde el principi d'avui no deixar escapar sa possibilitat de sumar els primers punts, aixó sa reflectit en es joc que avui era bastant precis sense perdre la compostura, es gol ha tardat en arribar ja que ha vingut en es minut 39 i l'ha fet en Luís Garcia,amb aquest marcador s'ha arribat al descans.
Tot just ha començat el segon temps ens han empatat, a pesar del gol els jugadors no s'han descentrat i han continuat jugant be posant moltes ganes i aixi ha arribat el segon que ha fet en Lluc Sans, a partir d'aqui hem esperat ben colocats en defensa per sorprendre a la contra en que hem tingut temps de marcar el tercer gol que ha fet en Luís Garcia novament.
Aquesta victoria donará forces als nostres jugadors, per anar conseguint mes punts i seguir la seva etapa de formació per donar es bot a s'equip de lliga nacional.